Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért értek egyet, mert ugyan dos Santost sokkal többet láttuk játszani, az még nem jelenti azt h jobb Krkic. Sőt engem is jobban meggyőzött Bojan pályán eltöltött kb. 30 perce.lionelmessi19 írta:1 félidő is nagyon sok mindkettejük számára.takivini írta:Most mutasd meg BOJAN! Bár szerntem a 2. félidőre szinte biztos h bejön Giovani
Itt a lehetőség a bizonyításra!!
Szurkolok a srácnak, én kicsivel többet látok benne mint Giovában. Pedig lényegesen kevesebbet láttam és kevesebbet is mutatott arányosan is.
1 félidő is nagyon sok mindkettejük számára.takivini írta:Most mutasd meg BOJAN! Bár szerntem a 2. félidőre szinte biztos h bejön Giovani
Lionel85 írta:... én megcsinálnám azt, hogy Thuram és Puyol a belső védő, Milito a középpályán Deco és Xavi mellett, Iniesta meg a bal oldalon.
Krkićben is benne van a gól,mint Dos Santosban.Én 1. félidőt Giovaninak adnám,a másikat pedig Krkićnek.Ronaldinho&Barca írta:Talán Giovani jobb lenne mert Bojan túl fiatal nagyon jó játékos de Giovani eddig ahányszor játszhatott addig ott volt benne a gól
Azért kezdőként még nem kéne berakni, és ezt Frenk se texi meg, max kupákon... esetleg...Atesz írta:Barcelona, október 15., 17.40 A szupertehetség hiszi, hogy alapemberré válhat a katalánoknál
Bojan Krkic, a Barcelona 17 éves csatára elmondta, hogy nem akarja elhagyni klubját. Ez kissé meglepő azok után, hogy a futballista édesapja kategorikusan kijelentette: ha fia hamarosan nem kap helyet a kezdőcsapatban, akkor elviszi őt egy másik sztárcsapathoz.
Krkic pályafutása ebben az évben mérföldkőhöz ért, hiszen bemutatkozhatott a Primera Divisionban és a Bajnokok Ligájában is, ráadásul az U17-es vb-n ezüstérmet szerzett a spanyol válogatottal. -nb1.hu
Nagyon helyes!!!
Miért, azt hitted mindjárt megváltják a világotRivaldinho írta:Dettó! Amit a magyar U17 ellen művelt.. meg amit azon az EB-n az felháborító volt... undorítóan, nagyképűen viselkedett, én nem is bírom a srácot annyira... Nem nagyon scsinált eddig semmitsem.. de Giovanni sem.. jó negyed óra húsz percben nehéz bizonyítani, de sok negyedóra húszpercben már lehet, és ők már kaptak jó párszor lehetőséget..antiimperialista írta:Én sem azt mondtam, hogy a tegnapi miatt tartom nagyképűnek, ez már régebbi történet... Egyébként a végén pont jól leírtad, miért is tartom annak
Dettó! Amit a magyar U17 ellen művelt.. meg amit azon az EB-n az felháborító volt... undorítóan, nagyképűen viselkedett, én nem is bírom a srácot annyira... Nem nagyon scsinált eddig semmitsem.. de Giovanni sem.. jó negyed óra húsz percben nehéz bizonyítani, de sok negyedóra húszpercben már lehet, és ők már kaptak jó párszor lehetőséget..antiimperialista írta:Én sem azt mondtam, hogy a tegnapi miatt tartom nagyképűnek, ez már régebbi történet... Egyébként a végén pont jól leírtad, miért is tartom annak
Én sem azt mondtam, hogy a tegnapi miatt tartom nagyképűnek, ez már régebbi történet... Egyébként a végén pont jól leírtad, miért is tartom annakZozzy 5 írta:Nagyképűségről szerintem most szó sincs, nagyon akart bizonyítani, ez lett belőle. De ez egy 100%os gólhelyzet volt, rálőtte, mellément. Na puff...Az már más kérdés, hogy a saját korosztályában néha tényleg voltak pökhendi, nagyképű megmozdulásai.