2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a legnagyobb probléma, hogy nekünk ég, de aki/k/nek kellene, azok nyugodtan ülnek a valagukon.recrea írta:Mi ez könyörgöm?! Nekem itthon a fotelben ég a pofám. Mit képzelnek ezek magukról, hogy lehet az, h nincs 5 passzunk, égetik az egész klubot, raulék röhögnek a kocsmában! Szégyen. Frank takarodj. Húú...nagyon kivagyok. Gyerünk gyerekek, kell a kumma 3 pont.......
Nem akarom csúnán fogalmazni, de hihetetlen gyengék vagyunk.Az utóbbi 5 percben VV ért legtöbbször a labdához, és ez halálkomoly. Agresszívan letámadnak, mi meg visszafele játszunk...fcbarcelonazsombi írta:Nem láttom a meccset, mert nem meggy a neten. Valaki meg tudná mondani, hogy legaláb oda szegezük az ellenfelet a kapujához vagy most mi történik???
Nem, volt egy kapufánk, és azonkívül semmi. Mintha az Almeria meccset kopíroznák, csak -2 ponttal zárunk a végén. A játék Foch marsall, nulla, értékelhetetlen.fcbarcelonazsombi írta:Nem láttom a meccset, mert nem meggy a neten. Valaki meg tudná mondani, hogy legaláb oda szegezük az ellenfelet a kapujához vagy most mi történik???
De mi hülye vagyokblanee írta:ha nem kap rendes labdát nem is fogodMihu írta:Na szerintem már maradunk ebben a felállásban. Mármint a csatárok. Annyi hogy Bojan lejön és Gio jön a helyére, Dinho meg marad középen. Szegény Bojannak ebben a félidőben még nem hallottam a nevét sajnos
ha nem kap rendes labdát nem is fogodMihu írta:Na szerintem már maradunk ebben a felállásban. Mármint a csatárok. Annyi hogy Bojan lejön és Gio jön a helyére, Dinho meg marad középen. Szegény Bojannak ebben a félidőben még nem hallottam a nevét sajnos
Mourinho akármelyik ilyen csapatot rendbe tenné. Ő egy zseni. ezzel a kerettel sztem simánnyerne BL-t, bajnokságot, kupát.bandihawk írta:Szerintem Ten Cate-t kellett volna visszahozniMihu írta:Én bennem amióta elment a Chelsea-től itt motoszkál ez a gondolat. Mi lenne ha....? Nem tudom egyébként hogy a közönség hogy fogadná José-t. Ő sem közönségkedvenc Barcelona-banvarga tamás írta:Tudom, hogy eddig más véleményen voltam, de kezd egyre erősebb lenni bennem az érzés: MOURINHO KELL NEKÜNK. Ő rendet tenne.De nem vagyok benne biztos hogy nem járnánk jól vele....