Vagy akkor inkább ugy kérdem,hogy azt a Judas-os képet honnan szedted?Zsolti írta:csak nyugodtan.Saviola írta:Zsolti!A te aládat berakhatnám magamnak egy másik fórumon?

Vagy akkor inkább ugy kérdem,hogy azt a Judas-os képet honnan szedted?Zsolti írta:csak nyugodtan.Saviola írta:Zsolti!A te aládat berakhatnám magamnak egy másik fórumon?
Tegnap megírtam, hogy ha Olegeur jáccik akko!!! BEJÖTT? DE MINEK? Bocsi a vadságér de már itthon széttörtem 3 sörös poharat!!! Igaz bevágtam már 9 sört ezé ment az ideg!!! DE AKKOR IS A ALBIONIAK NEM érdemeltek volna csak max 2 gólt!! AKI RONNIERA ROSSZAT MOND AZ GYORSAN ÁSSA EL MAGÁT MER Ő A KIRÁLY!!!!redlions írta:Dehogy nem! Ha így játszik a védelem a real ellen...Ronaldinho22 írta: Köxi a cenzúrát!!! Ennél idegesebb nem lehetek,Vigyázzatok mer most veszélyesebb vagyok mint 2 Shevchenko!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dehogy nem! Ha így játszik a védelem a real ellen...Ronaldinho22 írta: Köxi a cenzúrát!!! Ennél idegesebb nem lehetek,Vigyázzatok mer most veszélyesebb vagyok mint 2 Shevchenko!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köxi a cenzúrát!!! Ennél idegesebb nem lehetek,Vigyázzatok mer most veszélyesebb vagyok mint 2 Shevchenko!!!Ronaldinho22 írta:CENZOR![]()
![]()
![]()
redlions írta:Ez nagyon durva volt!![]()
![]()
redlions írta:Ez nagyon durva volt!![]()
![]()
Már megtettem helyetted! Igen megint az antifoci győzött! A szerencse se nálunk volt! A két mérkőzés alapján 10-8-al nekünk kellett volna tovább mennünk! Ezeket csak egy másik antifocit játszó csapat tudja megverni egy rémunalmas meccsen! Ennyi.......Saviola írta:A Legszívesebben törnék zuznék..![]()