Premiership / The FA Cup
- Primitive
- Entrenador del Barça
Gyerekek, nemsokára kezdődik az angol derbi. Nagyon kíváncsi vagyok már a meccsre, annál is inkább, mert mindkét csapat szépen játszik, és így talán egy látványos meccset látunk majd?! Én egygólos Arsenal győzelemre tippelek! Bár, most a MU is lég jó, és mostmár nem csak egy-két gólt lőnek, mint szezon elején! Hajrá Arsenal

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Amugy tartok egy mutol, most igen jo formába vannak, bár mi is. Azért Arsenal győzelmet tippelek, de kemény lex.
-
- Director del Fútbol
Hát ezt elnéztem!Game90 írta:Emirates-ben lesz a meccs, szombat 13:45Bodi írta:Amúgy sztem kihasználja a Mu a hazai pálya és a tapasztalat előnyét![]()
Sztem a MU behúzza a meccset (sajnos)... bár tavaly is elp*csáztuk őket 2szer...

Így már nem vagyok olyan biztos a MU-győzelemben,abban viszont igen,hogy vereség nem lesz.A legvalószínűbb eredmény a döntetlen,de esetleg meglehet a győzelem is,ha mindenki jó napot fog ki.
De a legfontosabb,hogy jó meccs legyen,és a két csapat formáját nézve erre igen jó esély van.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szezon végén mégsem mi sirtunk-rítunkLG írta:Tavaly is voltatok olyan formában, aztán mégis sirás-rivás és fogak csikorgatás lettozsimiki írta: Emirates miatt elégedett leszek az X-el is....vereségbe nem szabad beleszaladni,mert az már jelentős hátrány lenne,de jelenleg vagyunk olyan formában,h ne legyen vereség....remélem most is csak ez marad majd számotokra

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
93p-ben Lampard és nem Sevcsenko! Így Lampard 3 gól!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Tavaly is voltatok olyan formában, aztán mégis sirás-rivás és fogak csikorgatás lettozsimiki írta: Emirates miatt elégedett leszek az X-el is....vereségbe nem szabad beleszaladni,mert az már jelentős hátrány lenne,de jelenleg vagyunk olyan formában,h ne legyen vereség....

-
- aka Game90
Angol Ligakupa:
Chelsea- Leicester City 4-3 (Lampard 20., 29., Sevcsenko 87., 93. ill. McAuley 6., Campbell 70., Cort 73.)
de nehezen jutott tovább a Chelsea... Pedig nem álltak ki rossz csapattal: Cudicini - Belletti, Alex, Ben-Haim (80 Essien ), Ferreira (52 Malouda ) - Wright-Phillips, Sidwell, Lampard, Sinclair (78 Kalou ) - Sevcsenko, Pizarro.
Portsmouth-Blackburn Rovers 1-2 (Kanu 90+3. ill. McCarthy 11., Pedersen 78.)
Sheffield United-Arsenal 0-3 (Eduardo 8., 50., Denilson 69.)
a nagy sztárok nem játszottak, majd hétvégén a MU ellen
Fabianski - Hoyte, Song Billong, L. Diarra, Gibbs - Diaby, Denilson, Gilberto Silva, Walcott - Bendtner, Eduardo.
Bolton-Manchester City 0-1 (Blummer 86.-büntetőből)
Liverpool-Cardiff City 2-1 (El Zhar 48., Gerrard 66. ill. Purse 65.)
Tottenham-Blackpool 2-0 (Keane 18., Chimbonda 58.)
Chelsea- Leicester City 4-3 (Lampard 20., 29., Sevcsenko 87., 93. ill. McAuley 6., Campbell 70., Cort 73.)

Portsmouth-Blackburn Rovers 1-2 (Kanu 90+3. ill. McCarthy 11., Pedersen 78.)
Sheffield United-Arsenal 0-3 (Eduardo 8., 50., Denilson 69.)

Bolton-Manchester City 0-1 (Blummer 86.-büntetőből)
Liverpool-Cardiff City 2-1 (El Zhar 48., Gerrard 66. ill. Purse 65.)
Tottenham-Blackpool 2-0 (Keane 18., Chimbonda 58.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Emirates miatt elégedett leszek az X-el is....vereségbe nem szabad beleszaladni,mert az már jelentős hátrány lenne,de jelenleg vagyunk olyan formában,h ne legyen vereség....Game90 írta:Emirates-ben lesz a meccs, szombat 13:45Bodi írta:Amúgy sztem kihasználja a Mu a hazai pálya és a tapasztalat előnyét![]()
Sztem a MU behúzza a meccset (sajnos)... bár tavaly is elp*csáztuk őket 2szer...

-
- aka Game90
Emirates-ben lesz a meccs, szombat 13:45Bodi írta:Amúgy sztem kihasználja a Mu a hazai pálya és a tapasztalat előnyét

-
- Director del Fútbol
Nagyon jó meccs volt a tegnapi rangadó,sztem egyik csapat sem volt sokkal jobb a másiknál,igazságos a döntetlen.A meccs vége az Arsenalé volt,de korábban meg a Poolnak voltak nagyon jó időszakai.
Nagyon remélem,hogy szombaton nem a taktikázásról fog szólni a csúcsrangadó,annyira szép támadófocit játszik most mind2 csapat,hogy az év meccse lehet,hacsak az edzők nem akarják másképp,és nem taktikázzák szét a meccset.De ezt azért nem tartom valószínűnek,most mind2 csapatnál a támadójáték a legjobb.
Amúgy sztem kihasználja a Mu a hazai pálya és a tapasztalat előnyét,és egy nehéz,de látványos meccsen behúzza a győzelmet.
Nagyon remélem,hogy szombaton nem a taktikázásról fog szólni a csúcsrangadó,annyira szép támadófocit játszik most mind2 csapat,hogy az év meccse lehet,hacsak az edzők nem akarják másképp,és nem taktikázzák szét a meccset.De ezt azért nem tartom valószínűnek,most mind2 csapatnál a támadójáték a legjobb.
Amúgy sztem kihasználja a Mu a hazai pálya és a tapasztalat előnyét,és egy nehéz,de látványos meccsen behúzza a győzelmet.
Basszus, kettőt is kihagytunk üres kapubaGame90 írta:Liverpool - Arsenal 1-1
Gólszerzők: Gerrard ill. Fabregas
A Liverpool örülhet az 1 pontnak, az Arsenal egész meccsen jobban játszott. De hát a focit gólra játszák...

-
- Entrenador del Barça
Van esélye a Man Utd-nek,nekik drukkolok,de most nagyon erős az Arsenal,bármi lehet,igazábol ez is 3 esélyes mint a 'pool - Arsenal meccs,nagy harc lesz még itt a bajnoki címért sztem...ozsimiki írta:A M.U.nak ez az eredmény naggggyon jó![]()
![]()
Főleg ha köv fordulóban legyőzzük az ágyusokat,nem lesz egyszerű,de semmivel sem lesz nehezebb dolgunk,mint az ágyusoknak legyőzni a M.U.-t
- ozsimiki
- Adminisztrátor
A M.U.nak ez az eredmény naggggyon jó
Főleg ha köv fordulóban legyőzzük az ágyusokat,nem lesz egyszerű,de semmivel sem lesz nehezebb dolgunk,mint az ágyusoknak legyőzni a M.U.-t 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Majd meglátjuk! 1 biztos nagyon jó meccs lesz!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Capitá del Barça
Remélem nemScorpio írta:1-1 nem is rossz! Remélem MU nyerni fog az Arsenal ellen!Game90 írta:Liverpool - Arsenal 1-1
A Liverpool örülhet az 1 pontnak, az Arsenal egész meccsen jobban játszott. De hát a focit gólra játszák...

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
1-1 nem is rossz! Remélem MU nyerni fog az Arsenal ellen!Game90 írta:Liverpool - Arsenal 1-1
-
- aka Game90
Liverpool - Arsenal 1-1
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Végre egy jó hír!doki írta:Vezet a Pool!![]()
Remélem összeszedi magát az Arsenal!
Én is ettől félek, hogy széthullik a Sevilla, nem lesz belőlük semmi, a mostani jó playákat meg elviszik a "nagyok". Pedig szimpatikus kis spanyol csapat volt, szép, és eredményes focit játszottak... 

-
- Director del Fútbol
Sztem a Sevilla már sosem lesz olyan jó,mint tavaly.
Tavaly már tényleg nagyon közel voltak a Barca és a Real szintjéhez,csak nem jött ki jól nekik a szezon vége.Nyáron tuti eligazol Dani Alves,és valószínűleg még mások is.A tavalyinál közelebb sztem már nem lesznek a bajnoki címhez és nem csak Ramos távozása miatt.
Tavaly már tényleg nagyon közel voltak a Barca és a Real szintjéhez,csak nem jött ki jól nekik a szezon vége.Nyáron tuti eligazol Dani Alves,és valószínűleg még mások is.A tavalyinál közelebb sztem már nem lesznek a bajnoki címhez és nem csak Ramos távozása miatt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sőt ,szntem ez volt az oka már annak is,h a Sevillának volt 4-5 meccses nagyon rossz sorozata....már gondolom az öltőzőben elég egyértelmű volt,h az edző távozik....egy kicsit az cáfol rám,h az elmúlt 2-3 meccsen viszont ismét győztek...és jól is játszottak...
De azt nem értem,h miért ment el (hacsak nem vmi hipernagy gázsiért),mert Spurssel bajnoki álmai nem igen lehetnek,és szntem ha marad,akkor jövőre mégjobb lehetett volna a Sevilla,és talán ténylegesen felnőhetett volna mellénk....

De azt nem értem,h miért ment el (hacsak nem vmi hipernagy gázsiért),mert Spurssel bajnoki álmai nem igen lehetnek,és szntem ha marad,akkor jövőre mégjobb lehetett volna a Sevilla,és talán ténylegesen felnőhetett volna mellénk....