Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SZia!Silvanus írta:Én azt szeretném megkérdezni (ha ezek nem üzleti titkok?!...), hogy jelen pillanatban milyen javításokon, újjításokon, fejlesztéseken dolgoztok az oldallal kapcsolatban??? Lehet tudni? Tényleg csak kíváncsi vagyok. Volt egy pár észrevételünk, és nem tudom, hogy mik azok ezek közül, amelyeket valamely oknál fogva egyből elvetettetek (tehát ne számítsunk rá), vagy megfontoljátok még, esetleg már dolgoztok is rajta?!... Elnézést ha hülyeség, de eszméletlenül tetszik már így is az oldal, és nagyon kíváncsivá tesz, hogy mi jöhet még ez után!?...
![]()
Szóval összeszedtem egy pár dolgot, Pl.:
- Az óra helyes beállítása (1 órát késik),
- Gránátvörös-kék szín az oldalon,
- Új hozzászólás után arra, azaz az utolsó hozzászólásra ugorjon vissza a kép, ne az elsőre,
- Miért küld a mail címre leveleket a fórum, miszerint figyelést kértem, pedig nem,
- Lesz-e külön élő közvetítés rész - mikor?
- Kb. mikor fog működni az ajándékbolt........???
Hát szóval ilyesmik......
Ez egy nagyon jó hír, köszi!Z. Iván írta:Egyelőre nem, de idővel a valaha volt összes cikk megtalálható lesz ami az oldalon megjelent.tom314 írta:Én kérdezném a készítőktől, hogy a régi cikkek már nem találhatók ugye? Mert az előző oldalon még vissza lehetett menni a számokkal elég sokáig. De most nem tudtam!
Egyelőre nem, de idővel a valaha volt összes cikk megtalálható lesz ami az oldalon megjelent.tom314 írta:Én kérdezném a készítőktől, hogy a régi cikkek már nem találhatók ugye? Mert az előző oldalon még vissza lehetett menni a számokkal elég sokáig. De most nem tudtam!
Z. Iván írta:A felesleges topicocat bezárjuk majd, nem töröljük. Így a kecske is jól lakik, a káposzta... tudjátokPilfer írta:Engem nem érdekel a hszeim száma, és tőlem törölhetik a szerkik a felesleges topicokat.Charlie írta:Ahham,ezen gondolkoztam....Kössz a válaxt,akkor nem kell,ne fogyasszuk a hozzászólásaink számát.
C.![]()
A felesleges topicocat bezárjuk majd, nem töröljük. Így a kecske is jól lakik, a káposzta... tudjátokPilfer írta:Engem nem érdekel a hszeim száma, és tőlem törölhetik a szerkik a felesleges topicokat.Charlie írta:Ahham,ezen gondolkoztam....Kössz a válaxt,akkor nem kell,ne fogyasszuk a hozzászólásaink számát.
C.![]()
Engem nem érdekel a hszeim száma, és tőlem törölhetik a szerkik a felesleges topicokat.Charlie írta:Ahham,ezen gondolkoztam....Kössz a válaxt,akkor nem kell,ne fogyasszuk a hozzászólásaink számát.
C.
Pilfer írta:ha törlik a topicot, a benne lévő hszeidet is törlik, csökkentve ezzel a hszeid számát.Charlie írta:Nekem az lenne a felvetésem hogy a lejárt topikokat,mint pl.: Barcelona - Marseille,nem lehetne megszüntetni vagyis törölni?Ya,és ha törlödne esetleg vmi az nem befolyásolná a hozzászólások számát?![]()
C.![]()
![]()
ha törlik a topicot, a benne lévő hszeidet is törlik, csökkentve ezzel a hszeid számát.Charlie írta:Nekem az lenne a felvetésem hogy a lejárt topikokat,mint pl.: Barcelona - Marseille,nem lehetne megszüntetni vagyis törölni?Ya,és ha törlödne esetleg vmi az nem befolyásolná a hozzászólások számát?![]()
C.
Kétségtelen! A vélemény egyéni, akár az ember. De!tom314 írta:de nem egy csapat ír hozzászólást, hanem Te!
Tényleg töröljük azt a topicot, de legalább a kezdő szöveget! Légysziiiiiii
O.K. Értem én ezeket. DE!tom314 írta:Nekem tetszenek!rhynn írta:0-100: Barca B
100-250: Barca játékos
250-500: Sztár játékos
500-1000: Aranylabdás játékos
1000-2500: Élő legenda
2500+ Mr. Barcelona
Nekem tetszenek!rhynn írta:0-100: Barca B
100-250: Barca játékos
250-500: Sztár játékos
500-1000: Aranylabdás játékos
1000-2500: Élő legenda