Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igazi hazafi és remek játékos, de kétlem, hogy emiatt elnéznék a két válogatottas szabályt, márpedig akkor nagyon sok játékos nem lehetne katalán válogatott, csak a következő generáció!Scorpio írta:Xavi szívesebben lenne katalán válogatott
Nem nemAsys írta:Én eddig azt hittem Gerard vesztette el a labdát akkor!!!Primitive írta:Én azt vettem észre, hogy mikor Xavi játszik, akkor nem érezhető, hogy jól játszik... Mindinkább, mikor nem játszik, akkor lehet igazán észrevenni, hogy nincs! Szerintem Xavi a Barca motorja, labdabiztos, rutinos, futós, és nem utolsó sorban a kapu előtt se rezel be, gólt, gólokat rúg, és nagyon haxnos játékos! Az én szívemhez nagyon közel áll Xavi... Egyetlen hibája ugrik be most, a Cselszkij elleni meccs, amikor félpályán elvextette a labdát, kaptuk is belőle a gólt... Asszem ez az a bizonyos 4-2 es meccs volt... De, egyébként, nagyon nagy!
???
Én eddig azt hittem Gerard vesztette el a labdát akkor!!!Primitive írta:Én azt vettem észre, hogy mikor Xavi játszik, akkor nem érezhető, hogy jól játszik... Mindinkább, mikor nem játszik, akkor lehet igazán észrevenni, hogy nincs! Szerintem Xavi a Barca motorja, labdabiztos, rutinos, futós, és nem utolsó sorban a kapu előtt se rezel be, gólt, gólokat rúg, és nagyon haxnos játékos! Az én szívemhez nagyon közel áll Xavi... Egyetlen hibája ugrik be most, a Cselszkij elleni meccs, amikor félpályán elvextette a labdát, kaptuk is belőle a gólt... Asszem ez az a bizonyos 4-2 es meccs volt... De, egyébként, nagyon nagy!
Nem csak.G-Jay írta:Csak nekem tünik fel az hogy Xavinak nem nagyon vannak rossz meccsei?
Ő lenne a CSK!Zsolti írta:OLEGUER!noname írta:Sztem se.LG írta:Ahogy irtam már régebben, sztem nem lenne gyengébb a Katalán válogatott, a mostani spanyolnál.
Valdes,Puyol,Xavi,Luis Garzia,Fabregas,Pique...![]()
![]()
noname írta:Sztem se.LG írta:Ahogy irtam már régebben, sztem nem lenne gyengébb a Katalán válogatott, a mostani spanyolnál.
Valdes,Puyol,Xavi,Luis Garzia,Fabregas,Sergio Garcia, de la Pena,Pique...