varga tamás írta:Miki!
Már ne is haragudj, de szánalmas vagy te. A Fradit sosem szerettem - most nagyon finom voltam és nőies -, mindig is úgy gondolták, hogy ők az atyaúristenek. Szabadon garázdálkodhattak, lerúghattak mindenkit, még Szentes Lázárt is, megfélemlíthettek mindenkit - következmények nélkül. Végre-valahára jött egy mlsz-vezetés, amely ugyanolyan alkalmatlan, mint az elődei, viszont hoztak egyetlen egy jó döntést: oda küldték ezt a bandát, ahova való. A Fradi a legmocskosabb, legsvindlisebb csapat Mo-on - akinek ez nem tetszik, az vagy elfogult, vagy...
És még valami: Miki a minősítgetéstől tartózkodj, különben én magam is hasonló választ fogok neked írni. És, hogy mit engedek meg magamnak, az legyen az én dolgom. Engedd meg nekem, hogy utálhassam a Ferencvárost, talán szabad - hisz szabad országban élünk.
Utáldd...nem írtam,h ne tedd...megint belebeszélsz olyat amit nem kellene...
Amúgy a Fradit a kormány rendesen lehúzta a múltban is,gondolom téged nem kellene rá emlékeztetnem
Elfogult meg te vagy,van bőven hasonló csapat az NB1ben,akiknek "drukkerei" hasonlóak mint a Fradinál is....
de ha Te vkit utálsz megszokhattuk,h reálisan nem tudsz véleményt nyílvánitani...
Amúgy nem egyenlő ha azt írom,h a hszed szánalmas,vagy ha azt,h Te

De nagyívből ****,h mit írsz rólam,téged bőven minősítenek a hszeid