Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szerencsés a 11 emberből egyet kivenni rossz teljesítményéért, Valdésen kívül mindenki gyenge volt, nemcsak Rafa. Egyébként ebben a szezonban ez volt az egyetlen rossz meccse idáig.Los Banditos írta:Hát ha most is bénázni fog, akkor szerintem őt is elkellene adni. A Vallaloid ellen is nagyon amatőr dolgokat csinált.Bezzeg 3 éve a csapat egyik legjobbja volt...
Sztem a szezont nagyon jo formaban kezdte..csak ne lett volna az a franya serulesLos Banditos írta:Hát ha most is bénázni fog, akkor szerintem őt is elkellene adni. A Vallaloid ellen is nagyon amatőr dolgokat csinált.Bezzeg 3 éve a csapat egyik legjobbja volt...
Emlékszel? Tavaly is ez volt... Eto'o, Messi 2szer is, Saviola és még sorolhatnám. Itt a gyúróknál vannak komoly gondok, vagy tényleg nem tudom.Zozzy 5 írta:Ez nevetséges, komolyan mondom. MIt csinálnak ezek, amikor elvileg bemelegítés megy?
Jó egy kisebb törés/repedés tud 3-4 hét alatt (ez még csak becslés) regenerálodni. Én csak azt írtam amit kibogarásztam a cikkből, mivel nem értettem a latin kifejezést, így más értelmet nyert a szöveg...varga tamás írta:Azért a törés 3 hét alatt nem gyógyul meg.Drigo írta:Akkor ezek szerint mindkettőnknek igaza volt Tamás. Neked azért, mert valóban nem azt jelenti az a latin kifejezés, nekem meg részben azért, mert a törést, lehet szakadásnak is fordítani, szövegkörnyezettől függően. De időben sokat nem változtat. Sajnos...
Inkább, mint ez a mai középpályaGame90 írta:Puyol, mint védekező kp?Zozzy 5 írta:Valamelyik belső védőnket fel kell tolni középpályára, még akkor is, ha nem védekező, mert ez a középpálya így nem maradhat. Talán Puyol, ha nincs komolyabb baja.![]()
Puyol, mint védekező kp?Zozzy 5 írta:Valamelyik belső védőnket fel kell tolni középpályára, még akkor is, ha nem védekező, mert ez a középpálya így nem maradhat. Talán Puyol, ha nincs komolyabb baja.
Azért a törés 3 hét alatt nem gyógyul meg.Drigo írta:Akkor ezek szerint mindkettőnknek igaza volt Tamás. Neked azért, mert valóban nem azt jelenti az a latin kifejezés, nekem meg részben azért, mert a törést, lehet szakadásnak is fordítani, szövegkörnyezettől függően. De időben sokat nem változtat. Sajnos...