Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát elég jó befektetés volt.Lionel85 írta:A motivációja mindig meglesz, mert mindig is hálával fog tartozni a Barçának, hogy anno állták az injekciókúráját.Danka00792 írta:és még nincs vége.. hisz alig mult 20 éves![]()
hova fog fejlödni? elunja a focit mer tul könnyü lesz neki?![]()
elmegy szakácsnak?
Sors fintora..Lionel85 írta: A motivációja mindig meglesz, mert mindig is hálával fog tartozni a Barçának, hogy anno állták az injekciókúráját.
en pedig pont igen...van helyette iniestacsababarca írta: egyetértek...de sztem nem pont a villareal ellen idegenben kéne pihentetni
egyetértek...de sztem nem pont a villareal ellen idegenben kéne pihentetniSzakacs írta:kicsit gondolkodtam...s arra jutottam hogy a kovetkezo meccsen en messit pihentetnem..egyertelmu h o most kimagasloan a legjobb formaban levo jatekosunk..de NE feledjuk hogy az egyik legserulekenyebb is...altalaban ha egy jatekos ilyen nagy fordulatszamom porog akkor konnyeben is serul..szoval en kicsit hagynam pihenni..az izomzatat regeneralodni...nem szeretnem ugy jarjunk mint a tavaly...de ez csak az en velemenym
udv.
Majd Oleguerrel szotyit árul.Danka00792 írta:és még nincs vége.. hisz alig mult 20 éves![]()
elmegy szakácsnak?
A motivációja mindig meglesz, mert mindig is hálával fog tartozni a Barçának, hogy anno állták az injekciókúráját.Danka00792 írta:és még nincs vége.. hisz alig mult 20 éves![]()
elmegy szakácsnak?
Hál' Istenek annál azért többre! Jobb a játéka!noname írta:Egyre jobban kezd hasonlítani Ronira amikor a csúcson volt.Ugyanúgy egy az egyben megállíthatatlan és a passzai is egyre jobbak.Tavaly még nem láttunk tőle ekkora passzokat, mint idén.Hihetetlen milyen gyorsan fejlődik és még sokat fog!
![]()
Hát az a kapufa azért bemehetett volna, de nem vagyok telhetetlen és örülök annak, hogy legalább az az egy megint megvolt. Jelzők hiányában annyit mondok, hogy szép volt Leo!Danka00792 írta:messi már joideje nem bir hibázni (vagy csak nagyon nehezen)
Hát igen, balról ballal a hosszúba lőni onnan - erre csak a legtehetségesebbek képesek. Kicsi argentin zsenink szeretünk, csodálunk, és köszönetet mondunk Neked.lionelmessi19 írta:Még csak félidő, de lassan odaítélhetjük neki a meccsemberét.
A gólja milyen már?Nembír hibázni!
Ugyanezt olvashattad itt az eurobarcán két nappal ezelőtt, csak pontosabb formában.Lionel85 írta:Beckenbauer: Messi lesz Maradona és Pelé ötvözete
Ezek nagyon szép szavak és remélem igaza is lesz Franznak!