2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De egy paraszt megnyílvánulás! a "csicska" kifejezés mint olyan nagyon nem méltó Ronira azért mert most nem megy neki a játék! De mondjuk mikor BL-t meg bajnokságot nyert a Barca tuti nem nevezted annak aminek most!DECOmagico írta:DECO volt a kulcsember ő volt a meccs embere őt nem szabad elendedni
ronaldinho cseréjével eggyet értek kicsit nagy arcszerkezettel focizott már régen csak frenkyboy most vette észre meg állítólad ronny kikezdett az edző lányával a csicska majd most kap az apóstól xdxdxdxd
DECO forever
Én elégedett vagyok! Amikor gálázva lettünk bajnokok,akkor is akadt bőven ilyen meccs,ahol nem a maxot nyújtva kényelmesen nyertünk több góllal....az ATM akart,de nem tudott kezdeni még a tartaléklángon játszó BARCÁVAL sem...ennyi történt. Védelem kicsit bizonytalan volt olykor,de érthető,nem sokat játszottak még együtt ilyen összetételben.Zozzy 5 írta:
A meccsnek volt egy időszaka, amikor ha jobban akart volna az ATM, akkor betalálhattak volna. Volt amikor lazán lefociztuk őket, de amikor már elszórogattuk a labdákat, abból megindulhattak volna...
Hát igen, a "csicska" talán kicsit erős volt a világ legjobb játékosára. Szerintem sem ártana néha gondolkodni is......Szakacs írta:te megmondtad a frankot...amugy szerintem is kulcsember..de ronnierol gondolkodj picit el...DECOmagico írta:...DECO forever
Grat a csapatnak
Hát nem egészen. A megállapítás éppen azért helytálló, mert Deco már lassan másfél éve nem hozta a formáját, mégcsak nem is nagyon tette oda magát a meccseken. Most pedig, hogy senkinek nem biztos a helye a kezdő 11-ben, Deco hajt mint az állat, ráadásul még megy is neki a játék. Messi és Iniesta mellett Deco jelenleg a legjobb formában lévő játékosunk. Vele pedig ismét erős a középpályánk.FCB_gábor írta:Ezt már évek óta tudjuk, csak sokan elfelejtik.aky01 írta:Én úgy látom az egész játékunknak és formánknak a fő kulcsa - Deco!!!
A Villarreal otthon nem veretlen, asszem tőlünk kaptak egy 5-öst...Danka00792 írta:Athletico Madrid... zsinorban 5gyözelem kapott gol nélkül...sasi1 írta:Most nézem, hogy a Villareal a 3.5 győzelem, 2 vereség, de otthon veretlenek. Rangadó lesz a javábol......
![]()
Remélem ugyanilyen sima meccs lesz az is.
Athletico Madrid... zsinorban 5gyözelem kapott gol nélkül...sasi1 írta:Most nézem, hogy a Villareal a 3.5 győzelem, 2 vereség, de otthon veretlenek. Rangadó lesz a javábol......
Régebben, amikor Eto'o egészséges volt akkor is hasonló volt a helyzetkihasználásunk csak akkor kb 2x ennyi helyzetünk volt.szergoka írta:Az elmúlt fordulókban úgy hoztuk viszonylag simán a meccseket, h a helyzet kihasználásunk kb, 50% körüli volt!! Mi lenne akkor ha ez 70-80%-os ra nőne?! Elképesztő, h igy is simán hozzuk a meccseinket.
A meccsnek volt egy időszaka, amikor ha jobban akart volna az ATM, akkor betalálhattak volna. Volt amikor lazán lefociztuk őket, de amikor már elszórogattuk a labdákat, abból megindulhattak volna...Barcaforever írta:Az ATM partner volt.Az egész meccsen ezen gondolkodtam.Minden győzelmünk után ez volt a 2. vagy 3. mondat, h a Lyon,Zaragoza,Sevilla nagyon gyenge volt.....Zozzy 5 írta:Kidolgozott győzelem, max. 70%-on.
Első félidő jó volt, olyan kéne végig. Viszont azt nem bírom megérteni, hogy miért kell enniyre visszavenni időnként, és alkalmanként már egészen körülményesen játszani. Hozzátartozik, hogy ez a ATM partner volt ebben...
Na mind1, jók vagyunk, ,még a sérültekkel is. Realnak is jön majd előbb utóbb egy komolyabb ellenfél is...
Az nem lehet h mi tettük őket gyengévé?
Én sokallom 7 meccsen az 5 sárgát. Biztosak vagytok benne?
Akkor rosszul tudtamszerintem csak a 4. volt neki.
a www.lfp.es -en néztem meg. és szvsz az a hivatalos.
szerintem csak a 4. volt neki.Game90 írta:Jól játszottunk, én nehezebb meccsre számítottam, az AM nagyon gyenge volt.
Nálam Iniesta volt a meccs legjobbja. Következő meccsen Deco nem játszhat, beszedte az 5. sárgáját.
Grat!