FC Barcelona #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.03.05. 11:23:26

NYERJÜNK MÁR VÉGRE :evil: 8)

FOREVER BARCA

HAJRÁ VALENCIA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.03.05. 11:08:36

Remélem ma este már meggyőző teljesítménnyel nyerni fogunk,mert ez az utóbbi 2 meccs nagyon gyenge volt,még úgy is,hogy nem a legerősebb csapatok ellen játszottunk,sőt..Jó lenne,ha egy kicsit "feltámadna" a csapat a Chelsea meccs előtt és meg lenne a kellő önbizalom!Forca Barca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.03.05. 11:01:31

Itt is van a Klubvilágranglista összeállításának módja.
Aki tud kicsit angolul, az el tudja olvasni.

How the Club World Ranking is made

The World Club Ranking was started monthly since January 1st, 1991 and the information is globally distributed early in the following month. This ranking takes into consideration the results of twelve months of continental and intercontinental competitions, national league matches (including play-offs) and the national cup. In those countries having several national cup competitions, only the one organised by the national federation is included. Since the cup competition systems are diverse at the preliminary stage level, we assign only the points won in eight-finals, quarter-finals, semi-finals and the final. The points are assigned based upon a rating system of the level of performance of each national league. In the case of matches decided by penalty-kicks, each team receives half of the points in contention.
All national leagues are rated at four levels based upon performance. In this grouping, each country (where the club plays) is assigned a number indicating the performance level of each national league. Clubs in the highest level leagues receive 4 points for each match won, 2 for a draw and 0 for a defeat. Level 2 is assigned 3 pts. (win), 1.5 (draw) and 0 (lost), and so on with the next lower levels. The same system applies for the play-off matches.

In the continental competitions, all clubs receive the same number of points at all stages regardless of the performance level of their leagues. In the case of draws each team receives 50% of the points in dispute and 0 points for a lost match. The points are distributed equally to teams in matches decided by penalty-kicks. All Asia, Africa and CONCACAF continental competitions have the same point-assignment system: 8 points for a win, 4 for a draw; in the preliminary tournament phases for The Caribbean and Oceania zones, only 4 and 2 points are assigned for win and draw. In the South American competitions the clubs receive 12 points for a win, 6 for a draw; and in the European 14 and 7 points, respectively. Competitions between two continents are evaluated depending upon their importance. In the FIFA World Club Cup, the awarding system for wins and draws is determined by averaging the number of points assigned for wins and draws in each of the other continental competitions.

Those competitions not organized by a continental confederation, or any intercontinental events not recognized by FIFA, are not taken into consideration for the World Club Ranking. Any competition cancelled before completion alters the point system. In order to equalise the chances of South American and European clubs we do not consider the result of previous matches already played in said tournament.

The World Club Ranking is a precise classification showing the real level of the clubs free of any subjective influence. It is the result of a profound analysis that allows us to fairly report the level of international performance for each country.
Blasko
Jugador del Barça

2005.03.05. 09:43:19

Van valami abban amit LG mond. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.05. 09:08:57

A Franciák ellen min. 7-8 helyzetuk volt...azt meg hogy 1 szép támadásuk sem volt...akkor a riporter miért ordította 1-2x, h ugy csinálták mint a grundon :?: :!:
Amugy az Olaszok a Dánok ellen nem bekeltek :?: A csehek a Dánok ellen nem bekeltek :?: Az angolok a franciák ellen :?: A hollandok a Németek ellen :?: Persze erre senki sem emlékszik :!: :roll: No mind1, az a lényeg, h gyoztek, és néha szép támadásokat vezettek.
1ébként meg! Ha 1 csapat védelmét nem tudják feltorni a "sztárcsatárok" akkor nem is nagyon lehetne így nevezni oket. 1ébként azt h a gorogok megérdemelten nyernek, mindenki szakérto elisemeri.
Meg sem a portugálok, sem a franciák, sem spanyolok nem lottek tobbx kapura mint a gorogok, talán csak a csehek. :roll:
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.03.04. 23:12:27

Jó kis témát vetettem fel. :lol:
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.03.04. 21:02:48

Mr. Master írta:Dehogynem! Megnézted te a szabálytalanságokat? Szerintem a görögök többet szabálytalankodtak, mint az egész mezőny együttvéve!
Jó az lehet, de az is csak a védekező felfogásukat fokozza...
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.04. 20:55:08

Enrique írta:
LG írta:Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei. :roll:
A Csehek ellen pedig a hosszabításban már 1értelmuen irányítottak. A portugálokat is 2x verték, és 1xse mákkal, sok helyzetuk volt. Megérdemelten nyertek :!:
Hogy a vonalon áltak 10emberrel, azt meg valoszínuleg álmondatad :roll: ...rossz álom lehetett, biztos bepipiltél... :wink:
Hát'Te megbuggyantál... Ezt hol láttad??? Majd' az összes meccsüket végigvédekezték! Elvétve volt 1-2 támadásuk, meg minél több rögzített játékhelyzetet próbáltak kiharcolni, és abból voltak csak helyzeteik. 1x sem játszottak fölényben, semmilyen mutatóban sem, ebben biztos vagyok.
Dehogynem! Megnézted te a szabálytalanságokat? Szerintem a görögök többet szabálytalankodtak, mint az egész mezőny együttvéve!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.03.04. 20:45:11

LG írta:Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei. :roll:
A Csehek ellen pedig a hosszabításban már 1értelmuen irányítottak. A portugálokat is 2x verték, és 1xse mákkal, sok helyzetuk volt. Megérdemelten nyertek :!:
Hogy a vonalon áltak 10emberrel, azt meg valoszínuleg álmondatad :roll: ...rossz álom lehetett, biztos bepipiltél... :wink:
Hát'Te megbuggyantál... Ezt hol láttad??? Majd' az összes meccsüket végigvédekezték! Elvétve volt 1-2 támadásuk, meg minél több rögzített játékhelyzetet próbáltak kiharcolni, és abból voltak csak helyzeteik. 1x sem játszottak fölényben, semmilyen mutatóban sem, ebben biztos vagyok.
Xavi
Capitá del Barça

2005.03.04. 18:42:36

Hát tényleg elég defenzív kis csapat volt a görög, de ezt azért tudtam elnézni nekik és Uram bocsá' még szorítani is értük, mert ehhez volt játékosanyaguk, nem volt más választásuk a "sztárcsapatok" ellen, ezt kellet csinálniuk és megcsinálták....
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.04. 17:44:47

LG írta:
Silvanus írta:
LG írta:Silvanus te nem nézted az EBt. :roll: De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto :evil: (amit Rehagel sosem csinált :!: )
Ezt most komolyan mondod? Akkor TE nem nézted az EB-t! A Görögöknek nem volt 1 szép, igazi támadásuk sem, csak védekeztek, védekeztek, védekeztek, majd kirohantak, és kontrából behúzták a meccseket! EB győztesek lettek, tehát gratula nekik, de hogy nem sírtam, nem őrjöngtem a meccseiken (EGY EB-n!!!), az tutti, és ez a gáz, tudod?!.....

Egy EB-n azért az ember ennél sokkal TÖBBRE SZÁMÍTANA!!! :roll:
Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei. :roll:
Hát én kifejezetten rosszul vagyok az idei EB-től. Szánalmas volt, hogx a görögök elvettek tőlünk ennyi élményt... Cseh-Franci CSeh/Francia-Portugália. Mennyivel szebb és izgalmasabb meccsek lettek volna.

LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.04. 17:18:25

Silvanus írta:
LG írta:Silvanus te nem nézted az EBt. :roll: De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto :evil: (amit Rehagel sosem csinált :!: )
Ezt most komolyan mondod? Akkor TE nem nézted az EB-t! A Görögöknek nem volt 1 szép, igazi támadásuk sem, csak védekeztek, védekeztek, védekeztek, majd kirohantak, és kontrából behúzták a meccseket! EB győztesek lettek, tehát gratula nekik, de hogy nem sírtam, nem őrjöngtem a meccseiken (EGY EB-n!!!), az tutti, és ez a gáz, tudod?!.....

Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei. :roll:
gyiko
Jugador del Barça

2005.03.04. 09:13:52

Azért a görögök játékát mindenféleképpen el kell ismerni, bár nem volt szép és színvonalas, de nem mindenki focizhat úgy mint a brazilok. Azon én is meglepődtem, hogy a Chelsea milyen impotens futballt művelt, de azért ez a visszavágón jócskán megváltozhat és akkor egy szót sem szólhatunk az angolokra, mert azért igencsak jó csapat. halkan mondom szerintem jobb, mint a Barca - de azért továbbjutunk.
A kitámadást meg senki ne várja el se az Espanyoltol, se az Osasunatol stb. azért ezzel is jó lenne óvatosan bánni, mert emlékezhettek a Villareal meg a csodálatos játékával zúzott porrá bennünket, akkor meg mi volt a probléma, az hogy hátul Puyol-ék bénáztak, szóval igenis meg kell szerveznie mindenkinek a védekezését. Ezért játszanak máshogy a kiscsapatok és akinek olyan védelme van, mint pl. a Milannak, stabil védelem mellett nyugodtan támadhatnak. A Real meg kell nekünk, hogy a Bernabeuban is megleckéztethessük őket, mi lenne velünk nélkülük?
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Charlie
Öreg Harcos

2005.03.04. 08:32:31

Boixos írta:érdekes a cikk a sorianoval, a csapat üzletpolitikájáról. az ott felsoroltakon kívűl, azért még mindig tartom azt, h ha gáz van, lazán rá lehetne menni a katalán cégekre, sztem tolnák a lóvét rendesen, a reklám lehetőségekért. de ezt tuti, h csinálják is. a másik, h ha a mezeladásokat fel kell turbózni, vegyenek egy kínai zsugást, az legalább plusz 800 millió eladott mezt jelentene. abból a lóvéból megvehetnénk a margitot és elindíthatnánk őket a körzeti bajnokságban. andorrában természetesen.
Jól mondod,de Vlagyikafkaszba(fonetikusan írva) is áttelepíthetnénk őket! :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2005.03.04. 07:53:51

Vki magyarázza má + nekem,h mitől függ a Klubvilágranglistán a helyezés????Miért vagyunk mi 22.ek????? :? Há elsők vagyunk a bajnokságban és +vertük a Chelseat is, vagy ez nem csak attól függ???
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2005.03.03. 21:04:18

érdekes a cikk a sorianoval, a csapat üzletpolitikájáról. az ott felsoroltakon kívűl, azért még mindig tartom azt, h ha gáz van, lazán rá lehetne menni a katalán cégekre, sztem tolnák a lóvét rendesen, a reklám lehetőségekért. de ezt tuti, h csinálják is. a másik, h ha a mezeladásokat fel kell turbózni, vegyenek egy kínai zsugást, az legalább plusz 800 millió eladott mezt jelentene. abból a lóvéból megvehetnénk a margitot és elindíthatnánk őket a körzeti bajnokságban. andorrában természetesen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.03.03. 18:13:48

azért attól függetlenül, h minden elismerésem a görögöké az eb-ért, remélem, nem ez a stílus lesz az uralkodó az elkövetkező évek focijában. vhogy nem ezért szerettem meg ezt a játékot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
thegreek
Barça B

2005.03.03. 17:48:41

Nekünk(görögöknek) , nincsennek olyan stárjátékosaink mint az Espanyolnak(Tamudo, Torrichelli, Dani, De La Pena, Maxi), vagy a Cselzinek(itt több van) és nem volt más lehetőségünk a győzelemre csak ha védekezünk, ha kitámadtunk volna 3 alatt nem ússzuk meg!

De az a nevetséges amikor ilyen Cselzi kaliberű csapat az első perctől kezdeve védekezik teli sztárral, és kb 20 percenként átjönnek a másik térfélre!
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.03. 17:32:17

OK, a görögök csúnyán, de okosan csinálták, szerintem azon kéne törnünk a fejünket, hogy hogyan lehetne feltörin az ilyenfajta jtáékot.

redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.03.03. 17:22:07

Silvanus írta:10 ember beáll a 16-os köré, akkor azt a jó Isten sem töri fel!!! Köszönjük meg Otto Rehagel-nek, hogy megmutatta a világnak, hogy így is lehet!!!

Ez undorító, és már-már tényleg megfigyelhető, hogy ez a Barcával is így megy, most már meccsről-meccsre.....

(Valahol épp ezért nem tudok rájuk nagyon haragudni, mert bár tudom, hogy mi vagyunk most Európa legjobbjai, de megértem, hogy 10 ember ellen, mikor bent állnak a kapu előtt, egyszerűen nem lehet gólt lőni szinte.... :x )
Szerintem a görögök nem 10 hanem 8 emberrel védekeztek.... Azért elé gyakran volt ellentámadásuk is, ehhez meg kellett a "két" csatár.... Pontrúgásoknál meg elől voltak....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.03.03. 17:18:17

A mai Barca-meccsek pont olyanok, mint amiket nyáron a grundon műveltünk. Azaz összeálltunk 3-an 4-en 5-en a jó focisták és voltak mindig 5-en 6-an 7-en 8-an, akik beálltak a lehető legkisebb kapu elé, ami létezik, mi meg előttük húzogattunk és cselezgettünk, aztán vagy bement egy, vagy ne. A Barcánál is ez megy manapság, csak kicsit többen kíváncsiak a dologra, mint nálunk. Csak ott állnak, passzolgatnak, befutnak üres területre, megkapják, visszafordulnak, kipasszolják, aztán 25-30-ról elsuhintjuk. Átjön hozzánk a kirúgás, elvesszük a labdát, felpasszoljuk, beállunk a az ellenfelek köré, passzolunk, cselezünk, bve középre, ki onnan, le szélre, be középre, megkapjuk, ki Deconak vagy Xavinak, ők cseleznek, aztán jön Ronaldinho aki vagy csinál vmi értelmeset vagy nem, aztán be a 16-oson belülre, aztán Eto'o vagy MAxi úgy rálövi, lesz, ami lesz. Gyakorlatiolag a cselszki és az Osasuna ellen is ezt csináltuk.

Silvanus
Director del Fútbol

2005.03.03. 16:23:52

"Més Cuen un Club"
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.03.03. 15:21:53

Silvanus te nem nézted az EBt. :roll: De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto :evil: (amit Rehagel sosem csinált :!: )
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.03.03. 13:58:08

Ez most nagyon OFFos volt, Red... :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.03.03. 13:55:41

Silvanus írta: 10 ember beáll a 16-os köré, akkor azt a jó Isten sem töri fel!!! Köszönjük meg Otto Rehagel-nek, hogy megmutatta a világnak, hogy így is lehet!!!
A magyar válogatott mégse képes rá......
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lezárt