Élő közvetítések
-
- Entrenador del Barça
VÉGRE VEZETÜNK ETO'O:)) már sírtam az idegességtől annyira pechesek voltunk:(( ugyanolyan hazaadás mint a reklám meccsén erre ki rúga Ronaldinho aki 70 éve nem rúgott szabadrúgásgólt,ráadásul ilyen rosszul rúgni,aztán Iniesta kapufája:(meg Marquez emelésénél már azt hittem hogy bent van,erre épphogy mellé:( NYERNI KELL,JOBBAK VAGYUNK
FOREVER BARCA
FOREVER BARCA
Nagyon kellett már ez a gól Eto'o bácsinak! Úgyhogy marhára örültem. De ha vágna egy ötöst akkor se lennél szomorú. Szerintem egyáltalán nem veszélyes az Osasuna (labdabirtoklás 76-24...), jól meg kéne szórni őket, jót tenne a lelkemnek...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nah most volt 1 Iniesta szerelés, utána lentmaradt az pamplonai játékos, de mikor Bellettihez került a laszti - és látta h földön van az osasunai csávó - nem rúgta ki, hanem cselezgetett. Aztán amikor kiment a labda majdnem leszedték a fejét, amiért nem rúgta ki a labdát.
Kicsit tényleg sporszerűtlen volrt.
Aztán a védelem bénázott - VV a helyén volt.
Kicsit tényleg sporszerűtlen volrt.
Aztán a védelem bénázott - VV a helyén volt.

-
- Director del Fútbol
Nekem sajnos nincs Sport2-m,ugye valaki kommentálja a meccset itt a topicban????
Hajrááá Barcaaaaaaaa!!!!!
Most muszáj győzni,de valamiért nagyon úgy érzem,hogy meg is lesz az a győzelem...
Hajrááá Barcaaaaaaaa!!!!!
Most muszáj győzni,de valamiért nagyon úgy érzem,hogy meg is lesz az a győzelem...