Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Titinho írta:Sziasztok!
Én is kezdtem egyet az Arsenal csapatával, de rohadt nehéz nekem az angol bajnokság!Kb. a 20. fordulóban járok és 16! ponttal vagyok lemaradva az első helyezett MU mögött! Jelenleg 5. vagyok! Nem tudok egy jó felállást kitalálni a 4-4-2 ellen! Szinte az összes angol csapat ezzel játszik de nekem nem sikerül! Már próbáltam vagy 3-4 felállást is de nem jó. Meccsenként kapok minimum 2 gólt és nagyon ritkán rúgok 2-t vagy többet. Sok a döntetlenem! Pedig a mentalitás támadóra van állítva és csak a védőknek van beállítva, hogy védekezzenek+vkp. Szinte már 5-tel védekezek és 5-tel támadok és semmi.
![]()
Még bentvagyok amúgy minden fronton. Megvettem Van der Vaart-ot, Huntelaar-t és Sissoko-t! Van Persie eddig a házi gólkirályom 22 góllal 38 meccsen! Ha valami jó taktikával megdobna valaki annak nagyon örülnék vagy valami jól bevált felállással!Köszi előre is.
UI: Jaa! Egy jó tanács mindenkinek! Ha kezdtek egy manager-t még szinte szezon előtt igazoljátok le az Arsenal gyúróját!!!(a neve most nem jut eszembe) Eddig nekem (már februárban járok) Van Persie sérült le 3 hétig! Volt még mondjuk mellette 3-4 sérültem de ők csak ilyen 5 napokra meg 1 hetekre dőltek ki! Nagyon jó szerintem!
barca99 írta:Csinálj egy biztonsági másolatot a mentésedről, aztán uninstallálj, installálj, tedd vissza a mentést a helyére, csináld meg a magyarítsát. Szerintem működnie kell.
Angliában ez lehetetlen a munkavállalási engedély miatt..[/quote][/quote]Oleguer írta:[quote="Victor_Valdes] Igazolj kolumbiai,argentin,brazil 16-17 éves játékosokat!....Majd irok pár nevet!
Amugy Köszi
Frank Rijkaard írta:Nekem Rivaldo meg Olazábal(ő a második számú kapusom) folyamatosan veszekedtek, de aztán egyszer csak kibékültek. Nekem most jön az angol másodosztály, kemény dió leszVictor_Valdes írta:Hú yerekek van egy nagy problémám!Henry Xavi Valdés Sylvinho Iniesta összevesztek Militoval mit tegyek? A játékost büntetni nem engedi!![]()
A klub szerint egy 3 éves terv keretében Premier Leauge esélyesnek kell előlépnemEsetleg valami bevált igazolás? Huszit és Derbyshire nagyon megéri.
Nekem Rivaldo meg Olazábal(ő a második számú kapusom) folyamatosan veszekedtek, de aztán egyszer csak kibékültek. Nekem most jön az angol másodosztály, kemény dió leszVictor_Valdes írta:Hú yerekek van egy nagy problémám!Henry Xavi Valdés Sylvinho Iniesta összevesztek Militoval mit tegyek? A játékost büntetni nem engedi!
Hát nem, de miért is tenném mikor olyanok vannak a támadósoromban, mint Lavezzi,Kewell vagy Van der Vaart?:Dbarca99 írta: Mert egyáltalán nem úgy néz ki, hogy szétbekkeled majd a meccseket.
Mert egyáltalán nem úgy néz ki, hogy szétbekkeled majd a meccseket.Oleguer írta:Miért is? Az igazolások miatt?barca99 írta:Úgy látom nem igazán csíped az "olasz-stílust"...
Úgy látom nem igazán csíped az "olasz-stílust"...