Ronaldinho Gaúcho #3
Mi értelme az ilyen riportoknak? Inkább ne is kérdeznék, hanem a játékával válaszolna minden szurkolói kétségre.
-
- Director del Fútbol
Holnap itt lesz a lehetőség,hogy villantson valamit és válaszoljon a kritikákra.
Hazai BL meccs,sokan követik figyelemmel,ráadásul vasárnap nagyon jók voltunk,minden adott,hogy egy jó Barca-t és egy jó Ronaldinhot láthassunk a Rangers ellen.Ráadásul illene bebizonyítani,hogy az ocsmány antifocival max egy meccsen lehet elérni valamit.
Hazai BL meccs,sokan követik figyelemmel,ráadásul vasárnap nagyon jók voltunk,minden adott,hogy egy jó Barca-t és egy jó Ronaldinhot láthassunk a Rangers ellen.Ráadásul illene bebizonyítani,hogy az ocsmány antifocival max egy meccsen lehet elérni valamit.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
még soha nem láttam...BarcafanTomee írta:Valki tudna adni egy linket?
Arrol amikor Ronie a brazil válogatottal edzőtáborban volt és megfogta a labdát elvittem a kapu mögé és onnan pörgette be.Na errol kéne nekem valami.kössz
Kapu mögül? tessék?

érdekelne a dolog

2 jo meccs 1más után
Kezdek bizakodo lenni, főleg ugy, h szerdán béel meccs, hazai pálya.. 

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
nem is orssz nem is rossz
Egyre jobban játszik roni remélem továbbra is igy javul a formája és akkor jááj mindenkinek
BÉKE 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Capitá del Barça
Nem régen bejelentették h Ronaldinhot meg veszi a Milán meg Chelsea!!nem is játszott jol!de a goljait igy megrugta!2-3napja Laporta kijelentete h Ronaldinho nem eladó!!!!!egyből jobban ment neki!!ugy erzem nem kis tehertol szabadult meg!!Hará Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Titinho
- Director del Fútbol
Szép 2 gólt ragasztott Ricardo kapujába!!!
Az ollózásáról pedig nem is beszélve...ha az bemegy, akkor hűűhhaaa!
De azért kicsit rámjött a para, amikor az ollózás után lentmaradt és fogta a vállát!
Azt hittem először, hogy kiugrott és akkor annyi neki 2-3 hétre!
De szerencsére nem. Ő is meccsről-meccsre jobb lesz! Csak így tovább Ronnie!!!!!! 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Victor_Valdes
Végre kezd dinho játszani is egy kicsit!!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Valki tudna adni egy linket?
Arrol amikor Ronie a brazil válogatottal edzőtáborban volt és megfogta a labdát elvittem a kapu mögé és onnan pörgette be.Na errol kéne nekem valami.kössz
- Marci
- Capitá del Barça
nekem továbbra se tetszett hogy annyi labdát elszórt.. rengeteg ígéretes indítása lehetett volna de a nagyját túl hosszan tekerte előle... legalább a szabadrúgás most ment neki. volt néhány jó csele is.
továbbra is tartam magam ahhoz hogy középcsatárt kéne játszania, és henryt kéne játszatni visszavontabban az ő helyén.
igaz ahogy néztem rengeteget változtatták a helyüket, ami nagyon jó.
továbbra is tartam magam ahhoz hogy középcsatárt kéne játszania, és henryt kéne játszatni visszavontabban az ő helyén.
igaz ahogy néztem rengeteget változtatták a helyüket, ami nagyon jó.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Volt egy jó meccset, reméljük nem az utolsó.... Nagyon kellene egy ehhez Ronaldinho! Rajta áll...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
30rol ráküldte
(kicsit mérgesen...)
3-4szer lazán elment ellenfelén és még valamikor el is fektette az ellent.
Ollózáson majdnem eltörte a vállát
de szép volt.
És képzeljétek el ha igy nyomja majd dinho és az egész csapat a real ellen---> Eto'o, decoval= nagyon el lesz picsázva a madrid...
Szabigólok onnan álltalába belövi
Szerdán folyt. köv.
Hajrá Ronaldinho!

3-4szer lazán elment ellenfelén és még valamikor el is fektette az ellent.
Ollózáson majdnem eltörte a vállát

És képzeljétek el ha igy nyomja majd dinho és az egész csapat a real ellen---> Eto'o, decoval= nagyon el lesz picsázva a madrid...
Szabigólok onnan álltalába belövi

Szerdán folyt. köv.
Hajrá Ronaldinho!
-
- Llegenda del Barça
nem kéne azért puffogni, mert vki szóvá tette, h a brigád elvileg első számú játékosa lófalloszt sem csinált meccseken keresztül.
VISZONT! már a valladolid ellen is max őt lehetett pozitívan értékelni, ma pedig már kezdett úgy játszani, mint amiért anno megvették.
csak így tovább!
VISZONT! már a valladolid ellen is max őt lehetett pozitívan értékelni, ma pedig már kezdett úgy játszani, mint amiért anno megvették.
csak így tovább!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
háát a valladoid se volt vmi bivaj erős.. :S de egész más volt a játékunk most. Én bízok a további szép eredményekben!Los Banditos írta:10 meccs után végre jól játszott egy hullagyenge Betis ellen. Majd ha ezt a formát áttudja menteni a következő fontosabb meccsekre, akkor elhiszem, hogy ismét formába van.Ádám02 írta:Most ugasson a sok kritizálógrat Roninak a 2 góljához csak így tovább és azért legyél még jobb!
![]()
![]()
Egyébként grat a két góljához! Szépek voltak![]()

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
10 meccs után végre jól játszott egy hullagyenge Betis ellen. Majd ha ezt a formát áttudja menteni a következő fontosabb meccsekre, akkor elhiszem, hogy ismét formába van.Ádám02 írta:Most ugasson a sok kritizálógrat Roninak a 2 góljához csak így tovább és azért legyél még jobb!
![]()

Egyébként grat a két góljához! Szépek voltak

in to exile
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Kimondottan jól játszott,a góljai magáért beszélnek.Remélem fenn tudja tartani ezt a formát..bár nem bíztam benne,hogy valaha is feljavul,de a mai meccs hitet adott. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Húha, ez egy szép kis produktum volt!
Lássuk csak, hát a lőgyakorlata az profi volt:D....
De szabadrugásgólok elvárhatók egy gyenge Ronnie-tól is, viszont a sarkazások, a villámgyors labdaátvételek, a beindulások, a pofátlanul flegma kényszerítők Messi sporttárssal ( aki ma többet futott, mint én ebben az évben... ) a Régi aranylabdás, tündöklő, ZSENI Ronaldinhót idézik.
Soha nem voltam az eladása mellett, s azt túlzás lenne kijelenteni, hogy mostmár dagadhat a májam, mert ezt mindannyian tudjuk, hogy nem egy meccsen kell felvonultatni, de abban egyetérthetünk, hogy ez a helyes út számára.
Hajrá Ronnie!
Lássuk csak, hát a lőgyakorlata az profi volt:D....
De szabadrugásgólok elvárhatók egy gyenge Ronnie-tól is, viszont a sarkazások, a villámgyors labdaátvételek, a beindulások, a pofátlanul flegma kényszerítők Messi sporttárssal ( aki ma többet futott, mint én ebben az évben... ) a Régi aranylabdás, tündöklő, ZSENI Ronaldinhót idézik.
Soha nem voltam az eladása mellett, s azt túlzás lenne kijelenteni, hogy mostmár dagadhat a májam, mert ezt mindannyian tudjuk, hogy nem egy meccsen kell felvonultatni, de abban egyetérthetünk, hogy ez a helyes út számára.
Hajrá Ronnie!
Több, mint egy klubb...
ez az a Ronaldinho akit a világ imád
reméljuk ez a formája megmarad és minden kételyt eloszlat azokban akik nem hittek benne.
Én hittem benned! Megérte!
Le necesitamos Ronaldinho

Én hittem benned! Megérte!

Le necesitamos Ronaldinho
-
- Barça B
Ronnie jó úton van, már a Valladolid ellen is voltak fellángolások, ma nem csak a 2 szép szabigólja miatt emelendő ki, hanem mert látható, hogy hogy Henryval is egyre jobban érzik egymást. És örülök, hogy egyre többet vigyorog - nekünk szurkolóknak a jó játéka mellett erre a mosolyra is szükségünk van. Tavaly is volt egy-egy ilyen meccse, amikor különösebben nem villogott, "csak" rúgott egy-egy gólt és eldöntötte a meccset, de a lényeg, hogy fokozatosan javul: nagyon kíváncsi leszek, hogy a Rangers ellen mit mutat majd - remélem, hogy a világklasszis Ronaldinhot! 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nah msot kritizálja valaki ezt a kis Énekest
Parádés volt a mai játéka és a gólok nagyon szép gratula!
Remélem ezentúl midnen meccsen iylen formát hoz de inkább ennél jobbat még! 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club