Elolvasgattam a hszeket, a sztárok topicban is meg minden...azért elég sokan oda lyukadnak ki,h ismét Minden (és ezen a szón van a hangsúly) Frank hibája....az is,h Puyol mit keresett a szélen,holott előtte meg kumma jót nyújtott ott,az is,h miért Rafa kezdett,holott előtte nem igen volt ilyen tré,az is,h Touret miért cserélte le,holott az egész meccsen nem volt önmaga a sérülése miatt,és kapott rendesen,szóval az ismert köröket futják egyesek....
nem idéztem,akinek nem inge, ne hordja....
Hibázott az edző is,de ha Ő hibázik,akkor az összes többi hibát is a nyakába varják páran
Ahogy lentebb írtam,ha Laporta úgy dönt, hogy leváltja,akkor támogatom,eddig rossz döntése nem volt,és bízok a döntéseiben...DE nézzétek meg a piacon lévő edzőket is,mert könnyű bepötyögni egy két szavas hszt már kismilliomodszor is,h Frank t......j (ami szntem továbbra is egyszerűen bunkóság

egy olyan emberrel kapcsban,aki azért sikereket is ért el,és nem akart sosem rosszat a BArcának...sőt...) ,de nincs megfelelő edző a piacon!
Lippi:
hűha, az olaszokkal volt 1 EGÉSZ MECCSE,ahol szépen játszott,ez már garancia arra,h itt nem öli a focit

Szerintem 1-0 után nem lenne itt semmi gála,semmi támadófoci,hanem pontos,precíz,ámbár UNALMAS foci....szóval kuka.... (igaz,idén is voltak ilyen meccseink,de azért azt senki nem szeretné,ha ez hosszú ideig jellemző lenne a BARCÁRA....Lippivel ez nagyon is benne van a pakliban)
Jose:
Sokan sokat felejtettek, és azt mondják,h a Chelsea ért megtett mindent,amit kellett, szóval nézzük el neki,h a BARCA ellen is bunkó volt,hm tegyük fel,h elnézi mindenki,Laporta is,közönség is (ami kizárt szinte),de abba miért nem gondoltok bele,h Ti miért szerettétek meg a Barcát,és ha egy ilyen edzőnk lenne,aki lehet,h a csapat érdekében beáldozza magát, és egy őstulokként kerül be a sajtóba,mi pedig hozzuk az eredményeket,DE A BARCA KÖZELSEM LESZ EGY ADDIG PÁRTATLAN SZURKOLÓ SZÁMÁRA SZERETHETŐ CSAPAT, nézzétek meg a Chelseat....rengetegen megutálták....kell ez a BARCÁnak???? Hányan választanák a BARCÁT kedvencnek? Mert nem csak magunkra gondoljunk,a már meglévő BARCÁSOKRA,hanem az jövendőbeliekre is....
Összefoglalva: Jose itteni tevékenysége nagyon népszerűtlenné tenné szeretett csapatunkat,és emelett eltörpülne az eredmény,bármi is legyen,legalábbis szerintem.
Tehát ha mindenképp szezon közben zajlik le az edzőváltás,akkor házon belül meg kell oldani,és nyáron Scolarira lecsapni.....szntem ha már edzőváltás lesz,akkor ez az egy módja van,h jól jöjjünk ki belőle...