Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
2x isBadi írta:Gudjohnsen is betalált
ezek szerint már 100%os állapotban van![]()
Én azért ezt nem szeretném. Mégiscsak 3 (+ Cesc) játékost adunk. Ráadásul 3 nagyon szimpatikus gyerekről van szó.Boixos írta:akkor ezek szerint mégiscsak igaza volt az egyébként valóban öntörvényű fallosz aragonesnek, amikor azt mondta, h ebből a brigádból egyáltalán nem hiányzik raul.![]()
végülis tök mindegy, h vele, vagy nélküle égnek majd meg a köv. eb-n.
na igen Abi tud olyat is nem is rosszulbarca99 írta:Feröer-szigetek - Franciaország 0-6
Nem láttam csak a legvégét, de a 94. percben egy szép góllal Benzemának meglett a mesterhármas.
Henry egy gól + talán egy gólpassz.
Thuram meg Abidal pedig a védelem tengelye volt.
Mondjuk ez is igazRonaldinho 17 írta:barca99 írta:Nekem olyan érzés, mint ha mi játszanánk vmi közepes erősségű spanyol másodosztálybeli csapattal. Messi is lőne nekik 7-et.![]()
Sztem azért hülyeség ami mondasz,mert a Hereenveen meg Almelo között közel nincs akkor különbség mint a Barca és egy másodosztályú csapat között!
Vitték volna, csak a Heerenveen 20 milliót kért volna értenoname írta:Csodálkoztam h nem vitték el Alvest, gondolom attól tartottak a nagyobb klubok h csak olyan egyszezonos sztár, ezekszerint nem.
az azért érdekes h pl a válogatottban semmit nem nyújt a srác. v a holland liga feküdne neki ennyire?barca99 írta:Nekem olyan érzés, mint ha mi játszanánk vmi közepes erősségű spanyol másodosztálybeli csapattal. Messi is lőne nekik 7-et.![]()
Nem Afonso (mert úgy tudom, hogy nem Alfonso) érdemeit akarom becsmérelni, hanem a holland bajnokságot...
Vagy ő túl lassú.Chris írta:bocs, hogy túl gyorsak voltunkRonaldinho 17 írta:Mikor elkezdtem írni,még senki nem írt róla,mire befejeztem,már az egész világ tudja![]()
Azt hiszem nem szoktál visszaolvasni...varga tamás írta:Holland bajnokság: Heerenven-Heracles Almelo 9-0, ebből Alfonso Alves hetet (7!) vállalt. Azt hiszem példa nélküli eset!