Akkor már én is megírom a véleményemet!
Én azon a véleményen vagyok, hogy a félszezonig, még ne csináljunk semmit! Várjunk, még ha nem is jönnek az eredmények, mert egy ilyen szezon közepén lezajlódó edzőváltás nem biztos, hogy pozitív lehet. Tény, Frenky napjai meg vannak számlálva, és ezt szerintem ő is tudja. Személy szerint örülök, hogy itt volt, szép volt, jó volt, elég is volt! Sokat tett azért a klubbért, csak egyetlen baja van,
csak EGY! Nem tud megújulni. No, most ennek két oka lehet:
1.(szerintem ez a gond nála) Egyszerűen nem tudja, hogy mit tegyen a csapattal, nem akar belenyúlni a csapatba. Viszont, így meg nincs eredmény, és ebbe nagyon komolyan belebukhat/unk!
2. Lehet, hogy ki tudna dolgozni másik taktikát, csak fél, hogy belebukik, és még roszabbul jár, mint a mostani helyzet!
Ebből a helyzetből már csak nagy szerencsével fog kimászni, ha kitud, amit kétlek!
Ilyen anyaggal, mint ami nekünk van, egy másik edző, szerintem csodát tudna művelni.
U.I. : Nem kell egyedül, hogy Frenky vigye el a balhét, mert azért itt még sok tényező is közrejátszott, hogy ez így alakuljon. Sérülések, formán kívüli játékosok, szerencse elpártolása, hogy említsek egy párat... Ezek a tényezők a fővárosban nincsenek, és azért, persze, hogy most jobban megy egy picivel a szekér! De, lesz ez még így se
FORCA