Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az a baj vele, hogy valaki valami olyasmit írt, hogy nem is játszott rosszul, és példaként belinkelt egy azaz 1 db megmozdulást....Ronal.10 írta:ez mért baj hogy nem cselezett többet 1nél???Atesz írta:Az persze, csak a befújt kamu les miatt nem lett helyzet...valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
De mondjuk kb. az volt az egyetlen látványosabb megmozdulása az egész meccsen :S
aznap senki se játszott jol.
ez mért baj hogy nem cselezett többet 1nél???Atesz írta:Az persze, csak a befújt kamu les miatt nem lett helyzet...valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
De mondjuk kb. az volt az egyetlen látványosabb megmozdulása az egész meccsen :S
Az persze, csak a befújt kamu les miatt nem lett helyzet...valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
Egyetértek veled teljes mértékben! Nem 2-3 meccsen kell neki megmutatnia, hogy milyen jó játékos és nem 1 meccsen, hanem mondjuk egy szezon alatt. Igazából majd csak év végén fogjuk látni, hogy milyen formában volt! Lehet, hogy most 7-8 meccsen nem ment neki lehet, hogy a következő 40-en pedig jól nyomja! Vagy fordítva! (Az előbbi jobb lenne!haze71 írta:Másfél év alatt (miután megkapta az aranylabdát) kb 50-60 meccset játszott és nem tudsz 10 (5) olyan meccset említeni, ami alaján kedvenceddé válhatott volna. Tudom, akkor kedvelted meg, mikor káprázatos formában volt, de nem igaz, hogy nem vet szét a düh, mikor azt látod, hogy sehol sincs a régi bálvány????Ronaldinho&Barca írta:Én csak annyit mondok adjunk neki egy kis időt és meglátjuk.
És ha kitartok a kedvencem melett akkor elnézést kérek nekem ő a nagy kedvencem ezért is bíztatom és reménykedek hogy magára fog találni.
Remélem mihamarabb magára talál, mert már fogytán a türelem.
Azt azért remélem, hogy nem fog mindenki a nagy visszatérésről, meg "naugye megmondtam" stílusban megnyilvánulni, mikor lesz (?) egy két jó csele, vagy meccse. Tartós, jó forma kell tőle, hogy tényleg azt mondhassuk: Erre a Ronira van szüksége a BArcának.
Az milyen szánalmas volt, hogy valaki belinkelte ide egy cselét a múlkori meccsről, bizonyítva ezzel , hogy mekkora játékos. (Persze azután a csel után sem lett még gólhelyzet sem az akcióból)
Másfél év alatt (miután megkapta az aranylabdát) kb 50-60 meccset játszott és nem tudsz 10 (5) olyan meccset említeni, ami alaján kedvenceddé válhatott volna. Tudom, akkor kedvelted meg, mikor káprázatos formában volt, de nem igaz, hogy nem vet szét a düh, mikor azt látod, hogy sehol sincs a régi bálvány????Ronaldinho&Barca írta:Én csak annyit mondok adjunk neki egy kis időt és meglátjuk.
És ha kitartok a kedvencem melett akkor elnézést kérek nekem ő a nagy kedvencem ezért is bíztatom és reménykedek hogy magára fog találni.
Hát ez teljesen így van!Atesz írta:A Schumacheres példa rohadtul nem jó sztem...
Ronaldinho valamiféle mentális válságban lehet, Schuachernek viszont sose volt ilyen problémája!
Éppen azért mondta itt mindenki nyáron h kapjon még egy esélyt, mert előtte 3 idényen keresztül olyan jó volt.De nem él az eséllyel.Etooka írta:ja ilyenkor menjen,ha már nem csinál meg félpályás szolokat!baromság,maradnia kéne,mert most más szempontbol van a csapat hasznára!dehát a mai világ,ha nem ltványos,dobjuk el!se baj,majd megérezzük,ha eladják!azt persze mindenki elfelejti,hogy előtte 3 idényt csucsformában focizott végig!
Zozzy 5 írta:"Futballügyekben álltalában jól értesült Sun"Tibi1982 írta:http://inforadio.hu/hir/sport/hir-158608
Ugye ez vicc????
Mert, ha az, akkor nagyon rossz.![]()
![]()
![]()
![]()
Felőlem mehetne télen is, de ez a cikk itt egy jó nagy adag kotyvalék.
"Futballügyekben álltalában jól értesült Sun"Tibi1982 írta:http://inforadio.hu/hir/sport/hir-158608
Ugye ez vicc????
Mert, ha az, akkor nagyon rossz.
KacsaTibi1982 írta:http://inforadio.hu/hir/sport/hir-158608
Ugye ez vicc????
Mert, ha az, akkor nagyon rossz.
Zsolti írta:De David Bechkam legalább még "médiasztár" korában is alázatosan focizott...igaz a képességei behatároltak voltak...
Én egyáltalán nem akarok veszekedni. Nem is akarok veszekedést kirobbantani. Arról hogy ki hogy tartott ki Schumi mellett azon ne vitázzunk mert én is kitartottam mellette. Ezt itt a fórumon is tudják hogy nagy MS fan vagyok. Maradjunk annyiban hogy a Forma1-es példád rossz összehasonlítás volt. Tudhatnád te is hogy Frankie nem egy tökös edző. Egyszerűen arról van szó, hogy nem meri leültetni mert fél hogy a kis kedvence bevágja a durcit és akkor hajajajjjjj. Kíváncsi lennék hogy ha mondjuk egy Mourinho vagy inkább mondjuk Capello típusú edzőnk lenne akkor R10 még mindig kezdő lenne-e. A válasz: NEM. Ők megmernék húzni hogy egy olyan nagy nevet mint R10 leültetnek a padra. Az ilyen nevű felhasználók akiknek alig van a nevük mellett hozzászólás (persze ez nem azt jelenti hogy nem nézegetik a fórumot vagy bénák lennének) és a nevükben vagy az aláírásukban Ronaldinho-t éltetik, azok a tapasztalatok alapján mind mind fanatikus R10 imádók, és ha már kicsi kis kritika is éri kedvencüket akkor egyből írnak hogy hát mi ezt hogy képzeljük meg izé meg hozé. Ezzel most nem akarlak megbánni csak általánosságban ez így van. Régen megy már ez a vita ebben a topicban és ez a tapasztalatRonaldinho&Barca írta: Én nemakarok veszekedni de ...
Én kitartottam Schumi melett akkor és nemcsak a gumi de a kocsi is rossz volt..
Az hogy ha rossz formát mutatna Frank nem tartaná a csapatba sőt még a kezdőben sem. Én hiszek abba h Ronni magára talál mert tény az elismerem h a mostani teljesítméyne nem elég.
Bár akkor megjegyezve meg Henry teljesítménye is egy 0 ami viszont meglepő ugyancsak.