Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
www.fcbarcelona.comredlions írta:Hol?Mr. Master írta:Van valaki innen, aki regisztrálta magát a Premium Zone-ba?
Hol?Mr. Master írta:Van valaki innen, aki regisztrálta magát a Premium Zone-ba?
Szószerint SZAKAD!Enrique írta:Szerintem most ért el tőlünk felétek ez a fene-nagy hóesés...Charlie írta:Nálunk 2napja folyamatosan szakad a hó,már unalmas![]()
C.
Én már megúsztam, nem kell remélem többet havat lapátolnom!
1ébként amikor beléptek, akkor jelöljétek be 1xűen h automatikus belépés - vagy hasonló - ésa akkor nem lehet ilyen gond.
Szerintem most ért el tőlünk felétek ez a fene-nagy hóesés...Charlie írta:Nálunk 2napja folyamatosan szakad a hó,már unalmas![]()
C.
igen-igenBarcaforever írta:Csak nekem van úgy mostanság,h nem jelentkezik be magától????![]()
1ébként mindenkinél ien [auto_cenzúra] hóesés idő van??
Köszi szépen.Sok sikert a megújuláshozSilvanus írta:Csodálatos!!!nb.nb.nb írta:Na? Hogy tetszik az új avatarom és álám? Én csináltam a képeket![]()
Én is egyébként már régóta tervezem a 'megújulást', de egyszerűen nem tudom, hogy mit is csináljak magamnak?!... Ugye azért a lehetőségek végesek (a hely miatt), ezért nehéz a döntés! Bennem eszméletlen mély nyomott hagyott Maxi gólja, amit a Chelsea-nek lőtt, és egyébként is őrült mód szimpi nekem ennek a srácnak a játékstílusa, ezért szerintem én valami Maxi-s dologgal rukkolok majd elő?!.... Később...
Csodálatos!!!nb.nb.nb írta:Na? Hogy tetszik az új avatarom és álám? Én csináltam a képeket
Aky01 nevében is köxx.Zsolti írta:Boldog névnapot így utólag is.Hamár a névnapoknál tartunk nekem ápr.10-én lesz,remélem emlékezetes ajándékot kapok a kedvenc csapatomtól és eme napon megverik majd idegenben a reált,mert ugye az el Classico is ápr 10.