Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagy mate írta:Mennyi lett a végeredmény??
Szerintem is jobb volt a Roma, de szinte a kihagyhatatlant is kihagyták.Boixos írta:A FRANC EGYE MEG!!!! hozni kellett volna a meccset mencseszterben, de sajnos nem jött össze... pedig sztem jobbak voltunk, már annak alapján amennyit láttam belőle. a végén mit hagyott ki esposito asszem...
na mindegy, majd romában lerendezzük őket
ügyesvagynoname írta:kijavítottam.fcjoc írta:sevilla slavia 4:2
Ibra nagy formában van, megint lőtt 2 góltnoname írta:CSKA Moscow 2 - 2 Fenerbahce
Steaua Bucharest 0 - 1 Arsenal
Manchester United 1 - 0 Roma
Dynamo Kiev 1 - 2 Sporting
Internazionale 2 - 0 PSV Eindhoven
Stuttgart 0 - 2 Barcelona
Sevilla 4 - 1 Slavia Praha
Lyon 0 - 3 Rangers
Ezt benézted.ejjj.. kikapott az arsenal?
nyomni fogják ja,itt mindent ami létezikBoixos írta:nehogy már elnézést kérjél, ha a barca meccset is nyomni fogják itt, akkor ez az évtized hozzászólása.Raziel írta:most nézem előben a CSKA meccset eddig 2-1,pont a moszkva 2.góljánál kezdtem el nézni.ja ez a legjobb oldal itt minden meccset adnak élőben és csak media player,tvu player,vagy sopcat kell hozzá,tehát az oldal_
www.goltipp.com ,ajánlom mindenkinek,akadás nélkül,megszakadás nélkül megy minden.ja és MAGYAR bajnoki meccseket is ad...(plusz,kosár,hoki,poker stb..)bocs a reklámért
nehogy már elnézést kérjél, ha a barca meccset is nyomni fogják itt, akkor ez az évtized hozzászólása.Raziel írta:most nézem előben a CSKA meccset eddig 2-1,pont a moszkva 2.góljánál kezdtem el nézni.ja ez a legjobb oldal itt minden meccset adnak élőben és csak media player,tvu player,vagy sopcat kell hozzá,tehát az oldal_
www.goltipp.com ,ajánlom mindenkinek,akadás nélkül,megszakadás nélkül megy minden.ja és MAGYAR bajnoki meccseket is ad...(plusz,kosár,hoki,poker stb..)bocs a reklámért