Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2007.10.30. 11:07:20

Értem én hogy nem akar eligazolni diego!de ezt miért veszed annyira biztosra!én eltudom képzelni hogy a madrid megfogja venni!sajnos!pedig de jó lenne ha a barcába kerülne!!!!
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.10.30. 11:00:21

Ronaldinho jövőjével kapcsolatban megosztott a vezetőség.. ez van a sport.es oldalán, a Messi interjú alatt... 50%a azt mondja esélyt kell adni, még ezen kívül egy szezont legalább neki, 50% a azt, h ez az utolsó szezonja itt ha nem produkál semmitsem.. ha jól fordítom.. de valami ilyesmi ez biztos..
xatary
Jugador del Barça

2007.10.30. 09:59:39

Ja és egy megjegyzés a Henry-Eto vitázókhoz (tudom, h off bocsi).

Lehet, h Eto jól kezdte nálunk a szezont annak idején, de sztem ne ehhez hasonlítsuk Henry teljesítményét, mert ez alma és körte.
Etonak tavaly volt egy komoly sérülése ősszel és mi mind arról beszéltünk (nyugtattuk magunkat), h majd tavasszal vele minden jobb lesz. Sztem nem lett. Március elején tért vissza és hány gólt rúgott a bajnokságban Eto? Ha jól emlékszem 5 vagy 6 gólt. Na sztem ez a hasonló szitu!! Henry-nek is volt egy komoly sérülése és Etonak is. Nagyjából ugyanannyi gólt rúgtak utána 3 hónap alatt mindketten! Ennyi. A futóedzések és utána 2 hét közös munka nem hozza vissza egyből az embert a topra. Persze vannak kivételek, akiknek egyből minden bejön, de ez az igazán ritka.

Szóval fogadjuk már el, h egy hosszú sérülés után, új csapatba, sőt ráadásul új bajnokságba kerülve idő kell a beilleszkedésre (a válásáról ne is beszéljünk)!!!
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.30. 09:51:27

xatary írta:Háromszor becsúszott (oldalvonal mellett a pálya közepén) és már arról beszélünk, h hajt? Alibi.
Jól látod! Ráadásul nem is lett belőle labdaszerzés. Céltalan seggrecsüccs azt mndenki arról beszél, hogy mennyire odatette magát. Láttátok már labdát szerezni? Ne mondja senki, hogy nem az a dolga! Persze, hogy nem! De azért Messi és Henry is tud letámadva labdát szerezni. (Eto'o-ról nem is beszélve) Ronitól ilyent még nem láttam...
xatary
Jugador del Barça

2007.10.30. 09:27:22

Ja! Messi és R10 minden mozdulatán látszik, h a taktika szerinti automatizmusokat csinálja, semmi improvizáció :D :D .
Persze kötelező alapmozgások vannak, de a zsenik pont azért zsenik, mert nem azt csinálják, amit a védők várnak.

Elnézve R10 mozgását egy kicsit olyan érzésem van, h oké tudjuk le ezt az idényt valahogy, aztán agyő. Nem látom rajta azt mint Deco-n, h észbekapott volna és beáll a sorba. Háromszor becsúszott (oldalvonal mellett a pálya közepén) és már arról beszélünk, h hajt? Alibi. Sztem egyszerűen nem tudja magát felpörgetni és a vezetőségben sincs senki aki ezt meg tudná csinálni!! Sztem őt már fejben elvesztettük, amit nagyon sajnálok, de előre kell nézni!

Volt szerencsém élőben megnézni a Sevilla és Zaragoza meccseket. Na az a csapat harapott, letámadott, visszatámadott, ötletesen játszott. Szóval a "régi" szép időket idézte és R10 nem hiányzott. Hihetetlen jó futbalista, de most padoztatni kellene, mert nagyon formán kívül van. De ezzel viszont Laporta bácsi nem értene egyet, mert így csökkene a piaci értéke. Szóval 22-es csapdája. Szeretném, ha a régi R10-et látnánk, de ezért nem venném el a lehetőséget a többiektől, akik tényleg megszakadnak a pályán.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.30. 02:48:31

Túldimenzionálod a taktika fogalmát. Ez nem kézilabda.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.30. 01:18:01

FCB_gábor írta:
Mihu írta:Ki mondta azt hogy szervezzük át a csapatot mondd már meg nekem....másold már be azt a mondatot amikor arra utaltam hogy szervezzük át a csapatot? :
3 éve ugyan azt a taktikát játsza, ugyan azok a passzok, ugyan azok a mozgások, akkor egy idő után belefásul a monotonitásba. Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene
Mennyiben lennének mások azok a passzok és mennyiben kellene másképpen mozognia egy másik edzőnél, ha ugyanazon a poszton játszik?
Fúúúúúúúúú testvér....tudsz olyanokat mondani..... Vajon mitől lenne másabb. Biztos hogy vannak kitalált támadó taktikát, elképzelések, amiket a meccseken alkalmaznak. Pl teszem fel hogy ha R10-nél van a labda akkor Henry középről kifut a 16-os bal sarkáig, hogy elvigyen két védőt, R10 befele cselez, jön a jobbosról Messi, Dinho adja neki a labdát, közben Henry egy hirtelen irányváltással a 16-os sarkáról megindul befele, üres területre, Messi a lekezelt labdát pedig odatálalja Henry elé akinek csak az üres kapura kell begurítani. Kb ez azon a szinten egy olyan egyszerű taktikai formáció mint az 1x1......Nem gondolhatod komolyan hogy Rijkaard azt mondja nekik hogy na akkor fiaim menjetek ki a pályára, játszatok ahogy akartok és majd lesz valami....Az új edző új taktikákat, új elképzeléseket, trükköket és szemléletet hozna a csapathoz. Biztos vagyok benne hogy az első edzésen nem az lenne az első kérdese hogy:
-Na akkor Frankie-vel mit játszottatok támadásban?
-Ezt meg ezt.
-Jjjjjjól van akkor sztem maradjunk ennél.

Attól még hogy egy meccsen mindkét csapat 4-3-3-ban áll fel még nem azt jelenti hogy 0-0 lesz a meccs eredménye :roll:
Kép
barcatom
Jugador del Barça

2007.10.29. 23:12:58

Zsolti írta:Ez most tök mindegy..Dinhoval,vagy nélküle,de baromi sok ziccerünk volt,és Etoo baromi sokat ki is hagyott.....erre mondtam azt,hogy Semmivel sem gyengébb Henry,mint Etoo..abban a csapatban őis vert volna annyit,mint Samu,vagy többet is...nem lett volna nehéz...
na mostmár Dino...
....on
Hát barátom ezt nagyon rosszul látod!!!!!!!
1 ja három méterröl se fejelte be henry!!! 2 te nézted azt a két évet pajti?? csak a bajnokságban 50 gólt löt, az amit te mondasz egy kicsit necces!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
gojo
Barça B

2007.10.29. 22:40:22

azt mindenki elfelejti, hogy eto már a spanyol bajnokságban játszott akkor...neki nem volt negy váltás...annyi történt, hogy egy jobb csapatba igazolt ugyanabban a bajnokságban...henry nél nem erről van szó. nem csak csapatot váltott de bajnokságot is...de erről talán a henry topicban jobb lenne beszélni... át is megyek majd oda.

ronni viszont:
a barca 3 csatáros játékot játszik. nekem ne mondja senki, hogy ronni nem csatár. nem a frászt nem. hát akkor mi? középpályás talán? látta már valaki a mi térfelünkön védekezni? egész életemben jobb oldali középályát játszottam. az első meccsem 5. percében kiheréltek volna a többiek, ha azon a poszton megpróbálom azt csinálni amit most ronni csinál...pedig nem köthetném be a cipőfűzőjét sem!!!! az sem igaz, hogy irányítót játszik. azt deco vagy iniesta játsza! ami talán nem is baj, mert ha ronni játszaná akkor még ennyi gólt sem lőnénk. hány olyan passza van mostanában amivel jó helyzetbe hoz valakit? alig...ha egyáltalán.

én is szeretném hozzátenni, hogy nem vagyok ronni ellenes! csak nem érdekelnek egyes emberek, mert a csapat számít. ez már bőven túl van a megértés határán amit csinál! teljesen igaz, hogy ha ezt más csinálná már régen a padon ülne. a legtöbb amit most nekünk jelent, hogy nem játszik jól egy másik csapatban, akivel mondjuk a bl ben összekerülhetnénk...aztán akkor majd mutogathatna ki a közönségnek, hogy na látjátok...tudok én focizni...szenvedés neki a játék. ezt rossz nézni. mi, szurkolók is sokat vesztünk evvel. barcások és nem barcások egyaránt. én inkább látnám jól játszani egy másik csapatban, mint rosszul nálunk.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.29. 19:55:00

Ez most tök mindegy..Dinhoval,vagy nélküle,de baromi sok ziccerünk volt,és Etoo baromi sokat ki is hagyott.....erre mondtam azt,hogy Semmivel sem gyengébb Henry,mint Etoo..abban a csapatban őis vert volna annyit,mint Samu,vagy többet is...nem lett volna nehéz...
na mostmár Dino...
....on
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.29. 19:52:03

Akkor Dinho sem volt nagy formában. Az első akcigólját is a bajnokságban csak a 19. fordulóban szerzte meg. :wink:
in to exile
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.29. 19:50:31

Los Banditos írta: Valóban, csak utánan vágott 2 elég nagy gólt is és megnyertük a meccset 4-1-re, mert Xavi és Gio és lőttek még gólt. :)

Ez a 4. fordulóban volt. 4 meccs után már 3 góllal állt ( a nyitófordulóban a Racing ellen belőtt egy 11-est), de utánna mégjobb lett és több gólja volt, mint meccs. Szóval Eto'o sokkal jobban kezdett, mint a mi kis porceláncsatár Henry barátunk. :roll:
persze..nem is volt neki nehéz több gólt lőni,mivel akkor egy meccsen kb Dinho megcsinált vagy 20-25 ziccert a többieknek.. :roll:
ja bocs..az első meccseken nem is játszott.....de akkor is..akkor végig támadtuk az egész emccseket,és baromi sok helyzetünk volt..
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 19:47:21

Mihu írta:Ki mondta azt hogy szervezzük át a csapatot mondd már meg nekem....másold már be azt a mondatot amikor arra utaltam hogy szervezzük át a csapatot? :
3 éve ugyan azt a taktikát játsza, ugyan azok a passzok, ugyan azok a mozgások, akkor egy idő után belefásul a monotonitásba. Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene
Mennyiben lennének mások azok a passzok és mennyiben kellene másképpen mozognia egy másik edzőnél, ha ugyanazon a poszton játszik?
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.29. 19:47:16

Zsolti írta:Samu sem kezdte valami jól a Barcában..rengeteg ziccert kihagyott őis,én emlékszem még rá....a Zargoza ellen ráadásul adott egy gólpasszt Villának is,szóval ez nem a legjobb hasonlat...
Valóban, csak utánna vágott 2 elég nagy gólt is, és megnyertük a meccset 4-1-re, mert Xavi és Gio és lőttek még gólt. :)

Ez a 4. fordulóban volt. 4 meccs után már 3 góllal állt ( a nyitófordulóban a Racing ellen belőtt egy 11-est), de utánna mégjobb lett és több gólja volt, mint meccs. Szóval Eto'o sokkal jobban kezdett, mint a mi kis porceláncsatár Henry barátunk. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.10.29. 19:50:01-kor.
in to exile
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 19:43:20

merx írta: akkor oleguerhez is lojális vagy??? :lol: :lol:
Abból a szempontból igen, hogy nem küldeném el minden áron és sokakkal ellentétben nem is keresem a helyettesét.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.29. 19:40:06

A 4 gól az nem 4 gól, mert Levante ellen lőtte. De az nem számít, hogy R10 tavalyi 20onegynéhány gólja pontrúgásból volt. A gól az gól, ezt is, azt is be kell rúgni, ez is, az is számít.

Te esküszöm élvezed, hogy minél több emberrel vitázhatsz. :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.29. 19:23:10

Samu sem kezdte valami jól a Barcában..rengeteg ziccert kihagyott őis,én emlékszem még rá....a Zargoza ellen ráadásul adott egy gólpasszt Villának is,szóval ez nem a legjobb hasonlat...
Azt meg nem mondanám Tamás,hogy Titi gyengébb,mint Ronaldiho....ez erős túlzás...Ronaldinho mindenkinél gyengébb a csapatban jelenleg..ha nem is hátráltatja a csapatot,de hogy nem tesz hozzá semmit,az is biztos.
Rájkárd meg a másik sügér,mert engedi játszani.... :evil:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.29. 19:22:50

varga tamás írta: Az akarást úgy értettem, hogy ez nem jelent semmit, ez az alap, ez a kötelezően elvárható hozzáállás. Nálam ez nem jelent pozitívumot.
És jó lenne végre belátnod a magától értetődőt: Titi csatár, R10 pedig támadó vagy szélső középpályás, őt nem - csak - a góljai minősítenek. Még mielőtt nekem esnél, én sem vagyok elégedett Ronnie eddigi teljesítményével.
Az nem zavar, hogy R10 nem hajt? Pedig szerinted (is) ez alap lenne.
Az nem zavar, hogy Henry R10 pozíciójában szerepel a bal oldalon legtöbbször? Akor őt sem csak és kizárólag a góljai minősítik. Pedig abból is több van neki... Ha ebben az ütemben szerez gólokat, akkor kb 16-17-nél áll majd meg...
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 19:16:23

Szandi írta:
+ még randizgat Frenki lányával... :lol: :lol:
Ezt már nem akartam szóba hozni :lol: :lol: :lol:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.29. 19:14:55

FCB_gábor írta: Ez még nem jelenti azt, hogy jobb lenne.
Ronaldinho jelenleg a szokásos játékát nem tudja hozni, akkor egy teljesen új szerepben sem fog jobban teljesíteni. Már egyszer tökéletesen megtalálta az edző a helyét a csapatban ami azóta sem változott, miért kellene miatta felforgatni az egész csapatot? Majd, ha vv-nek nem megy a védés keresünk neki egy másik poziciót és mondjuk berakjuk a középpályára? Nem ugye? Ez csak Ronaldinhoval fordulhat elő. Mást már régen elzavartak volna és nem azon kellene agyalni, hogy a nélküle is jól muzsikáló csapatot hogyan is szervezzük át csakhogy ismét labdarugásra emlékeztető játékot nyújtson.
Ez mindent elmond :lol: Nincs mit hozzáfűznöm :lol: Kösz szépen ezen jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Ki mondta azt hogy szervezzük át a csapatot mondd már meg nekem....másold már be azt a mondatot amikor arra utaltam hogy szervezzük át a csapatot? :roll: Más helyzetet teremtene de nem azt hogy más szisztémában játszanánk. Neki is meg kellene küzdenie a helyéért, és ez újabb motívációt jelentene neki. Elkezdene dolgozni az edzéseken és a meccseken is kiadná magából a a tőle tellhetőt. Egy olyan edző mint Mourinho, Scolari vagy Lippi tökéletes lenne ide. Ők meg mernék húzni hogy egy-két nagy nevet leültetnek a kispadra mert vannak náluk jobbak is. Nem elég kivinni megmutatani a közönségnek a hajpántját és azt a gránátvörös-kék mezt aminek a hátulján egy 10-es szám és Ronaldinho felirat szerepel, hanem fel kell szántani a pályát. Mindig azt hozom fel példának amit egyszer asszem Xavi nyilatkozott, hogy mindenki tudja hogy R10 akármilyen formában van, az ő neve mindig ott fog szerepelni a kezdő11-ben. Ez szerintem mindent elmond hogy mennyit kell kiadnia magából hogy kezdő legyen. Rijkaard ha R10 4 meccsen keresztül 20 labdából egyet se tudna átvenni és minden passza kimenne a stadionból és nem futna többet 1 km-nél akkor is a következő meccsen a kezdőbe jelölné. A fennt említett edzőknél ezt nem tehetné meg. :roll:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.10.29. 19:13:50

Mihu írta:
FCB_gábor írta: Egy edző csere pedig végképp nem garancia Ronaldinho újjászületésére.
Ha tényleg meg kéne küzdenie a helyéért akkor szerintem egyértelműen. Ez is olyan lenne mint egy...........kisebbfajta környezetváltozás. Ha az ember megnyer mindent, ugyanazokkal az emberekkel van körülvéve a hét minden napján, tudja hogy az edző "imádja őt", 3 éve ugyan azt a taktikát játsza, ugyan azok a passzok, ugyan azok a mozgások, akkor egy idő után belefásul a monotonitásba. Úgyhogy ez igenis egy teljesen más helyzetet teremtene :roll:

+ még randizgat Frenki lányával... :lol: :lol:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.29. 19:13:09

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta: Zozzy: akarni a WC-n kell, nem a pályán. Samuhoz pedig ne hasonlítsd Titit, mert messze van attól, ahogy a kameruni kezdte a barcelonai játékát. A 4 gólt pedig nézd meg kik ellen lőtte. No comment.
Ez nekem új, szerinted a pályán már akarni sem kell. Ezt az ósdi szó"viccet" Te sem gondolod komolyan. Igen, messze van attól, mint amit Samu nyújtott első meccsen. Csakhogy az egész csapat messze van, főleg Ronnie, akinek elvileg ki kéne szólgálni. A gólokról...Persze ha Ronnie rugta volna, akkor Őt a góljai minősítenék. Ez a no comment Tamás, ahogy Te néha gondolkosz.
Az akarást úgy értettem, hogy ez nem jelent semmit, ez az alap, ez a kötelezően elvárható hozzáállás. Nálam ez nem jelent pozitívumot.
És jó lenne végre belátnod a magától értetődőt: Titi csatár, R10 pedig támadó vagy szélső középpályás, őt nem - csak - a góljai minősítenek. Még mielőtt nekem esnél, én sem vagyok elégedett Ronnie eddigi teljesítményével.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.29. 19:07:29

varga tamás írta: Zozzy: akarni a WC-n kell, nem a pályán. Samuhoz pedig ne hasonlítsd Titit, mert messze van attól, ahogy a kameruni kezdte a barcelonai játékát. A 4 gólt pedig nézd meg kik ellen lőtte. No comment.
Ez nekem új, szerinted a pályán már akarni sem kell. Ezt az ósdi szó"viccet" Te sem gondolod komolyan. Igen, messze van attól, mint amit Samu nyújtott első meccsen. Csakhogy az egész csapat messze van, főleg Ronnie, akinek elvileg ki kéne szólgálni. A gólokról...Persze ha Ronnie rugta volna, akkor Őt a góljai minősítenék. Ez a no comment Tamás, ahogy Te néha gondolkosz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.29. 19:02:21

Zozzy 5 írta:
varga tamás írta: Titi itt van lassan 4 hónapja, nyáron volt ideje össszecsiszolódni a csapattal, de amit mutat, hát az rémgyenge, Foch marsall. A bajnokságban 4 gólnál tart, ebből hármat a tökutolsó, semmirese való Levante ellen hozott össze, meg tegnap egy mázlistát. Akinek az elég, az legyen vele elégedett. Nekem kevés, ennyi pénzért ez nulla, egy nagy nulla. Ha Samu felépül, Henry-t azonnal a kispadra raknám, vagy még oda sem. Ezért nem volt rá szükség, ez a teljesítmény nálam elfogadhatatlan. Számtalanszor látni ahogy behúzódik a védők mögé, ha megkapja a labdát, akkor néha megcsinál egy cselt, de legtöbbször szerelik. Tegnap i volt egy momentum, amikor tisztára játszotta magát, majd a kapu fölé emelt egy méterrel. Kezd elegem lenni belőle, remélem Eto'o mihamarabb visszatér, és Henry a padon találja magát. Itt van négy hónapja, de még egy fűszálat nem tett keresztbe a Barcáért.
Ebben csak az az irónikus Tamás, hogy amikor mi ilyet mertünk elmondani Ronnieról a tavalyi szezon végefelé és ebben a szezonban, akkor Te aztán dirrel durral megérkeztél, és kioktattál mindenkit. Erre most itt van Titi, a bajnokságból másfél hónap ment le, de Te már raknád ki a szűrét a csapatból, és a nyár legnagyobb melléfogásának nyilvánítod. Rotálni majd természtesen lehet ha visszatér Samu, de azért Te elég érdekesen gondolkodsz. Azt pedig szeretném megelőzni, hogy majd azt írd nekem, hogy Ronnie mennyit tett a csapatért. Henry akar, és úgy nem megy neki, Ronnie meg szarik az egészbe. Inenntől kezdve nem érdekel a múlt.
Zozzy: akarni a WC-n kell, nem a pályán. Samuhoz pedig ne hasonlítsd Titit, mert messze van attól, ahogy a kameruni kezdte a barcelonai játékát. A 4 gólt pedig nézd meg kik ellen lőtte. No comment.
Kép
merx
Capitá del Barça

2007.10.29. 19:00:12

FCB_gábor írta: Nekem a csapat fontosabb, mint 1-1 játékos. Viszont lojális vagyok azokhoz a játékosokhoz akik kiteszik a lelküket a csapatért. Ronaldinhot nem ilyennek látom.
akkor oleguerhez is lojális vagy??? :lol: :lol:
viccet félretéve, sokan túlzásokba esnek itt a fórumon a teljesítményét illetően, összehasonlítva az ez előtti 1-2 meccsével az almeria ellen már egy fokkal jobb volt és a csapatból sem lógott ki, az megint más, hogy az aranylabdás formájához távol áll.
Kép
Lezárt