Bár nekem semmi bajom nincs vele,Ő ilyen,Te olyan vagy...más meg másmilyen......
Más szemében a szálkát is megtalálja, a sajátjában a gerendát sem.varga tamás írta:Szerintem is el kéne takarítani azt, ai már számtalanszor el lett küldve. Tisztességesen úgysem tudott soha megnyilnánulni, akkor most miért tudna - kutyából nem lesz szalonna.
Ha nem o lenne mar mondott volna valamit.ozsimiki írta:Ha azok a szabályok amit Los leírt akkor én sem értem...viszont az új nickjével (ha tényleg ő az) még bűnt nem követett el...talán lehet nem is ő az?
Más bélyeget gyűjt, neki ez a hobbija.barca99 írta:Csak az a helyzet, hogy az előző öttel igen.Zsolti írta:És most az miért faj nektek??
én rossz hsz-t még nem láttam ezzel a nickjével....
Csak az a helyzet, hogy az előző öttel igen.Zsolti írta:És most az miért faj nektek??
én rossz hsz-t még nem láttam ezzel a nickjével....
De ha valaki két nick-el regisztrál, azt bannal tiltják. Drága gyep barátunk mégis már az 5-6. becenevét fogyasztja.ozsimiki írta:Lionel19es nickje óta javuló tendenciát mutatGame90 írta:Oleguer/lionel19/tegnaputan/NewM/gyeptegla stb...!
Te mit keresel még itt a fórumon?Pl ezzel az Olis nickjével még nem is írt rosszat
Lionel19es nickje óta javuló tendenciát mutatGame90 írta:Oleguer/lionel19/tegnaputan/NewM/gyeptegla stb...!
Te mit keresel még itt a fórumon?
Nekem ez van meg, remélem jó.Mezner2 írta:Sziasztok tud vki segíteni non teccik az Inter himnusza de nem tom honnan tudnám letölteni ha vki elmondaná naon megköszönném
Én azt hiszem, hogy egy csaló bíróról, ha jól értettem, amit, de szakacs és Noname komák biztosan jobban ki tudnak téged segíteni