Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végülis igen, illetve nem.Szandi írta:Ez az a sárga mint az előzők?
SziaEnrique írta:Ha gondolod, csütörtökön elvihetem, az enyém itt van nálam Pesten.
Igen.Szandi írta:Ez az a sárga mint az előzők?
Hát addig rendelj, ahol laksz, mert a posta addig visziSzandi írta:Még csak most láttam ezt a pólós cuccot, és hát meddig kell rendelni? mennyibe kerül? lehet még?
Hát igen nem osk embernek van pólóméregetésből diplomája. Vicces lehet mérőszalaggal pólótvásárolniKovinho írta:Csak nem vagyok itthon ebbe a pólóméregetős szakmában...
Dehogyis!Drigo írta:Remélem nem haragudtál meg rám, azért tettem oda ezt is-->kovinho írta:Rendben, megértettem.
Megnéztem, S-es lesz ...
Remélem nem haragudtál meg rám, azért tettem oda ezt is-->kovinho írta:Rendben, megértettem.
Megnéztem, S-es lesz ...
Az a Te bajod...kovinho írta:Hát ez nekem nem sokat mond..
sztem neked simánkovinho írta:Akkor lehet hogy nekem is S-est kéne?Badi írta:az első póló az átlagosnál nagyobb volt
én most 172/61-el s-est rendeltem
és kb hány centi vagy?Gauchomester írta:Hopplá, bocsesz, ma kaptam meg az iskola egyenpólóját, és ott is L-eset rendeltem, és meglepődtem, amikor láttam, kétszer is beleférek, na ezt a hibát nem szeretném elkövetni ismét, szóval kijavítottam a méretet a nevem mellett...bocs a bonyolításért![]()
![]()