Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Még egy értelmes 8 éves. Lassan többen vannak mint mi.gdavid23 írta:Bénák és Szánalmasak vagytok!!! Kikap a real?:D:D:D Jó vicc vót!!! Holnap már 5 ponttal megy előttetek a királyi gárda...javascript:emoticon('8)')
Cool
na végre valami felüdülés.. esküszöm jol jött ez a hozzá szollás.. most nevetek ippeggdavid23 írta:Bénák és Szánalmasak vagytok!!! Kikap a real?:D:D:D Jó vicc vót!!! Holnap már 5 ponttal megy előttetek a királyi gárda...javascript:emoticon('8)')
Cool
Most mit izgatjátok magatokat erre a kis takony kölyökre?Asys írta:remélem egyszer élőben is találkozunk!campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
Az eddigi játékotok alapján, a játékosaitok, a vezetőség, a stílus, és az ilyen kisstílű szurkolók miatt nem bírom elviselni a margót. Menj vissza a saját oldaladra, vagy játssz tovább te suttyó [auto_cenzúra]!campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
sokan el se kezdték "nézni" a meccset...nem hogy elmennek félidöbeSzandi írta:Ha 5-1re vezetne a villarreal, én még akkor is itt maradnék és szurkolnék és bíznék a sikerben, nemhogy egy kis 3-1nél. Nehogymár félidőben elhúzzon a nép az esti mesét nézni!!![]()
![]()
Jelen esetben a barca is.ronaldinho89999 írta:nem kéne hülyeségeket írni. mind2 csapat a depor meg a levante annyit ér mint egy zsák [auto_cenzúra]bondegabor írta:Gyerekek! Hagyjuk már, hogy fáradtak vagyunk! A Valenciának és Sevillának tán nincsenek válogatott labdarúgói??? (Deportivo-Valencia 1-3, Levante-Sevilla 0-2 a félidőben)
remélem egyszer élőben is találkozunk!campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
Szerintem az a baj hogy itt már sok embert csak a pénz érdekel....Mert akik a barcába nőttek fel azokra fog hatni is valamit....(Személyes vélemény)Gauchomester írta: Némi lelki fröccs a fiúknak az öltözőben, és meglehet az x mindenképp, sőt, akár a győzelem is...De ehhez igazi Barca-szív kell a játékosoktól és a szurkolktól egyaránt...
madridista? te hol látod mit csinálunk? kinn vagy a meccsen vagy mi?:DLa Pulga írta:Bagoly mondja verébnek...campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
Ennyi!Vito írta:szvsz nem kell minden vereségre magyarázatot találni.
az eddig tökéletes védelem kapott 3 gólt. szomorú, de ez van.
még van egy félidő
Nézed netán?campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.
örülök, hogy nem okozunk több álmatlan éjszakát neked.campeonesmadrid írta:Az eddigi játékotok alapján, kezdtem tartani tőletek, de ezen a meccsen szánalom amit csináltok.