2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Félreértés.ronaldinho89999 írta: 5-6meccs után???????????????????????ő legalább 100meccse csak rosszul jácik folyamatosan és ő az az egyedüli a barcában akit már azéh megdícsérnek ha hátrapasszolja vagy esetleg előre
tökéletesen megfogalmazta a gondolataim. telj. igaz.ki kéne [auto_cenzúra] már. de utána fogadjunk h 1 spanyol 4.osztályú csapatnak nem kéne. egyszerűen lácik rajta h fosik mintállat és ez [auto_cenzúra] péppé teszi az embertLos Banditos írta:Oleguer minden 4. meccsen játszik jól, pedig itt alapkövetelmény lenne, hogy mindig korrektül játszon. Ez neki nem sikerül. Egyszerüen egy 0, aki csak hátráltatja a csapatot és csak vesz a Barça egójából.
Tömören ennyi a véelményem a terrorista nacionalistáról.
Akkkor te nem láttad az utóbbi vezetéseket, nem emelkedett ki a csapatból se rossz, se jó értelemben és ennyi egy cserétől éppen elég.A tegnapi meccsen megint rossz volt, ezért én is kritizáltam, de miután mostanában elég jó volt ezért nem hiszem h megérdemelné a szidástronaldinho89999 írta:5-6meccs után???????????????????????ő legalább 100meccse csak rosszul jácik folyamatosan és ő az az egyedüli a barcában akit már azéh megdícsérnek ha hátrapasszolja vagy esetleg előrenoname írta:senki se mondta h jól játszott, de 5-6 jó meccs után van egy rossz, attól még nem kell szidni mint a bokrot!
5-6meccs után???????????????????????ő legalább 100meccse csak rosszul jácik folyamatosan és ő az az egyedüli a barcában akit már azéh megdícsérnek ha hátrapasszolja vagy esetleg előrenoname írta:senki se mondta h jól játszott, de 5-6 jó meccs után van egy rossz, attól még nem kell szidni mint a bokrot!
Mikivel értek egyet.A tegnapot leszámítva hozta azt amit egy cserétől el lehet várni.Nemsok extra, de megbízható voltozsimiki írta:Már ne is haragúdj,de azt Atma elleni meccset leszámítva, tényleg nem hibázott...és ha azzal a teljesítménnyel nem voltál megelégedve amit nyújtott,akkor nagyon elvakít a gyűlölete...varga tamás írta:Miki!
Nem köteledni kívánok, de nem SZERINTEM nem hibázott, hanem szerintetek. Én egyetlen alkalommal sem voltam vele megelégedve.Nem veszekedni akarok,de így látom. Vagy kérlek soroldd,h miket vétett azokon a meccseken,és mi nem tetszett?
Már ne is haragúdj,de azt Atma elleni meccset leszámítva, tényleg nem hibázott...és ha azzal a teljesítménnyel nem voltál megelégedve amit nyújtott,akkor nagyon elvakít a gyűlölete...varga tamás írta:Miki!
Nem köteledni kívánok, de nem SZERINTEM nem hibázott, hanem szerintetek. Én egyetlen alkalommal sem voltam vele megelégedve.
Az,h nem hibázott megcáfolja azt amiket elég sokszor leírtál,h nem tud védekezni,h falábú,stb,stb,stbvarga tamás írta:Miki!
Én itt voltam. Minden meccs után leírtam a véleményemet, ha nem olvastad - az legyen a te hibád. A tegnapi meccsről is leírtam a véleményem, ami meglehetősen pozitív kicsengésű volt. Oli viszont az elmúlt meccseken sem emelkedett ki a mezőnyből. Az meg, hogy nem hibázott - nem pozitívum, hanem magától értetődő kötelesség kell, hogy legyen.
Pontosan! Főleg nem olyanról,aki szeretett csapatában játszik,és akármilyen nehéz is elhinni,mindent megtesz amit bír...vmikor elég,vmikor nem.Zozzy 5 írta:A lényeg az, hogy szerintem senkinek sincs joga falábúnak, meg agyatlannak nevezni egy olyan embert, aki nála FOCIBAN sokkal többet ért el!varga tamás írta:Zozzy!
Az egyetemi diploma nem egyenlő a műveltséggel. Lehet valakinek hat diplomája is, de attól még lehet tapló, műveletlen, alkalmatlan arra, amit csinál. Shaquille O'Neil-nek is van diplomája, mégsem nevezném egy tálentumnak. És azt se hinném, hogy Oli nagyon megizzadt a diplomáért. Gondolom napi két edzés mellett minden nap, minden előadásán a padot koptatta - ezt azért nem hinném. Könyvet pedig bárki kiadhat - nem kell messze menni Mo-tól.
Egyetértek és szerintem nagyon jol játszott. Egyszer tényleg belebotlott a labdába de egy védőtől ez eltekinthető. Szerintem rövid távon a legjobb potzambrotta xDZozzy 5 írta:Nyilván nem, de ilyen hibák sajnos becsúsznak, emberből vagyunk . Senkinek nem fogom leszedni a fejét, ha egyszer elad egy labdát egy kínos helyen. Decot sem piszkálom túlságosan az eladott labdái miatt, nem is kell, de akkor haggyuk már békén Oleguert is.varga tamás írta:Csak annyi a különbség, hogy Deco a kaputól 50 méterre adja el a labdát, Oleguer meg ötre. A kettő nem mindegy - szerintem.Zozzy 5 írta:Eladott egy labdát. Égszakadás, földindulás...Bezzeg azt senki sem emíletette, hogy Deco hány labdát adott már el a vége fele. Néztem is, megtörtént ez a bizonyos halálos labdaeladás, a fórum rögtön tele volt a "falábú Oleguer" meg "ennél még egy 15 éves is jobb" szövegekkel.
Nyilván nem direkt adta el, de egyszer bárkivel megeshet. Egyébként annyira amúgy sem jellenző rá, hogy elszórja a labdát, mivel semmi kockázatosat nem vállal. Ezért nem ezt a mostani "jaj, újra a régi Oli" szöveget...
Mindenki számára nyitva az út! Ha ilyen könnyű, akkor legyen mindenki a Barca első keretének tagja.varga tamás írta: Nincs igazad, mert van. Megmagyarázom, miért: mi szurkolók vagyunk, akik a magánéletben tanulnak, dolgoznak, iskolába, egyetemre járnak - azaz laikusok. Oli viszont főállású focista, ezt csinálja 20 éve, és futballtudása egy tizenötéves serdülő szintjén mozog. Ja, és nem kevés pénzért hozza ránk a szívbajt hétről-hétre. Ő egy hónap alatt többet keres, mint amennyit te egy év alatt keresnél meg.
Nincs igazad, mert van. Megmagyarázom, miért: mi szurkolók vagyunk, akik a magánéletben tanulnak, dolgoznak, iskolába, egyetemre járnak - azaz laikusok. Oli viszont főállású focista, ezt csinálja 20 éve, és futballtudása egy tizenötéves serdülő szintjén mozog. Ja, és nem kevés pénzért hozza ránk a szívbajt hétről-hétre. Ő egy hónap alatt többet keres, mint amennyit te egy év alatt keresnél meg.Zozzy 5 írta:A nacionalista dolgait én is elítélem, de azt akkor sem tudhatod, hogy mennyire művelt, a diploma ténye pedig akkor is mellette áll. Arra pedig kiváncsi lennék, hogy a jelenlegi kerettagok közül ki milyen iskolát végzettvarga tamás írta:Zozzy!
Az egyetemi diploma nem egyenlő a műveltséggel. Lehet valakinek hat diplomája is, de attól még lehet tapló, műveletlen, alkalmatlan arra, amit csinál. Shaquille O'Neil-nek is van diplomája, mégsem nevezném egy tálentumnak. És azt se hinném, hogy Oli nagyon megizzadt a diplomáért. Gondolom napi két edzés mellett minden nap, minden előadásán a padot koptatta - ezt azért nem hinném. Könyvet pedig bárki kiadhat - nem kell messze menni Mo-tól.![]()
De már nagyon elkanyarodtunk...A lényeg az, hogy szerintem senkinek sincs joga falábúnak, meg agyatlannak nevezni egy olyan embert, aki nála FOCIBAN sokkal többet ért el!
A nacionalista dolgait én is elítélem, de azt akkor sem tudhatod, hogy mennyire művelt, a diploma ténye pedig akkor is mellette áll. Arra pedig kiváncsi lennék, hogy a jelenlegi kerettagok közül ki milyen iskolát végzettvarga tamás írta:Zozzy!
Az egyetemi diploma nem egyenlő a műveltséggel. Lehet valakinek hat diplomája is, de attól még lehet tapló, műveletlen, alkalmatlan arra, amit csinál. Shaquille O'Neil-nek is van diplomája, mégsem nevezném egy tálentumnak. És azt se hinném, hogy Oli nagyon megizzadt a diplomáért. Gondolom napi két edzés mellett minden nap, minden előadásán a padot koptatta - ezt azért nem hinném. Könyvet pedig bárki kiadhat - nem kell messze menni Mo-tól.
Ó igen, ezek anniyra közkedvelt túlzások...Mindenki tisztában van a képességeivel, de amiket leírtál róla azt maximum olyan ember ismeri el, aki utálja és erősen elfogult vele szemben a negatív irányba.varga tamás írta:Zozzy!
Ó igen, sokat elért, de sokat nem tett hozzá. Ha nem lett volna, akkor is elértük volna ezeket az eredményeket. A leggyengébb láncszeme a csapatnak, és mindenki, aki egy kicsit is konyít a focihoz - így látja. Messze van ő a labdarúgás átlagos szintjétől. Védekezni nem tud, labdát vezetni közepesen, beadni nem képes - még az álló labdát sem. Futni nem tud - a Levante ellen volt talán, hogy öt méteren 2 méteres hátrányt szedett össze a 16-on belül. Két dolgot tud: nacionalistaként féltéglával verni a mellét, és b a s z k tömeggyilkosok pártját fogni. Ehhez nem kell tudomány, de még négy elemi sem.
Igen, én mondom.varga tamás írta: Zozzy! Ne haragudj, nem kívánlak megbántani. De pont te mondod, hogy beszéljünk róla normálisan? Mikor nálad is előfordult már, hogy túlzó módon, vagy unintelligensen nyilatkoztál valakiről, pl. tegnap a fekázás - az sem volt túl européer. Bocs, de le kellett írnom
Nyilván nem, de ilyen hibák sajnos becsúsznak, emberből vagyunk . Senkinek nem fogom leszedni a fejét, ha egyszer elad egy labdát egy kínos helyen. Decot sem piszkálom túlságosan az eladott labdái miatt, nem is kell, de akkor haggyuk már békén Oleguert is.varga tamás írta:Csak annyi a különbség, hogy Deco a kaputól 50 méterre adja el a labdát, Oleguer meg ötre. A kettő nem mindegy - szerintem.Zozzy 5 írta:Eladott egy labdát. Égszakadás, földindulás...Bezzeg azt senki sem emíletette, hogy Deco hány labdát adott már el a vége fele. Néztem is, megtörtént ez a bizonyos halálos labdaeladás, a fórum rögtön tele volt a "falábú Oleguer" meg "ennél még egy 15 éves is jobb" szövegekkel.
Nyilván nem direkt adta el, de egyszer bárkivel megeshet. Egyébként annyira amúgy sem jellenző rá, hogy elszórja a labdát, mivel semmi kockázatosat nem vállal. Ezért nem ezt a mostani "jaj, újra a régi Oli" szöveget...
Zozzy! Ne haragudj, nem kívánlak megbántani. De pont te mondod, hogy beszéljünk róla normálisan? Mikor nálad is előfordult már, hogy túlzó módon, vagy unintelligensen nyilatkoztál valakiről, pl. tegnap a fekázás - az sem volt túl européer. Bocs, de le kellett írnomZozzy 5 írta:Jobb nálad? Biztosan. Akkor meg beszélj róla normálisan.El Sueco írta:Lehet hogy első hozzászólás, lehet hogy nem.
S mi alaptalan szerinted? Technikás? nem. Gyors? Nem. Van agya a focihoz? Nem. Segíti a támadásokat? Nem. Falábú? igen. Ne máááá. A leggyengébb láncszem.
Van más helyette? Nincs.
A 3-4-3at meg hanyagoljuk máár...Kipróbálták, belesültek. Nem véletlen.