Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is szintén ugyanez van!!!G-Jay írta:Sziasztok.
Lenne egy nagy gondom. Mikor egy topicba belépek kér vmi jelszót a kepfeltöltö.hu-hoz. Ha rákattolok arra h mégse akkor simán megy minden tovább szal ok, de bármikor lépegetek a topic-ok között kéri, és ez igen idegesitő. Hitelesítés szükséges cimmel van egyébként a felugró ablak.
G.
Ui.:még mielőtt valaki megkérdezné: nem nem töltöttem fel semmilyen képet a kepfeltolto-re
Használd ezt: www.kepfeltoltes.huNekem ez a képfeltöltés sehogy se megy
Ehh, tényleg. Még egy francos barca címer se lehet benne. Meg a saját arcképem se... Borzasztó.rhynn írta:MegnézemPerrero írta:
de nem ugy van, h más fejét nem lehet rányomatni, meg ienekszemélyiség jogok vagy mi a f.szom
MegnézemPerrero írta:
de nem ugy van, h más fejét nem lehet rányomatni, meg ienekszemélyiség jogok vagy mi a f.szom
köszönömLa Pulga írta:1. Kepfeltolto.hu-ra rakd fel a képet!fcbarcelonazsombi írta:Az alsó képet, hol kell feltölteni?? Valaki ha tudja elöre köszönöm
2. Majd onnan másold ki, a "direkt linket".
3. Bemásolod az aláíráshoz, így: [img]link[/img]
1. Kepfeltolto.hu-ra rakd fel a képet!fcbarcelonazsombi írta:Az alsó képet, hol kell feltölteni?? Valaki ha tudja elöre köszönöm
Gyönyörű....Komolyan mondom egyes emberek, köztük a reálosok úgy tesznek, mintha nem egy kultúrált emberek lennénk, hanem állatok akik összekapnak egy falat húson......Boixos írta:mivel a tegnapi délután/este arról szólt, h egymást gyalázták az emberek, a két csapat dolgainak megtárgyalása helyett, ráadásul volt olyan versenyző, aki elérkezettnek látta az időt arra, h penetránsan bunkó módon kezdje el fikázni az egyik testvérünket, ezért jobbnak láttam bezárni a bazárt. azért nem látsz ebből semmit, mert az összes ilyen hszt kitöröltem.Krojf írta:Modikomáim!
Mi a sült ördög történt a "Barca vs. Real" topikkal?
Le van zárva, mint Houdini a szekrénybe!
Netán rossz fát tett a társaság a tűzre?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
mivel a tegnapi délután/este arról szólt, h egymást gyalázták az emberek, a két csapat dolgainak megtárgyalása helyett, ráadásul volt olyan versenyző, aki elérkezettnek látta az időt arra, h penetránsan bunkó módon kezdje el fikázni az egyik testvérünket, ezért jobbnak láttam bezárni a bazárt. azért nem látsz ebből semmit, mert az összes ilyen hszt kitöröltem.Krojf írta:Modikomáim!
Olvass vissza pár oldalt az most többet mond minden szónál.Krojf írta:Modikomáim!