2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erről még nem mondanék le... bár eddig egyszer sem működött rendesen a stream, amikor jogvita miatt maradt el a közvetítés.Danka00792 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
ÉS AKKOR NEM LEHET MÉG NETEN SE MEGNÉZNI!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hat mit mondjak..igazad van...de en a streames meccseknek is nagyon tudtam orulnilionelmessi19 írta:Azért vagyunk idegesek, mert egyrészt a streamek [auto_cenzúra] minőségűek, és nem azért fizetünk x (ahol x qva sok) pénzt a szolgáltatónak, hogy aztán ne láthassuk a meccset.
Másrészt, mivel ez spanyol tv-s jogvita, neten sem lehet majd nézni. vagy csak 1 stream lesz, ami 5 percenként 10 mp-ig ad folyamatos képet, azt is überxar minőségben.
Nem adja a Sport2 a meccset!!! Helyette a Sevilla - Deportivo meccset adják!!!!!tiborpapp írta:Sport2
17:00 Labdarúgás - ÉLŐ
Barcelona-Atlético Madrid, spanyol bajnokság, 7. forduló (élő)
én nem pont a mai esetre utaltam h régebb közvetítette... de Épp a spanyol focit ne közvetitsék..sok ismétlés meg egész nap mehet.lionelmessi19 írta:Picit pihenj már!Ronaldinho&Barca írta: jah kár h régen közvetítette a meccseket midig.. msot nem.![]()
Mondom h ez spanyol tv-k közti vita. sehol a világon semmi sem közvetítheti, semmi köze a magyar sport tv-khez.
Picit pihenj már!Ronaldinho&Barca írta: jah kár h régen közvetítette a meccseket midig.. msot nem.
Azért vagyunk idegesek, mert egyrészt a streamek [auto_cenzúra] minőségűek, és nem azért fizetünk x (ahol x qva sokSzakacs írta: Nem tudom miert vagytok idegesek itt erdelyben mar tobb mint ket eve neten nezemegy evig egy csatorna se kozvetitette a spanyol bajnokikat..aztan identol jott egy uj szolgaltato es az adja..mar meg is rendeltem
![]()
jah kár h régen közvetítette a meccseket midig.. msot nem.lionelmessi19 írta:semmi köze ennek az egésznek a sportklubhoz!Ronaldinho&Barca írta:ajj nemhisze el..Maradt volna a sportklubnál a közvetítés..persze a Bundes liga is érdekes és jó de..
Először is GUDJOHNSENRonaldinho&Barca írta:és még 1 kérdés Gudjohanson mikor fog játszani?
Nem tudom miert vagytok idegesek itt erdelyben mar tobb mint ket eve neten nezemDanka00792 írta:hát kábévarga tamás írta:Igen, most néztem én is. Elmennek a jó bödös qumma anyjukba. De egyet nem értek: hol a francban van ilyenkor a szövetség és a labdarúgó liga. A faxukat vakargatjág, vagy mi?La Pulga írta:17:00 Sevilla-Deportivo
!Műsorváltozás!
Így van a teletexen.
hát kábévarga tamás írta:Igen, most néztem én is. Elmennek a jó bödös qumma anyjukba. De egyet nem értek: hol a francban van ilyenkor a szövetség és a labdarúgó liga. A faxukat vakargatjág, vagy mi?La Pulga írta:17:00 Sevilla-Deportivo
!Műsorváltozás!
Így van a teletexen.
semmi köze ennek az egésznek a sportklubhoz!Ronaldinho&Barca írta:ajj nemhisze el..Maradt volna a sportklubnál a közvetítés..persze a Bundes liga is érdekes és jó de..
Igen, most néztem én is. Elmennek a jó bödös qumma anyjukba. De egyet nem értek: hol a francban van ilyenkor a szövetség és a labdarúgó liga. A faxukat vakargatjág, vagy mi?La Pulga írta:17:00 Sevilla-Deportivo
!Műsorváltozás!
Így van a teletexen.