Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne bssz már fel. A 2007-be még a Barca igazolta le. Itt meg már csak a Lokiba jó?Perrero írta:Luka Modric
Nekem az első körben vmi nagyon kis csapat jutott. Bojan vállalt egy hármast. Jourquera--Efrín Juarez-Thuram-Oleguer-Marcelo--Crosas--J. dos Santos-Iniesta--G. dos Santos-Gui Assulin--BojanVictor_Valdes írta:Spanyol kupa A kicsikkel játszok benne!
Barca1-1Valladolid
Nem elég hogy Bojan rugott 1-et utána megsérült Messitöl meg Dos-tól is elvettek egy GÓLT
AAAAAAÁÁÁÁ!
Nekem is volt már sok ilyen!!barca99 írta:Na asszem én be is fejezem ezt a játékot vmi patch kijöveteléig. Már a poén kategóriába tartozik, hogy Eto'otól minden meccsen elvesznek 2 gólt les miatt. De mostanában sűrűbben fújja vissza, hogy az Eto'onak gólpasszt adó játékos szabálytalan. Az se igazán tetszik, hogy szabálytalakodik egy játékos, majd továbbviszi a labdát, és csak utánna 10 mp-vel fújja be.
Az meg még mindig vicc, hogy a csapatból senki nem szerel, a szélsőhátvédek pl. csak kísérik folyamatosan a beadásokat.
Köszi Na itt vannak a képek:barca99 írta:ITTVictor_Valdes írta:Egy pár képet fel akarok tülten csak a képfeltöltő szerkeztés alatt van hol tudok feltölteni képet?
ITTVictor_Valdes írta:Egy pár képet fel akarok tülten csak a képfeltöltő szerkeztés alatt van hol tudok feltölteni képet?
Esetleg vegyél egy jó erőnléti edzőt vagy az edzésnél egy kicsit nyomd fel az erőnlétet!Kluivertinho írta:nekem eddig 4 meccsen 1 nem megadott gólom volt, pedig végig támadtam.barca99 írta:Jah. Ez engem is krvára felbsz.Victor_Valdes írta:A 08-nak sztem 1 nagy baja van szinte minden meccsen van legalább egy meg nem adott gól!Nekem meccs/2 gól szokott lenni. Hihetetlen mennyi gólt vesz el a csatároktól. Szögletnél ha gól, azt meg visszafújja szabálytalanság miatt.
Remélem hamarosan jön vmi patch, ami ezt kiküszöböli, mert nagyon idegesítő.![]()
Viszont eléggé idegesít, hogy legyen akárhány nap 2 meccs között, mindig kib.szott fáradtak a játékosok(80%). Mindig 2-3 meccs kell nekik mire újra 90% fölött van a fittségük. Meg is untam gyorsan így ezt a játékot. Már a B csapat játékosait játszatom, mert mindenki olyan rohadt fáradt. Erre esetleg vmi megoldás?
nekem eddig 4 meccsen 1 nem megadott gólom volt, pedig végig támadtam.barca99 írta:Jah. Ez engem is krvára felbsz.Victor_Valdes írta:A 08-nak sztem 1 nagy baja van szinte minden meccsen van legalább egy meg nem adott gól!Nekem meccs/2 gól szokott lenni. Hihetetlen mennyi gólt vesz el a csatároktól. Szögletnél ha gól, azt meg visszafújja szabálytalanság miatt.
Remélem hamarosan jön vmi patch, ami ezt kiküszöböli, mert nagyon idegesítő.
én az ilyen meccsek után mindig kommentálom az eseményeket és 10ből 9x nem tetszik a szövetségnek a hozzáállásom, véleményem...Victor_Valdes írta:A 08-nak sztem 1 nagy baja van szinte minden meccsen van legalább egy meg nem adott gól!
Jah. Ez engem is krvára felbsz.Victor_Valdes írta:A 08-nak sztem 1 nagy baja van szinte minden meccsen van legalább egy meg nem adott gól!
Rá kattintassz arra hogy sorsolás eredmén ott meg arra hogy felkészülési meccsmerx írta:lehet barátságos meccseket beállítani? és ha igen akkor hogyan?
VictorValdes19 írta:Szeva TestviiremTitinho írta:Sziasztok!
Még bentvagyok amúgy minden fronton. Megvettem Van der Vaart-ot, Huntelaar-t és Sissoko-t! Van Persie eddig a házi gólkirályom 22 góllal 38 meccsen! Ha valami jó taktikával megdobna valaki annak nagyon örülnék vagy valami jól bevált felállással!Köszi előre is.
én a 07-ben ezzel aláztam le a világot a barcával:
-----------------O------------------
--O--------O---------O-----------O------
------------O--------O-------------------
--O------------O------------------O----
----------------O------------------------
am ha kell pár jó játékos:Dzsundzsák,Sapara,Olazabál,Dessena
Szeva TestviiremTitinho írta:Sziasztok!
Még bentvagyok amúgy minden fronton. Megvettem Van der Vaart-ot, Huntelaar-t és Sissoko-t! Van Persie eddig a házi gólkirályom 22 góllal 38 meccsen! Ha valami jó taktikával megdobna valaki annak nagyon örülnék vagy valami jól bevált felállással!Köszi előre is.