Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyáltalán nem hülyeség, én is felvetettem még régebben. Ettől függetlenül nálam most Guddy kezdene a középpályán.mrmonster írta:Lehet most sokan megmosolyogtok, de én a jelenlegi helyzetben Gaby-t raknám oda a védelem elé szűrőnek, és akkor Xavi és Iniesta játszhatna sima kp-t. Szerintem megvan a kellő keménység és intelligencia is benne, hogy eljátsza a vkp-t. Persze csak addig, amíg Yaya v. Edmilson fel nem épül.
Ja és nyilván, Marquez hiányában Thuram és Puyol hátul.
Én is bízok benne, most nagy szükség lenne rá!dickricsi írta:Remélem vasárnap játszhat, mert nagyon kéne a stabilitás a hátsó alakzatunknak, pláne Rafa kiesése után.
Micsoda?dickricsi írta:Hiba nélkül tolta tegnap. Viszont a goal-on olvastam, hogy ő is lesérült![]()
![]()
![]()
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a tavalyi történetünk a sérüléshullámmal újra kezdődött. Se védelelem (Milito, Zambi kiesik) se vkp-nk nincs most (Yaya 3-4 hetet ki kell hagyjon, Marquez szintén kérdéses)
Persze ez is egy jó érv, de Barca-ra jellemző folyamatos játék miatt jobb lenne, ha határozottabb lenne, igaz, fontosabb, hogy jól védekezik és biztonságot ad a csapatnak, csak kukacoskodom, nagyon jó vétel voltLionel85 írta:Szerintem meg jobb ha nem kapkod és kétszer gondolja meg hogy hova passzoljon.
Tény jól játszott, de nekem feltünt, hogy a labda előrehozatalánál sokat várt, bizonytalankodott, remélem a folyamatos beépüléssel ez a fajta tanácstalanság megszünik.Drigo írta:Szerintem is jó, bár engem nem lepett meg a jó játéka, Zaraozaban is jól tolta. Ami különösen tetszett a szombati játékában az a rengeteg megelőző szerelés nagyon okat lépett ki a védőfalból, és áltaában szerelt is a félpálya környékén, ha meg nem jöhetett a fault, ami ott simán belfér, nagyon. Számomra nagyon is meggyőző produkciót mutatott be.mypeter írta:Gabi nagyon jó!!!! Engem meglepett.
Szerintem is jó, bár engem nem lepett meg a jó játéka, Zaraozaban is jól tolta. Ami különösen tetszett a szombati játékában az a rengeteg megelőző szerelés nagyon okat lépett ki a védőfalból, és áltaában szerelt is a félpálya környékén, ha meg nem jöhetett a fault, ami ott simán belfér, nagyon. Számomra nagyon is meggyőző produkciót mutatott be.mypeter írta:Gabi nagyon jó!!!! Engem meglepett.