Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Pedig nekem pontosan ez jutott az eszembe!takivini írta:Ami vicces lenne:
Xavi Gudjohnsen Ronaldinho - Iniesta Henry Messi

Szntem meg a Stuttgartnak csak felvillanásai voltak,míg mi pedig jól játszottunk egy ideig,de nem az egész meccsen....Slither írta:A 2-10-es végeredmény "kitömés" lett volna.Lionel85 írta:Azért az kemény, hogy kitömhettük volna őket, mert nekik 2 ziccer volt, nekünk 10... Ők is jól játszottak, de Valdés velünk volt, és náluk nincsenek olyan játékosok, mint Messi, Henry vagy Ronaldinho. Ez döntött.![]()
![]()
Sztem egyik csapat sem játszott jól.![]()

A 2-10-es végeredmény "kitömés" lett volna.Lionel85 írta:Azért az kemény, hogy kitömhettük volna őket, mert nekik 2 ziccer volt, nekünk 10... Ők is jól játszottak, de Valdés velünk volt, és náluk nincsenek olyan játékosok, mint Messi, Henry vagy Ronaldinho. Ez döntött.
OK egyetértek! (De azért nyilván van különbség csapat és csapat között, h melyiket mennyire tudjuk befolyásolni, gondolok itt a tudásukbol, adódó lehetőség csökkenésre ha értitek amit mondokG-Jay hszére reagálva,szntem meg nem hagytuk,h pengék legyenek, ezt a stuttgartot is kitömhettük volna,hiába volt nekik 2ziccer,nekünk meg 10....
"Mindegyik csapat úgy játszik, ahogy a másik hagyja..."