2007.10.11. 23:01:59
Na, kérem mindekinek a figyelmét! Gondolatébresztő következik! Most szombaton... 13-án lenne egy villámtorna, na már most... a B csapat tagjai lemondták... pontos okokat én nem tudok mondani, engem elhívott az A-ba Melkor! De látom, hogy most nem vunk meg... az lenne a nagy büdös kérdésem, hogy ha mindenki itt vitázik azon, hogy hogyan tudnánk fejlődni, meg, hogy mi lenne, ha egy óra edzés lenne a teremben és csak utána fociznánk, akkor most a nagy híres A csapatos emberek hol vannak, miért nem jönnek játszani, sztem ez vicces, hogy már B csapatos embereket hív a Melkor, hogy kiegészítse a csapatot, és ne értesek félre, én szívesen játszok az A-ban is, csak tudtommal a híres nagy A csapatnak elvileg stabil kerete van... hol van ilyenkor Bercy, Superlama, vagy a többiek? Hát sehol... ha ez a szombati foci elmarad, mert nem tudunk annyian összegyűlni, akkor azt hiszem, hogy jó mélyen magatokba kell néznetek... sőt nekem is, habár én vállaltam a játékot, és ezzel együtt a felelősséget is, hogyha elszúrnék vmit a pályán, akkor azért felelős vok! Most kéne összefogni, és az A csapatnak bebizonyítani, hogy mennyire ászok! Úgyhogy gondokodjatok el ezen, sőt a B csapatosok is gondlkodjanak, hogy miért mondták le a szombati partit, ha vkinek esetleg fontos dolog miatt jött volna ez a lépés, hogy lemondta, akkor attól elnézést kérek! Sziasztok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Jaksi 2007.10.11. 23:06:33-kor.
Jaksee - Hungarian F.C. Barcelona