Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Chris beírt egy spanyol cikkecskét, annak a tartalmáról folyik az eszmecsere.Zozzy 5 írta:Milyen hírről beszéltek?![]()
Törés?A véleményem most trágár kifejezésben bővelkedne, úgyhogy inkább nem írom le
Ez nem az én igazam, mivel a cikkben egyértelműen szerepel a "törés" kifejezés.varga tamás írta:Nem vitatkozunk, de most azt kívánom, ne legyen igazadDrigo írta:A "rövidhír" egyértelműen törést említ, de ezen ne vitatkozzunk, holnap okosabbak leszünk, remélem vidámabbak is.
Nem vitatkozunk, de most azt kívánom, ne legyen igazadDrigo írta:A "rövidhír" egyértelműen törést említ, de ezen ne vitatkozzunk, holnap okosabbak leszünk, remélem vidámabbak is.
akkor 6 hét szvsz. már kezdek ki lenni egy hét alatt három ember esett ki legalább 1 hónapra, és ebbe még militot bele se számoltam.Drigo írta:A jobb lábában, mivel nem vágom a csontokat latinul ezért úgy írom, hogy a sóleójának a fibrilarjébe. De végleges csak a holnapi tesztek után, de ez a törés már magában nem túl sok jót sejtet...
Én sem tudom mi történtShandor írta:Marquez teljesen elfelejtette a tavalyi formáját. (szerencsére). Lehet, jót tett neki a sok padozás tavasszal?
ha ezen múlik, ősszel alig játsszon Ronnie, hogy aztán megmutathassa, mit is tud valójában!!
De ha fokozatosan építi be akkor is lehetne egy Thuram-Marquez védősor hátul jó mondjuk így nem hogy el va tiltva Marquez,de utána nyugodtan...dickricsi írta:Én is nyugodtabb lennék Gaby-val! Bízzunk benne, hátha felismeri Rijkaard is a képességeit Gaby-nak.
Ez is egy hozzáálás...de azért nyugodtabb lennék egy Militoval hátul mondjuk egy komolyabb meccsen,nem kéne megvárni amíg hülyeséget csinál!LG írta:Ádám02 írta:Kár hogy kiállították,de így legalább kapott néhány percet Milito!Következő meccsen valószínű Thuram,Ologuer kezdő leszamíg nem csinál nagy hülyeséget Oli addig kezdeni fog sajnos!
Ha nem csinál hüleségset Oli, akkor miattam év végéik kezdhet[/b]