DE ha az edző erre sem képes rájönni és a játékosainak kell "figyelmeztetni" akkor már lehet baj van.

Sztem egyáltalán nem kritizálta csak egy másik perspektívát mondott mint tanács... és igaza is van...Lionel85 írta:Szerintem nem okos olyan dologba beleszólni, ami nem az ő területe, nem tudom minek kritizálja Rijkaardot, tudtommal nem Abidal az edző...
Reméljük Thierry is az lesz...varga tamás írta:Azért Yaya Tourét se felejtsd ki. Ő sem volt egy rossz vétel.harcilepke írta:Militoval együtt: Az év igazolásai....
kihagyhatatlanok - röviden ennyi
Azért Yaya Tourét se felejtsd ki. Ő sem volt egy rossz vétel.harcilepke írta:Militoval együtt: Az év igazolásai....
kihagyhatatlanok - röviden ennyi
Jaja. Ennek nagyon örülök. Féltem, hogy az lesz, mint tavaly Zambival, de hálistennek' ő egyből belejött, és azóta is mesterien játszik.noname írta:És Ronival is milyen szépen játszottak.Nagyon hamar megszokta a csapatot!
Én is azt hittem. Yaya barátunktól szokhattuk meg a nagy bombákat. Jó tudni, hogy Abidal is csinál ilyeneketLG írta:Szép lövéssel kinálta meg PalopotElősször azt hittem Yaya lőtte...Messziről össze lehet keverni őket