2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
estleg nem a tavalyi szezonra gondolsz?Pavel írta:Addig fogunk szórakozni míg találnaj egy gólt.
Olyan deja vu érzésem van.
zsiiirosSzakacs írta:egyet ertek....a gollal kapcsolatba amit leirtal..en messit siman kihagytam volna..lowride írta:szerintem dos santos kicsit onzo volt a golnal, szal siman passzolhatta volna henry-nek s akkor szebb lett volna:D de a gol a lenyeg. Amugy eleg lagymatag a jatek. En biztos nem hagytam volna ki a kezdobol Messit, es Gudy-se, a heten eleg jol jatszott...
Off:meg mindig 0-0ra allunk(CFR)
GOOOOOOOl MARTMINT CFR) ez csak lowridenak szol
szerk.
egyet ertek....a gollal kapcsolatba amit leirtal..en messit siman kihagytam volna..lowride írta:szerintem dos santos kicsit onzo volt a golnal, szal siman passzolhatta volna henry-nek s akkor szebb lett volna:D de a gol a lenyeg. Amugy eleg lagymatag a jatek. En biztos nem hagytam volna ki a kezdobol Messit, es Gudy-se, a heten eleg jol jatszott...
CCTV-5gergo9 írta:Tudom hogy nem ide tartozik de nem tudjátok véletlenül melyik sopcastos tv ado adja a meccset mert sajna a tv-n nem tudom befogni a sport tvt?
Nem az a szégyen, hogy Puyol nélkül sehol sem lennénk, hanem, hogy Negredon egymaga veszélyesebb, mint a Giovani, Henry, Roanldinho 3-as.Vito írta:a csapatból (ma is) a támadók az impotensek, a védelemmel semmi baj sincs.
nem értem, hogy miért szégyen, ha egy védő a munkáját végzi.
ha 40 percenként akad egy lehetősége az ellenfélnek, akkor nem panaszkodhatunk.