varga tamás írta:
Nem emlékszem, hogy bárkit lehülyéztem volna, de ha igen, akkor bocsi.
Nem is neked szólt az azzal kapcsolatos hszem
Rivaldo11 írta:Nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik. A skótok borzasztó jól zárják a területet. Nem szokták megszórni a Rangerst, ezért ha még kettőt lövünk az már szenzációs.
Szerintem meg aránylag könnyen rughattunk volna egy 5öst mondjuk. Az első félidőben 2szer akartunk gólt lőni, abból meg is született a végeredmény.
Hát nemtudom, mindig panaszkodik Rijkaard arra, hogy fáradtak a játékosok a sok meccs miatt! De igazad van fussnak hajtsanak, haljanak meg a pályán egy sima meccsen, majd hétvégén lehet sirni ha nem megy a játék!
Ideális esetben megértelek, amikor lehet jáccunk amennyire tudunk, de mostanában elég sok a visszaesésünk!
G.
Attól nem esünk vissza, ha egy hazai meccsből kihozzuk a legjobbat, és gólkülönbséget javítunk, max. a válogaott meccsek és utazások miatt. Elfáradni meg így is elfáradtak szerintem, mert az látható volt, hogy sokat futottak a második félidőben, csak gólt nem nagyon akartak már rugni. Ezt nem értem...Most hova tartalékoltuk az enegiánkat, a Getafe ellen?
A második félidő altatás volt, mint már mondtam, nem örülök neki, hogy nem a maximumot hozzuk ki, ha van rá lehetőség.