Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nehogy már egy Krkics kiszorítsa a kezdőből..kicsit vicces lenne...Ádám02 írta:Hiába szedi össze magát lassan nem lesz még kezdő sem pedig én kedvelem,de lassan az ő ideje is lejárLionel85 írta:Pontosabban fontosabb, mint Henry. Én nem tartom a Barçaában kulcsjátékosnak, az Arsenalban az volt, itt nem. Télre talán összeszedi magát, bár addigra jön Eto'o.Itt vannak a fiatalok nem beszélve Eo'o-ról
De azért szorítok neki!
Hiába szedi össze magát lassan nem lesz még kezdő sem pedig én kedvelem,de lassan az ő ideje is lejárLionel85 írta:Pontosabban fontosabb, mint Henry. Én nem tartom a Barçaában kulcsjátékosnak, az Arsenalban az volt, itt nem. Télre talán összeszedi magát, bár addigra jön Eto'o.
Remélem igazad leszkovinho írta:Azért csak meg kell neki szokni a környezetett, nem olyan könnyű, akármennyire is mondja - nem tudom hány év után ott hagyni Londont, azokat az embereket, akik szerették, és egy teljesen új közösségbe beilleszkedni, a saját döntése volt. Be fog illeszkedni, csak idő kérdése.
Go Anri!
Ez gondolom teljesen saját vélemény igaz? Szerintem,de ez persze szubjektiv, Iniesta pazar formája miatt beelőzné Henryt a szeptemberi király ranglétránrhynn írta:Szeptember 3. királya lett Titi az Eurobarca Blog szerint
Készül egyébként egy válogatott mérkőzések összefoglaló is.
Nézzétek a Blogot