Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
andrewwind
Barça B

2007.10.31. 13:02:53

miért kell mindig Ronaldhinot bántani?????? :?: türelemre és biztatásra van szüksége. szerintem ha érezni fogja a szurkolók támogatását akkor újra varázsolni fog a pályán és az csak nekünk lesz jó Frank is támogatja és kitart mellette ő tudja hogy milyen ha valaki "gödörben" van :roll:
Én két csapatnak szurkolok az egyik a Barçelona a másik a real madrid aktuális ellenfele."-José Carreras. Viva Barca! Forever!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 12:59:01

Ronal.10 írta:
Atesz írta:
valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
Az persze, csak a befújt kamu les miatt nem lett helyzet... :wink:
De mondjuk kb. az volt az egyetlen látványosabb megmozdulása az egész meccsen :S
ez mért baj hogy nem cselezett többet 1nél???
aznap senki se játszott jol.
Az a baj vele, hogy valaki valami olyasmit írt, hogy nem is játszott rosszul, és példaként belinkelt egy azaz 1 db megmozdulást....
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.10.31. 12:56:52

Atesz írta:
valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
De mondjuk kb. az volt az egyetlen látványosabb megmozdulása az egész meccsen :S
ez mért baj hogy nem cselezett többet 1nél???
aznap senki se játszott jol.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 12:19:36

Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.31. 12:01:43

samsungsport.....

Láttunk már töle érdekes hireket :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.31. 12:00:58

Ahogy tegnap olvastam ezt a Ronaldinho-s cikket (először a Sport.es-en utána itt az eurobarca-n) tudtam, hogy az egyik nagy kamulap (vagy Marca, vagy AS, vagy The Sun) másnap már ezt fogja írni, hogy a Barca el akarja adni Ronaldinho-t! Ha tippmix-ben lehetett volna fogadni erre, akkor ma már milliomos lennék! :lol: Tényleg dobok egy hátast mostmár ezektől a napilapoktól! :evil: Minden héten leírja ugyanezt valamelyik! :evil: Jó, hogy szólás-és sajtószabadság van, de vazze azért ennyire??? :shock: :? :lol:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.10.31. 11:39:52

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=28230

nah tessék.. mostmár azt se tudom mit mondjak.. szeritnem ez a hír kacsa de valóságalapja biztos van.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Boixos
Llegenda del Barça

2007.10.31. 10:37:28

igazából már én is csak abban bízom, h hátha a samu jó hatással lesz ronaldinhora (bár sztem a samu sem két perc alatt fog formába lendülni, és lehet, h nm fogja már kivárni a főnökség, amíg minden ideális lesz).
mindenesetre, ha samu visszajövetele után sem lesz rendben a szitu, akkor tényleg kár erőltetni...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.31. 10:29:34

haze71 írta:
Ronaldinho&Barca írta:Én csak annyit mondok adjunk neki egy kis időt és meglátjuk.
És ha kitartok a kedvencem melett akkor elnézést kérek nekem ő a nagy kedvencem ezért is bíztatom és reménykedek hogy magára fog találni.
Másfél év alatt (miután megkapta az aranylabdát) kb 50-60 meccset játszott és nem tudsz 10 (5) olyan meccset említeni, ami alaján kedvenceddé válhatott volna. Tudom, akkor kedvelted meg, mikor káprázatos formában volt, de nem igaz, hogy nem vet szét a düh, mikor azt látod, hogy sehol sincs a régi bálvány????
Remélem mihamarabb magára talál, mert már fogytán a türelem.
Azt azért remélem, hogy nem fog mindenki a nagy visszatérésről, meg "naugye megmondtam" stílusban megnyilvánulni, mikor lesz (?) egy két jó csele, vagy meccse. Tartós, jó forma kell tőle, hogy tényleg azt mondhassuk: Erre a Ronira van szüksége a BArcának.
Az milyen szánalmas volt, hogy valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
Egyetértek veled teljes mértékben! Nem 2-3 meccsen kell neki megmutatnia, hogy milyen jó játékos és nem 1 meccsen, hanem mondjuk egy szezon alatt. Igazából majd csak év végén fogjuk látni, hogy milyen formában volt! Lehet, hogy most 7-8 meccsen nem ment neki lehet, hogy a következő 40-en pedig jól nyomja! Vagy fordítva! (Az előbbi jobb lenne! :wink: ) Jól mondtad haze nekünk egy TARTÓSAN jó formában lévő Ronnie-ra van szükségünk! Reménykedjünk, hogy jelentősen feljavul a játéka! Van aki ebben már nem bízik és van aki még igen! Én mondjuk az utóbbiba tartozom! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.31. 10:18:43

Ronaldinho&Barca írta:Én csak annyit mondok adjunk neki egy kis időt és meglátjuk.
És ha kitartok a kedvencem melett akkor elnézést kérek nekem ő a nagy kedvencem ezért is bíztatom és reménykedek hogy magára fog találni.
Másfél év alatt (miután megkapta az aranylabdát) kb 50-60 meccset játszott és nem tudsz 10 (5) olyan meccset említeni, ami alaján kedvenceddé válhatott volna. Tudom, akkor kedvelted meg, mikor káprázatos formában volt, de nem igaz, hogy nem vet szét a düh, mikor azt látod, hogy sehol sincs a régi bálvány????
Remélem mihamarabb magára talál, mert már fogytán a türelem.
Azt azért remélem, hogy nem fog mindenki a nagy visszatérésről, meg "naugye megmondtam" stílusban megnyilvánulni, mikor lesz (?) egy két jó csele, vagy meccse. Tartós, jó forma kell tőle, hogy tényleg azt mondhassuk: Erre a Ronira van szüksége a BArcának.
Az milyen szánalmas volt, hogy valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
recrea
Llegenda del Barça

2007.10.31. 09:40:43

Azt nem lehet mondani, hogy alibizne a pályán, hiszen látszik, h nagyon küzd és bizonyítani akar, de be kell látni, h most nincs hasznára a csapatnak, legalábbis olyan értelemben, mint amikor toppon volt. Azért az már neki is feltűnhetne, hogy pl. az indításai, a szabadrúgásai teljesen veszélytelenek, nem is értem miért nem henry(100 gólokat lőtt ebből), deco, vagy xavi lövi őket. Vagy messi, pl. tizit nem tud hibázni. Lőheti ronnie az elsőt, de ha nem megy, akkor miért nem adja át másnak? Ezt [auto_cenzúra] nem értem. Vagyis de, ő azért a sztárok között is sztár. És nincs olyan ember a klubbnál, aki megmondja neki: hahó öreg te is "csak" ember vagy! Talán ha eto visszatér, talál magának játszópajtást, mert amit ők ketten tudnak...nagyon várom!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.10.31. 09:28:51

Mihu!
Csak annyit szeretnék mondani hogy attól hogy még Ronnis a képem v aláírásom azért nem kell elitélni hogy egy elvakult fanatikus barom vagyok.:) Ugyanugy megmondom hogyha Ronni rossz vagy ha jó.
Én csak annyit mondok adjunk neki egy kis időt és meglátjuk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.31. 09:22:18

Atesz írta:A Schumacheres példa rohadtul nem jó sztem...
Ronaldinho valamiféle mentális válságban lehet, Schuachernek viszont sose volt ilyen problémája!
Hát ez teljesen így van!

Schumi is tudta magáról,hogy a legjobb 8) ,de Ő tudott is a legjobb maradni,és mindig úgy ment ki a pályára (akármennyi rekordot is döntött meg),h NYERNI AKAR :!:

R10-nek ennyi motivációja lenne folyamatosan,mint Schuminak anno,akkor mai napig csak dicsőitő hszeket lehetne Róla olvasni...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.10.31. 09:06:47

Etooka írta:ja ilyenkor menjen,ha már nem csinál meg félpályás szolokat!baromság,maradnia kéne,mert most más szempontbol van a csapat hasznára!dehát a mai világ,ha nem ltványos,dobjuk el!se baj,majd megérezzük,ha eladják!azt persze mindenki elfelejti,hogy előtte 3 idényt csucsformában focizott végig!
Éppen azért mondta itt mindenki nyáron h kapjon még egy esélyt, mert előtte 3 idényen keresztül olyan jó volt.De nem él az eséllyel. :(
A Fifa egy szégyen
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.31. 09:04:39

Sokkal racionálisabb dolgok fognak közrejátszani, ha eladják, mint az hogy félpályáról végig tudja-e cselezni magát. És nem fogják kikérdezni a közönséget sem. Bár a kifütyülés elég jól tükrözi a nézők véleményét. Amúgy pedig nem hiszem, hogy idény közben eladják, hiszen így nem játszhat BL meccset. Szerintem megvárják a nyarat és ha addig csak kicsit javul a formája, eladják. Ha megára talál, akkor nem. Csak azt nem tudom, ki fog érte pénzt adni, ha ugyan ilyen marad a formája... Mert ez nulla.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:52:29

ja ilyenkor menjen,ha már nem csinál meg félpályás szolokat!baromság,maradnia kéne,mert most más szempontbol van a csapat hasznára!dehát a mai világ,ha nem ltványos,dobjuk el!se baj,majd megérezzük,ha eladják!azt persze mindenki elfelejti,hogy előtte 3 idényt csucsformában focizott végig!
.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:45:32

Zozzy 5 írta:
Tibi1982 írta:http://inforadio.hu/hir/sport/hir-158608

Ugye ez vicc????
Mert, ha az, akkor nagyon rossz.
"Futballügyekben álltalában jól értesült Sun" :arrow: :arrow: :lol: :lol:
Felőlem mehetne télen is, de ez a cikk itt egy jó nagy adag kotyvalék.

Igen ezen a jól értesült dumán én is jót nevettem! :)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.10.31. 08:45:13

Sokan azt mondják h Henrynak se megy jobban mint Roninak.
Henry úgy jött ide h Angliában töltött majdnem tíz évet!Természetes h hozzá kell szokjon az új környezethez(ugyanez volt Zambi esetében is), ezenkívül sérült is volt, még nem 100%-os, de így is lött 4 gólt. :wink:
Roni arra fogta a rossz játékát h nem pihent eleget,megkapta a pihenőt és mégis nem hogy jobb, de még talán rosszabb lett, mert tavaly legalább [auto_cenzúra] játék ide vagy oda, sok gólt lőtt, idén az is lemaradt.
Előbbi esetében magyarázható a gynge játék, utóbbinál már nem maradt kibúvó. :?
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.31. 08:38:06

Ugye ez vicc????
"Futballügyekben álltalában jól értesült Sun" :arrow: :arrow: :lol: :lol:
Felőlem mehetne télen is, de ez a cikk itt egy jó nagy adag kotyvalék.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:37:13

Mért veszett volna össze Eto'o-val, ha egyszer Eto'o nem is játszik??? :D
Kép
Roniee21
Capitá del Barça

2007.10.31. 08:36:35

Ugye ez vicc????
Kacsa :lol:

Szánalmasak ezek mint mindig inforadio :evil: :evil: :twisted:
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:34:32

http://inforadio.hu/hir/sport/hir-158608

Ugye ez vicc????
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:11:35

A Schumacheres példa rohadtul nem jó sztem...
Ronaldinho valamiféle mentális válságban lehet, Schuachernek viszont sose volt ilyen problémája!
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.31. 08:10:38

Zsolti írta:De David Bechkam legalább még "médiasztár" korában is alázatosan focizott...igaz a képességei behatároltak voltak... :lol:

Hát nem tudom Manchesterben igencsak odab@szott, és már ott is médiasztár volt!
Az már kérdés, hogy a spanyolfociba nem illett...
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.10.30. 21:57:47

Ronaldinho&Barca írta: Én nemakarok veszekedni de ...
Én kitartottam Schumi melett akkor és nemcsak a gumi de a kocsi is rossz volt..
Az hogy ha rossz formát mutatna Frank nem tartaná a csapatba sőt még a kezdőben sem. Én hiszek abba h Ronni magára talál mert tény az elismerem h a mostani teljesítméyne nem elég.
Bár akkor megjegyezve meg Henry teljesítménye is egy 0 ami viszont meglepő ugyancsak.
Én egyáltalán nem akarok veszekedni. Nem is akarok veszekedést kirobbantani. Arról hogy ki hogy tartott ki Schumi mellett azon ne vitázzunk mert én is kitartottam mellette. Ezt itt a fórumon is tudják hogy nagy MS fan vagyok. Maradjunk annyiban hogy a Forma1-es példád rossz összehasonlítás volt. Tudhatnád te is hogy Frankie nem egy tökös edző. Egyszerűen arról van szó, hogy nem meri leültetni mert fél hogy a kis kedvence bevágja a durcit és akkor hajajajjjjj. Kíváncsi lennék hogy ha mondjuk egy Mourinho vagy inkább mondjuk Capello típusú edzőnk lenne akkor R10 még mindig kezdő lenne-e. A válasz: NEM. Ők megmernék húzni hogy egy olyan nagy nevet mint R10 leültetnek a padra. Az ilyen nevű felhasználók akiknek alig van a nevük mellett hozzászólás (persze ez nem azt jelenti hogy nem nézegetik a fórumot vagy bénák lennének) és a nevükben vagy az aláírásukban Ronaldinho-t éltetik, azok a tapasztalatok alapján mind mind fanatikus R10 imádók, és ha már kicsi kis kritika is éri kedvencüket akkor egyből írnak hogy hát mi ezt hogy képzeljük meg izé meg hozé. Ezzel most nem akarlak megbánni csak általánosságban ez így van. Régen megy már ez a vita ebben a topicban és ez a tapasztalat :roll:
Kép
Lezárt