Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Andris
- Adminisztrátor
Én is félek egy kicsit, de sztem a Nou Campban Messi megint úgy fel fog pörögni, hogy nem lesz gond. Főleg h most ottlesz a másik oldalon Agüero.
Egyébként is azért... Milito Pusol Abidal hármas elég erős hátul, sokmindent meg tudnak majd ők is fogni.
Egyébként is azért... Milito Pusol Abidal hármas elég erős hátul, sokmindent meg tudnak majd ők is fogni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- visca el barca
- Presidente del Barça
Maniche, R. Garcia, Simao, Reyes - Forlán és Agüero
félek én ettol a tamdao alakulattol. foleg ugy h nincs kozéppályán kalsszikus vedekezo jatekosunk. sztem most duplan fontos h nalunk legyen a labda...
félek én ettol a tamdao alakulattol. foleg ugy h nincs kozéppályán kalsszikus vedekezo jatekosunk. sztem most duplan fontos h nalunk legyen a labda...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Sőt, még arra is emlékszek, hogy született a gól. Felívelték Maxinak, továbbcsúsztatta, Gio kilépett leshatárról és berugta.varga tamás írta: Egész pontosan a 95. percben egyenlített Gio. Úgy tűnt, hogy a bíró a mi egyenlítő gólunkig akarja vezetni a meccset.
-
- Eurobarca Staff
Igen - igen arra emlékszem, hogy nagyon sokáig vezett. Emlékszem akkor még nem volt (most sincsvarga tamás írta:Egész pontosan a 95. percben egyenlített Gio. Úgy tűnt, hogy a bíró a mi egyenlítő gólunkig akarja vezetni a meccset.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egész pontosan a 95. percben egyenlített Gio. Úgy tűnt, hogy a bíró a mi egyenlítő gólunkig akarja vezetni a meccset.Zozzy 5 írta:Gio egyenlített az uccsó percekbenDrigo írta:Emlékszem, mikor legutóbb világosban (ugyanígy vasárnap 5kor) játszottunk a Nou Camp-ban. A Bettis volt az ellen és 3-3 lett, ha jól emlékszem Rivast még az elején kiállították, de egészen a meccs végéig vezetett a Betis 3-1-re, aztán Semu lőtt egy tizit, meg még valaki lőtt egyet, durva egy meccs volt

-
- Llegenda del Barça
Gio egyenlített az uccsó percekbenDrigo írta:Emlékszem, mikor legutóbb világosban (ugyanígy vasárnap 5kor) játszottunk a Nou Camp-ban. A Bettis volt az ellen és 3-3 lett, ha jól emlékszem Rivast még az elején kiállították, de egészen a meccs végéig vezetett a Betis 3-1-re, aztán Semu lőtt egy tizit, meg még valaki lőtt egyet, durva egy meccs volt

-
- Eurobarca Staff
Emlékszem, mikor legutóbb világosban (ugyanígy vasárnap 5kor) játszottunk a Nou Camp-ban. A Bettis volt az ellen és 3-3 lett, ha jól emlékszem Rivast még az elején kiállították, de egészen a meccs végéig vezetett a Betis 3-1-re, aztán Semu lőtt egy tizit, meg még valaki lőtt egyet, durva egy meccs volt
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Titinho
- Director del Fútbol
Csak azt írja, hogy a Canal+ fogja majd közvetíteni a Barca-Atletico-t és még ezen kívül még 5-öt.Chris írta:itt irnak a meccsünk közvetítéséről, csak nem tudok spanyolul:
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Chris
- Capitá del Barça
itt irnak a meccsünk közvetítéséről, csak nem tudok spanyolul:

-
- Capitá del Barça
sport2 adja holnapnagy mate írta:Gömzító, hogy hogy élöben láthatod a meccset??
Gömzító, hogy hogy élöben láthatod a meccset??

- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát, szerintem se kéne rögtön a mélyvízbe dobni ezt a Crosas gyereket... Elég nagyok még az elvárások ahhoz, hogy ő kezdő legyen! Idővel kell beépíteni a csapatba, úgy mint Messit, meg mint a "kicsiket" (: Szerintem nem valami brilliáns játékkal, de megverjük az Atleticot...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Crosast valóban minél hamarabb be kell vetni, mert összesen 3 középpályásunk van a 3 posztra. Ráadásul Deco-t ismerve hamarosan begyüjti az 5. sárgáját is és akkor már csak ketten maradnak.
Kicsit jobb lenne a helyzet, ha nem Gio hanem Sylvinho távozott volna, mert ugye a holland a kp-n is bevethető volt.
Kicsit jobb lenne a helyzet, ha nem Gio hanem Sylvinho távozott volna, mert ugye a holland a kp-n is bevethető volt.

Királyság!!! Láthatom a meccset élőben
Egyébként Crosast szerintem sem egy Atletico ellen kell kipróálni.

Egyébként Crosast szerintem sem egy Atletico ellen kell kipróálni.
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
- Rajmó
- Capitá del Barça
Bizony nem káprázott a szemedKrojf írta:Komáim!
Mintha azt olvastam volna a Sport1 műsorában, hogy
vasárnap 17:00, Sport2: Barca-Athlético Madrid!
Szerintem nem káprázott a szemem!
Erősítsetek meg, legyetek oly' szívesek!
Kér erre Benneteket Krojf komátok.

Barcelona-Atlético Madrid, spanyol bajnokság, 7. forduló (élő), Sport 2, 17:00 h
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Krojf!
Hát tutit nem mondhatok, de ha a SportTV tartja magát az eddigiekhez, akkor ugye szombat 22:00 vasárnap 17.00 ezek élőben, és vasárnap 19:00-kor egy 17:00-es meccset felvételről, és hát a 17:00-ás meccsek közül ez kiemelkedik, szal sztem sem káprázott a szemed
Hát tutit nem mondhatok, de ha a SportTV tartja magát az eddigiekhez, akkor ugye szombat 22:00 vasárnap 17.00 ezek élőben, és vasárnap 19:00-kor egy 17:00-es meccset felvételről, és hát a 17:00-ás meccsek közül ez kiemelkedik, szal sztem sem káprázott a szemed

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
A Sevilla ellen volt az első. A védelemtől már nem félek, Puyol és Milito is visszatért. A támadasaink nem lesznek vmi jók, Touré hiánya miatt. Persze a védelmen is nagyobb lesz a nyomás, de ennek a védősornak sztem nem okozhat nagy gondot, még vkp nélkül sem az ATMA.
Az idei 1. igazi rangadó következik. Kicsit tartok tőle a védelmünk miatt.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemtudom mi van a Barca-val, állandoan megsérül valaki. Már az lenne a csoda ha egy meccset ugy vészelünk túl hogy nem sérül meg senki.
Ez igy nem lesz jo.
Ez igy nem lesz jo.