Sziasztok!
Ahogy írtam korábban (és még tanácsot is kértem felállásra, taktikára) az Arsenal-lal nyomom és sajna nem sikerült feljönni a 2. helyre "csak" a harmadikra de azt is úgy, hogy utolsó forduló előtt még 5. voltam!

Az utolsó meccsen egy nagynehezen kiszenvedett 1-0-s győzelmet arattam a 2. Tottenham ellen. A MU lett az első 17 ponttal előttem!
2008. júliusában kértem pénzt a vezetőségtől és kaptam is egyből 57 milliót!

Ebből a pénzből megvettem Mertesacker-t (20 milla), Quaresma-t (29milla), Ustari-t (15 milla), Modric-ot (8,75 milla). Plussz visszajött kölcsönből Carlos Vela! Eladtam még egy pár játékost abból visszajött vagy 30 milla!

Az előkészületi meccseken 4 meg 5:0-ra nyertem mindig, kapott gól nélkül! Most a PD-ban a 4. fordulóban járok, 4 meccset nyertem, 8 rúgott 1 kapott góllal. BL-ben megkaptam a Fener-t, Celtic-et és a Werder-t.
Ebben a taktikában nyomom: 4-2-3-1.
Kezdőm: Ustari - Emanuelson, Mertesacker, Touré, Vanden Borre - Sissoko, Fabrégas - Rosicky, Van der Vaart, Quaresma - Van Persie.
Cseréim: Lehmann, Clichy, Sagna, Gallas, Kompany, Djouru, Denílson, Hleb, Modric, Walcott, Carlos Vela, Dzsudzsák, Huntelaar.(ez is elég jó még egy külön csapatba is

) Úgyhogy most várom, hogy mi lesz a BL-ben és persze a nagy rangadókon (Chelsea, Liverpool, MU, Tottenham). Most visszavágok az előző idényért!

Amúgy a Tottenham 5 meccsből 4-et elveszített és egy döntetlent játszott! 19. helyenn áll!:D A többi nagy hozza aránylag! Na majd beszámolok később, hogy hogyan állok a PD-ben és a BL-ben! Addig jó játékot mindenkinek! Na peace!