FOREVER BARCA
HAJRÁ VALENCIA
Jó az lehet, de az is csak a védekező felfogásukat fokozza...Mr. Master írta:Dehogynem! Megnézted te a szabálytalanságokat? Szerintem a görögök többet szabálytalankodtak, mint az egész mezőny együttvéve!
Dehogynem! Megnézted te a szabálytalanságokat? Szerintem a görögök többet szabálytalankodtak, mint az egész mezőny együttvéve!Enrique írta:Hát'Te megbuggyantál... Ezt hol láttad??? Majd' az összes meccsüket végigvédekezték! Elvétve volt 1-2 támadásuk, meg minél több rögzített játékhelyzetet próbáltak kiharcolni, és abból voltak csak helyzeteik. 1x sem játszottak fölényben, semmilyen mutatóban sem, ebben biztos vagyok.LG írta:Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei.![]()
A Csehek ellen pedig a hosszabításban már 1értelmuen irányítottak. A portugálokat is 2x verték, és 1xse mákkal, sok helyzetuk volt. Megérdemelten nyertek![]()
Hogy a vonalon áltak 10emberrel, azt meg valoszínuleg álmondatad...rossz álom lehetett, biztos bepipiltél...
Hát'Te megbuggyantál... Ezt hol láttad??? Majd' az összes meccsüket végigvédekezték! Elvétve volt 1-2 támadásuk, meg minél több rögzített játékhelyzetet próbáltak kiharcolni, és abból voltak csak helyzeteik. 1x sem játszottak fölényben, semmilyen mutatóban sem, ebben biztos vagyok.LG írta:Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei.![]()
A Csehek ellen pedig a hosszabításban már 1értelmuen irányítottak. A portugálokat is 2x verték, és 1xse mákkal, sok helyzetuk volt. Megérdemelten nyertek![]()
Hogy a vonalon áltak 10emberrel, azt meg valoszínuleg álmondatad...rossz álom lehetett, biztos bepipiltél...
Hát én kifejezetten rosszul vagyok az idei EB-től. Szánalmas volt, hogx a görögök elvettek tőlünk ennyi élményt... Cseh-Franci CSeh/Francia-Portugália. Mennyivel szebb és izgalmasabb meccsek lettek volna.LG írta:Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei.Silvanus írta:Ezt most komolyan mondod? Akkor TE nem nézted az EB-t! A Görögöknek nem volt 1 szép, igazi támadásuk sem, csak védekeztek, védekeztek, védekeztek, majd kirohantak, és kontrából behúzták a meccseket! EB győztesek lettek, tehát gratula nekik, de hogy nem sírtam, nem őrjöngtem a meccseiken (EGY EB-n!!!), az tutti, és ez a gáz, tudod?!.....LG írta:Silvanus te nem nézted az EBt.De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto
(amit Rehagel sosem csinált
)
Egy EB-n azért az ember ennél sokkal TÖBBRE SZÁMÍTANA!!!![]()
Hát a Franciák ellen nem is tom kiknek voltak helyzetei.Silvanus írta:Ezt most komolyan mondod? Akkor TE nem nézted az EB-t! A Görögöknek nem volt 1 szép, igazi támadásuk sem, csak védekeztek, védekeztek, védekeztek, majd kirohantak, és kontrából behúzták a meccseket! EB győztesek lettek, tehát gratula nekik, de hogy nem sírtam, nem őrjöngtem a meccseiken (EGY EB-n!!!), az tutti, és ez a gáz, tudod?!.....LG írta:Silvanus te nem nézted az EBt.De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto
)
Egy EB-n azért az ember ennél sokkal TÖBBRE SZÁMÍTANA!!!
Jól mondod,de Vlagyikafkaszba(fonetikusan írva) is áttelepíthetnénk őket!Boixos írta:érdekes a cikk a sorianoval, a csapat üzletpolitikájáról. az ott felsoroltakon kívűl, azért még mindig tartom azt, h ha gáz van, lazán rá lehetne menni a katalán cégekre, sztem tolnák a lóvét rendesen, a reklám lehetőségekért. de ezt tuti, h csinálják is. a másik, h ha a mezeladásokat fel kell turbózni, vegyenek egy kínai zsugást, az legalább plusz 800 millió eladott mezt jelentene. abból a lóvéból megvehetnénk a margitot és elindíthatnánk őket a körzeti bajnokságban. andorrában természetesen.
Szerintem a görögök nem 10 hanem 8 emberrel védekeztek.... Azért elé gyakran volt ellentámadásuk is, ehhez meg kellett a "két" csatár.... Pontrúgásoknál meg elől voltak....Silvanus írta:10 ember beáll a 16-os köré, akkor azt a jó Isten sem töri fel!!! Köszönjük meg Otto Rehagel-nek, hogy megmutatta a világnak, hogy így is lehet!!!
Ez undorító, és már-már tényleg megfigyelhető, hogy ez a Barcával is így megy, most már meccsről-meccsre.....
(Valahol épp ezért nem tudok rájuk nagyon haragudni, mert bár tudom, hogy mi vagyunk most Európa legjobbjai, de megértem, hogy 10 ember ellen, mikor bent állnak a kapu előtt, egyszerűen nem lehet gólt lőni szinte....)
Ezt most komolyan mondod? Akkor TE nem nézted az EB-t! A Görögöknek nem volt 1 szép, igazi támadásuk sem, csak védekeztek, védekeztek, védekeztek, majd kirohantak, és kontrából behúzták a meccseket! EB győztesek lettek, tehát gratula nekik, de hogy nem sírtam, nem őrjöngtem a meccseiken (EGY EB-n!!!), az tutti, és ez a gáz, tudod?!.....LG írta:Silvanus te nem nézted az EBt.De ez a 10 embes védekzés télleg undoríto
)
A magyar válogatott mégse képes rá......Silvanus írta: 10 ember beáll a 16-os köré, akkor azt a jó Isten sem töri fel!!! Köszönjük meg Otto Rehagel-nek, hogy megmutatta a világnak, hogy így is lehet!!!