Ronaldinho Gaúcho #3
okés.. örülök.. köszi
- Attya
- Jugador d'estrella
Az első félidőt nem láttam végig, szóval, arrol nem nyilatkozom. De amit a második félidőben csinált az = a 0-val!!! én nem tom mi van vele, de, h 10 passzábol 8 hátrafelé megy az már sok, és a legdurvább az, h 1 az 1ben szinte már senkit nem tud +verni!!!! +sem próbál cselezni, inkább jön 1 alibi passz vmerre, de leginkább hátra felé!! Soha nem lesz már a régi:((( mintha nem is ő lenne:((((
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
ja 8000 volt, de puyol 6000-e se volt rossz 60 perc alatt...
-
- Llegenda del Barça
8000.fcjoc írta:írta is hogy mennyit futott! csak annyira rosz volt a kép a sopcoaston hogy nem tuttam kivenni.. 6000-t vagy 8000-t?
DE AZÉRT KÖSZÖNÖM A SOPCOAST ISTENÉNEK!
Dinhonak meg grat hogy nem aludt
írta is hogy mennyit futott! csak annyira rosz volt a kép a sopcoaston hogy nem tuttam kivenni.. 6000-t vagy 8000-t?

-
- Llegenda del Barça
Így van.Slither írta:Hát nem tartott sokáig a lendülete, sokkal lassabb volt a játékunk, mint nélküle volt.
Jobb lenne, ha inkább benyomná Frank középpályára, azt a balszélt meg hagyná másra. Ha mindenképpen játszania kell. Mondjuk még várjunk ezzel, ez egy elég kemény német csapat volt, de ha a továbbiakban is ezt nyújtja a szélen, akkor azt a posztot nem érdemes beálldozni rá.
- Enrique21
- Capitá del Barça
Na nehogy már bántsd a kisgyereket!Ronal.10 írta:mekkora passzok+1 csello... hajráááá.
(már többet csinált mint a nagy dos santos szokott...)
Roni nem az igazi!De remélem hamarosan az lesz!
Peace!
-
- Eurobarca Staff
Azzal, hogy most kezd Ronnie Rijkaard legalább 100 kacsa hírtől szabadított meg minket, ezért köszönet neki.
Így már csak a maradék kb 200at kéne elkerülni
A sok duma után, mostmár jó lenne tenni is valamit Ronaldinhonak! Én szurkolok neki nagyon. De még jobban annak, hogy nyerjünk!
Így már csak a maradék kb 200at kéne elkerülni

A sok duma után, mostmár jó lenne tenni is valamit Ronaldinhonak! Én szurkolok neki nagyon. De még jobban annak, hogy nyerjünk!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Danka00792
- Director del Fútbol
megleszFiginho írta:Gyerekek!Azon gondolkoztam h Roni barátunkról lekéne venni azt a bandanát és vissza kéne szereznie a T90-es cipőjét

- Dawe
- Jugador d'estrella
RONALDINHO mindig id jó volt és mindig is jó lesz bárki bármit mond!De n nem tudom h ki találta ki h megy a Chelsea-hez!?
Az én szememben mindig ő lesz(van) a legnagyobb focista a világon!!!

Az én szememben mindig ő lesz(van) a legnagyobb focista a világon!!!

Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
- aky01
- Jugador d'estrella
TÉRJ VISSZA KÖZÉNK RONALDINHOOOOOOOO!!!!

Én veled vagyok!!

Én veled vagyok!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aky01 2007.10.02. 19:47:29-kor.
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Gyerekek!Azon gondolkoztam h Roni barátunkról lekéne venni azt a bandanát és vissza kéne szereznie a T90-es cipőjét 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Roni-t nemlehet elfelejteni.... egyszerüen sztem nem...
Aztse amikor az el clasicon (real-barca) mecsen bevágott golja(i) után a madridi (!) közönség felállva tapsolt neki (!)
2003-04-es szezonban ki más mint roni vitte fel a csapatot a 2.dik helyre a padlorol....
2004-05-ben ö (is) de nagyban ö segitette a barcát a bajnokság megnyeréséhez...
2005-06-ban megkapta az aranyladbát okkal! bajnokság+bl .... (no comment)
2006-07 -ben nemment neki ugyan a játék de ontotta a golokat ... asszem ö lett a házi golkirály (de lehet hülyeséget mondok)
Lényeg az hogy én ezeket nemtudom elfelejteni bárhogyis játszik MOST! (merugye visza fog jönni ámulatba ejteni minket megint
)
Aztse amikor az el clasicon (real-barca) mecsen bevágott golja(i) után a madridi (!) közönség felállva tapsolt neki (!)

2003-04-es szezonban ki más mint roni vitte fel a csapatot a 2.dik helyre a padlorol....
2004-05-ben ö (is) de nagyban ö segitette a barcát a bajnokság megnyeréséhez...
2005-06-ban megkapta az aranyladbát okkal! bajnokság+bl .... (no comment)
2006-07 -ben nemment neki ugyan a játék de ontotta a golokat ... asszem ö lett a házi golkirály (de lehet hülyeséget mondok)
Lényeg az hogy én ezeket nemtudom elfelejteni bárhogyis játszik MOST! (merugye visza fog jönni ámulatba ejteni minket megint

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Cruyff egy kritikus, és én még nem hallottam egy kritikustól pozitív mondatot.Ha jól megy a csapatnak nyílván nincs ok felszólalni, mert akkor jól megy, de viszont ha bajok vannak kell egy külső szemlélő akinek nagy tisztelete van.merx írta:Nem írtam, h a Cruyff-é durva volt szimplán csak arra gondoltam (bocs rosszul írtam le amit akartam), hogy lehet megunta (amin nem kell csodálkozni), h Cruyff-nak enyhén szólva ritkaságba megy a csapattal kapcslatban, a pozitív nyilatkozata.Zozzy 5 írta:Mert Cruyffébe mi volt durva?merx írta: Hát igen ha ezt Cruyff sértésnek veszi, az az ő dolga, gondolhatja, hogy egy idő után bárki megunná, hogy folyamatosan csak [auto_cenzúra]ák, ebben semmi durvaság nem volt egyébként, ez így igaz ahogy mondta, finom jelzés értékű, hogy unja a [auto_cenzúra]ástAz, hogy nem lehet a múltból élni, vagy, hogy leültetné? Ronnie mondata inkább tüske, mint Cruyffé...
Cruyff is nagyon sok mindent tett a csapatért, mert amit ez a csapat tudott csinálni 1-2 évig, az övé 4-5ig ami nagy idő.

Így igaz, ha vki bármi is történjék Ronaldinho-t elfelejti, az... nem folytatnám mert nem tetszene.varga tamás írta:Lehet, hogy te elfelejted, de én sohase fodom elfelejteni.haze71 írta:Mennyivel jobb lenne, ha nem a riportokban bizonygatná a tudományát, hanem a pályán! Az elmúlt egy évben vagy három ilyen cikk is született. Most kell megmutatni, mit is tudsz, különben elfelejtjük, ki is voltál valójában!... Lássuk!!!
Ha csak a puszta számokat nézzük, már most többet tett a Barcáért, mint Cruyff - játékosként.

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
én is nagyon remélem és nagyon szorítok Ronnynak:) nekem ő a kedvencem a Barcából és én kitartok mellette. Vissza kell térnie a régi Ronnynak:)Titinho írta:Én nagyon bízok Ronnie-ban és remélem, hogy tényleg megtartja a szavait! Kíváncsi leszek a következő meccseken mutatott formájára! Mindig is bíztam benne meg szerintem sokan még itt a fórumon (sőt Barcelonában is mindenki), hogy visszaszerzi a régi formáját! Látja ő szerintem, hogy mindenki mellette áll, a csapattársak és a szurkolók is és mostmár csak "játszania" kell a Joga Bonitot amitől a világ legjobb játékosává vált és megszerette mindenki! Én bízok benne, hogy újra a régi lesz! SOM-HI RONALDINHO!!!! Remélem góllal/gólokkal tér vissza!
Nem írtam, h a Cruyff-é durva volt szimplán csak arra gondoltam (bocs rosszul írtam le amit akartam), hogy lehet megunta (amin nem kell csodálkozni), h Cruyff-nak enyhén szólva ritkaságba megy a csapattal kapcslatban, a pozitív nyilatkozata.Zozzy 5 írta:Mert Cruyffébe mi volt durva?merx írta: Hát igen ha ezt Cruyff sértésnek veszi, az az ő dolga, gondolhatja, hogy egy idő után bárki megunná, hogy folyamatosan csak [auto_cenzúra]ák, ebben semmi durvaság nem volt egyébként, ez így igaz ahogy mondta, finom jelzés értékű, hogy unja a [auto_cenzúra]ástAz, hogy nem lehet a múltból élni, vagy, hogy leültetné? Ronnie mondata inkább tüske, mint Cruyffé...