másik topicban felvetődött, hogy miért ilyen gáz henry játéka...
nos erről persze fogalmam sincs, de véleményem az persze van!
én pl teljesen elfelejtettem, hogy mennyit hagyott ki amikor leigazoltuk...no persze már korábban bizonyította, hogy jó játékos, talán nem volt annyira lutri megvenni...
ugyanakkor már próbálta magát mondjuk az olasz bajnokságban, és nagyon nem jött be neki. anglia igen...de ez azért azt mutatja, hogy nem olyan univerzális játékos, aki minden ligában ugyanazt tudja...én féltem is kicsit ettől. hát sajna bejött. nem nagyon megy neki a játék.
kicsit én mondjuk még bizalmat szavaznék neki, mert mégiscsak most váltott csapatot...de ilyen szinten, egy ennyi pénzért megvett játékos nem várhat fél évnél többet, hogy hozza a formáját...ott van mondjuk larsson. pillanatok alatt felvette a ritmust...az igazság az, hogy simán odaadnám henryért...az igazolások közül szerintem elég felesleges volt...már akkor is mosolyogtam, amikor 30 ezren fogadták a nou campban...abidalt, tourét meg ugye...hagyjuk is...

már akkor is arra gondoltam, hogy aztán majd a pályán mennyivel többet fog nekünk jelenteni az utóbbi két játékos, mint henry...hát bejött...na persze ilyen a világ. baj, persze, de belátom, hogy nem lehet ellene tenni sokat.