Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.10.06. 08:54:34

Keelhaul írta:Látom továbbra is tombol a szakértelem. Gyerekek, három győztes meccs után nem kell egyből nagyarcúskodni, tavaly is valahogy ebből lett a betli.
A villarreal elleni meccsetek után ti már bajnoki cimet meg béelt emlegettetek, meg szép támadofocit, ami régi realra emlékeztett-ez a játék aztán el is tünt mi szamár a ködben Szoval mi legalább 3ig várunk :lol: , ti meg egy után nem tudjátok hova [auto_cenzúra]. :wink:
noname
Llegenda del Barça

2007.10.05. 13:39:04

battya írta:
Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.
Ez nem csak utólagos magyarázkodás? :)
ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]
Nyílván igazad van/lesz.
Akár hiszed akár nem, ez nem csak utólagos magyarázkodás, ha nm értede a viccet az a te bajod!
A Fifa egy szégyen
Keelhaul
Jugador del Barça

2007.10.05. 13:07:41

Látom továbbra is tombol a szakértelem. Gyerekek, három győztes meccs után nem kell egyből nagyarcúskodni, tavaly is valahogy ebből lett a betli.
battya
Jugador del Barça

2007.10.04. 15:07:36

Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt.
Ez nem csak utólagos magyarázkodás? :)
ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra]
Nyílván igazad van/lesz.
Real Madrid.
EFOTT
noname
Llegenda del Barça

2007.10.04. 11:13:43

Akkor bocs.Kihagytam a smájlit.Így télleg félreérthető volt. :oops:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.04. 11:07:23

noname írta:Viccről hallottál már? :wink:
nekem nem viccként jött le, nem láttam benne smileyt :wink: és egyébként régebben is említettétek már a "világ rendjét", és nyáron is folyton ezzel jöttetek, hogy ez a bajnokság lefutott, ha mi összeállunk. most pedig összeállni látszik a csapat...
noname
Llegenda del Barça

2007.10.04. 10:49:22

Viccről hallottál már? :wink:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.04. 10:46:59

noname írta:És végül 2-2.
Ez a Lazio akármilyen szervezett is, a keretük naon gyenge, simán verni kellett volna. Kezd helyreállni a világ rendej.rosszul kezdtünk, ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra].Csak ne legyen több sérültünk. :? :roll:
Miféle világ rendje? :roll:
Attól még, hogy most nálunk jobban mennek a dolgok az nem lesz alapigaszág, hogy mi mostantól aztán szárnyalunk, nekik meg ugyan ilyen vontatott lesz a játékuk. Főleg, hogyha őket még a kapufa is megmentni, nálunk meg meccsenként egy sérülés...
noname
Llegenda del Barça

2007.10.04. 09:14:31

És végül 2-2.
Ez a Lazio akármilyen szervezett is, a keretük naon gyenge, simán verni kellett volna. Kezd helyreállni a világ rendej.[auto_cenzúra] kezdtünk, ahogy jövünk formába, a madrid úgy lesz egyre [auto_cenzúra].Csak ne legyen több sérültünk. :? :roll:
A Fifa egy szégyen
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.10.03. 20:58:53

Lazio - Real Madrid 0 - 1

- Mostmár: 1 - 1
Capon
Llegenda del Barça

2007.10.02. 13:39:28

dirtyjoe írta:Csá mindenki!

Hát a Real elég gyenge volt tegnap de megbocsájtom nekik, abban az esetben ha szerdán odateszik magukat és megmutatják hogy is tudnak jáccani. Ha meg folyton makkunk van szerintetek akkor nyugodjatok meg előbb utóbb vége kell h legyen és akkor megelőztök, de ez nem csak szerencse, az iylen csapatok ellen akik 10 emberrel védekeznek csak így lehet, bár akik a barca ellen jáccanak azoknál ezt sosem tapasztaltam, és nemtom mi az oka, lehet mi vagyunk lassúak, de majd minden kiderül az el clasicón, addig is sok sikert a bl ben majd találkozunk a döntőben :lol:
:D Köszi a jókivánságot. Egyébként forditva látom a dolgot. Én úgy érzem a madrid jobban megoldja azokat a meccseket ahol az ellen beáll védekezni. Talán a taktika az oka nem tudom, de úgy érzem ilyen helyzetekre jobban fel van készülve a Madrid.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.02. 13:36:23

realbarca írta:Sztem nem azért nyertük meg az utóbbi meccseket, mert mindig szerencsénk volt!
Hanem azért mert egy nagyon jó kapusunk van akinek nem tudnak gólt rúgni és ez nem a szerencsén múlik, hanem az ő tudásán! :lol:
Évek óta az ő tudásának köszönhettek mindent, nem csak az utóbbi meccseken.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
realbarca
Barça B

2007.10.02. 13:28:13

Sztem nem azért nyertük meg az utóbbi meccseket, mert mindig szerencsénk volt!
Hanem azért mert egy nagyon jó kapusunk van akinek nem tudnak gólt rúgni és ez nem a szerencsén múlik, hanem az ő tudásán! :lol:
hala madrid
battya
Jugador del Barça

2007.10.01. 22:37:48

én nem akarok senkivel összeveszni, de pár Madridistát ezzel már helyretettem a személyes ismerősi körömben:

egy madrid szurkoló mindig azt kérdezi a meccs után hogy monduk mittudom én...X nevű sztár játszott-e tegnap.
megnézel egy Barcást azzal kezdi hogy szépen játszott-e a csapat, volt-e joga bonito. én emléxem hogy az első santander-i meccs közben már azt tudakoltam itt hogy milyen a játék sajnos ide a madridisták sohasem fognak eljutni hogy megbecsüljék a szép futballt ez Barca-védjegy:)
Nem tudtam először, hogy ebből a hsz-ből mit vegyek ki, de végül kivettem az egészet. Fölösleges külön-külön mindegyikre azt írni, hogy "Te valamit rosszul látsz/érzékelsz".
Real Madrid.
EFOTT
dirtyjoe
Barça B

2007.10.01. 17:13:35

Csá mindenki!

Hát a Real elég gyenge volt tegnap de megbocsájtom nekik, abban az esetben ha szerdán odateszik magukat és megmutatják hogy is tudnak jáccani. Ha meg folyton makkunk van szerintetek akkor nyugodjatok meg előbb utóbb vége kell h legyen és akkor megelőztök, de ez nem csak szerencse, az iylen csapatok ellen akik 10 emberrel védekeznek csak így lehet, bár akik a barca ellen jáccanak azoknál ezt sosem tapasztaltam, és nemtom mi az oka, lehet mi vagyunk lassúak, de majd minden kiderül az el clasicón, addig is sok sikert a bl ben majd találkozunk a döntőben :lol:
Vito
Llegenda del Barça

2007.10.01. 17:13:10

barcelinho_5 írta:
Azulgrana para siempre!!!
Saint Germain ez mit jelent pontosan. A Grana talán vörös, a siempre az örök, örökké. Leírnád nekem magyarul?:)köszi :wink:
'gránátvörös-kék mindörökre'
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.01. 16:46:14

Azért a gólon kívűl az az egy helyzetetek volt.

A Getafének rengeteg....
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.10.01. 16:23:50

És az sem szerencse, hogy az ellenfél ziccereket hagy ki, az utolsó percben meg megmenti őket a kapufa?
Azért tegnap mi többet tettünk a győzelemért... az a kapufa akár be is akadhatott volna, az igaz, de akkor mivan ha pl: Baptista kapufája is befelé pattan? Akkor nem voltunk mákosak? Elég rossz volt a védelmünk, és Gago nem egy Diarra valjuk be, nem szürt olyan jol mint ő, de szerencsével sikerült nyerni...
Azért a golunk egy kidolgozott támadás volt, amit jol megoldott Robben. Majd a Lazio ellen, és majd vasárnap remélem jobban fogunk jáccani, és megérdemeltebben fogunk nyerni.
Nekem se tetszik mikor az ellenfél kapufákat rugdos, de amig nem gol, addig ez megbocsájthato :)
De ha döntetlen lett volna a meccs, akkorse szolhatnánk semmit, az biztos...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.01. 14:58:08

mypeter írta:Sztem nem lehet véletlen, hogy a MAdrid az uccsó 10-15 cinkes meccsét végül mind hozni tudta. Ez nem szerencse, és nem bíró kérdése. Statisztikailag is lehetetlen. Ez a végig küzdő csapat jutalma. Ezért nyerték meg a bajnokságot is, és ezért vezetnek most is. Én ezt tisztelem a Madridban. De ha a Barca sérüléshullám nem folytatódik, akkor remélem hiába lesz minden küzdés, brusztolás....
És az sem szerencse, hogy az ellenfél ziccereket hagy ki, az utolsó percben meg megmenti őket a kapufa?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.01. 14:56:58

Buitre írta:És mégis most mit kellene csinálni? A játékosok a 93. percben rúgjanak öngólt szándékosan, mert hogy nem érdemelték meg? Vagy a madridisták fújjanak s köpjenek, hogy zsebben a 3 pont?
Nem, csak amikor így játszotok, akkor inkább örüljetek, hogy megint bemákoltátok, és ne gyertek át megmagyarázni, hogy ezt gólra játszák. Egyik madridista komának is volt pofája átjönni, és leköc$ögözni minket, mert leszakadt a pofánk az orbitális szerencsesorozatotok miatt. Inkább húzza meg magát, és ahogy Te is írtad, vakarja a fejét a madrid miatt.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.10.01. 14:54:17

Sztem nem lehet véletlen, hogy a MAdrid az uccsó 10-15 cinkes meccsét végül mind hozni tudta. Ez nem szerencse, és nem bíró kérdése. Statisztikailag is lehetetlen. Ez a végig küzdő csapat jutalma. Ezért nyerték meg a bajnokságot is, és ezért vezetnek most is. Én ezt tisztelem a Madridban. De ha a Barca sérüléshullám nem folytatódik, akkor remélem hiába lesz minden küzdés, brusztolás....
Buitre
Jugador d'estrella

2007.10.01. 14:38:47

És mégis most mit kellene csinálni? A játékosok a 93. percben rúgjanak öngólt szándékosan, mert hogy nem érdemelték meg? Vagy a madridisták fújjanak s köpjenek, hogy zsebben a 3 pont? Elég amiatt a fejünket vakarni, hogy nem megy a játék és agresszíven védekező csapatokkal nem tudunk mit kezdeni. Pedig erre lesz még eset, hisz a hülye is látja hogy ez az, ami nem fekszik nekünk.. A Barcanal sem lett egyből szépen játszó eredményes csapat, itt is szükség van az összeszokáshoz, nálunk speciel arra, hogy tartsuk meg azt a kib@szott labdát.
De attól még, hogy aggódom a játék képe miatt (én sem vagyok hülye, hogy ne jusson eszembe a régi beszéd: addig jár a korsó...), attól még örülhetek annak, hogy Ramos bekotorja a gólocskát, ezzel maradunk az élen, és nyugodt marad a hangulat az öltözőben, és így lehet normálisan tovább dolgozni, nem? Vagy ti magatok ellen drukkoltok, ha nem megy a játék?
Na mind1...
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.01. 14:09:12

Nem kell fikázni őket, biztos ők sem élvezik, hogy elhitteték milyen jól fognak játszani, majd jön 2-3 szuper meccs, aztán eddig úgy néz ki meghalt a tudomány.

Csak nem szeretem az ilyen szövegeket, hogy amikor jól megy a játék, akkor milyen mocskosul jók, aztán ha nem, akkor "óóó, ezt gólra játszák...".

Amikor mi játszttunk 0-0-ákat, nekünk minden kifelé pattant, az ellenfélnek meg nem nagyon voltak helyzetei. Végülis azt kaptuk, ami járt.

Ez az edzős dolog: aki eddig el akarta küldeni, az most is el akarja (csak nem írja be naponta háromszor) aki meg bízott benne, az min. év végéig fog is. :wink:
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.10.01. 13:54:49

barca99 írta:
Alessandro írta:SRácok ,könyörgöm a focit gólokra játszák ,ezt 3 évesen tudtam ,nem kapufákra ,,löttünk egyet ,és nem kaptunk egyet se 0 - 1 ,ennyi . a tabella 2.jának is löttünk 5-t nem kaptunk egyet se 0 -5 .ennyi... NEm bonyolult sportág. ,ti képzeltek bele mindenféle Isteneket :)
Ez igaz, viszont akkor mi a halálért nézzünk meccset? Majd vki leírja a végeredményt, és kész. Mondjuk igazad van, az első fordulók óta tényleg nem lehet vmi nagy élmény Real meccset nézni, akkor jó takarózni ilyenekkel.

Az meg, hogy fikázod azokat, akik elismerték a Real-t, amikor jól játszott... :lol: (magadat minősíted, ha dolgozol, mégsem tudsz szöveget értelmezni)

Játszátok nyugodtan az 1-0-itokat, majd kirúgják Schustert is... 8-[
én nem akarok senkivel összeveszni, de pár Madridistát ezzel már helyretettem a személyes ismerősi körömben:

egy madrid szurkoló mindig azt kérdezi a meccs után hogy monduk mittudom én...X nevű sztár játszott-e tegnap.
megnézel egy Barcást azzal kezdi hogy szépen játszott-e a csapat, volt-e joga bonito. én emléxem hogy az első santander-i meccs közben már azt tudakoltam itt hogy milyen a játék:) sajnos ide a madridisták sohasem fognak eljutni hogy megbecsüljék a szép futballt :wink: ez Barca-védjegy:)
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.01. 13:53:08

barcelinho_5 írta:nem is az a gond hogy a két magyar Sportcsatorna nem tud egymással megegyezni. Valami kavarás van Spanyolországban egy bizonyos MediaPro nevű céggel aki állítólag szemtelenül magas pénzeket kér a közvetítésért...vagy nem tudom pontosan. de a bibi nem Magyarországon van :lol: most az egyszer. ilyen is van :wink:
Tudom. :D Én is a spanyolokra írtam, hogy egyezzenek meg. :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt