Fifa, PES, FM
akinek van kedve fifázni az irhat nyugodtan 

Hajrá!Ordog írta:Nem sok idöm van és lesz játszani, de így is elég jól haladok... top15-ben ottvaok valahol pontok alapján.
Jó ez a 2008, jobb mint az elözö, itt legalább már lehet taktikázni nem pedig ész nélkül rohangálni mint 07-ben...
Majd ha lesz idöm belemélyedek kicsit jobban, aztán ki tudja... Egyelöre ennnyi

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem sok idöm van és lesz játszani, de így is elég jól haladok... top15-ben ottvaok valahol pontok alapján.
Jó ez a 2008, jobb mint az elözö, itt legalább már lehet taktikázni nem pedig ész nélkül rohangálni mint 07-ben...
Köszi a kérdést. Szerintem jól megvagyunk. Egyelőre nem fifázik közülünk senki. Toltam kemény 4 meccset neten. Gentnek meg eleve el se indul. Részemről nem nyűgözött le a játék, nem mélyedtem el benne. Majd ha már nagyon unom magam, akkor talán előveszem. Ez se mostanság lesz. Egyébként "mint spiritesek" f1ezünk a változatosság kedvéért. 
És mi újság a prók között?

És mi újság a prók között?

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem egész jó lett.. mint 2007 kicist nehezebb eltt de izgalmas igy is:)
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
Lenne egy problémám. Van egy chippelt ps2-m, és megszereztem a netről a fifa 08-at. Megy tökéletesen, nem szaggat, semmi probléma. De ha elmentek például egy menedzser módot, a köv. belépésemnél azt írja ki , hogy a memóriakártyán lévő adat hibásnak tűnik és nem tudja betölteni. Pedig csak ez van a memóriakártyán, mert egyébként full üres. És ezt csak a fifánál csinálja...
pls help

pls help
- Danka00792
- Director del Fútbol
hát igen .. valamivel nehezebb lett a 08.. azért is mer a kapus hihetetlenül csal ... pl ami simán bemenne .. szép lövés juujjj .. és egyszer cask a kapus kezében van..
-
- Entrenador del Barça
Na én is megszereztem a játékot. Bárcsak ne tettem volna
Sikerült fél óra alatt felb.szni az agyam vele. Fifa 07-t annyira vágtam h azt hittem h a 08-t is kenni vágni fogom, be is állítottam World Classra...A nagy lóf.szt, egyszerűen nem tudok ráérezni a játék ritmusára, szét sz.pattak. Az irányítást is szokni kell, mert még a Pes-re áll be a kezem...

Forza Lazio!
-
- Jugador del Barça
azt nemtudja valaki megmondani ha csinálok egy csapatot azt honnan lehet elérni hogy játszani is tudjak vele?
"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
az nba-ben a 2k7 sokkal jobb, amúgy az egész igazDanka00792 írta: hisz miért érdekelné hogy a PES-t többen veszik meg mint a FIFA-t... oszt? a többi játékánál nincs ellenfél.. gondolok itt az NBA, NHL, MADDEN

94:39 6 - 1
mixer írta:Többszemélyes játékmódba nem tudja valaki hogy lehet felállást váltani?
Előre is köszi.
c