varga tamás írta:Boixos írta:mindegy, ezen nem fogunk összeveszni.
Nem kívánok én sem veszekedést, de. Ott van pl. Nagy Laci, aki a Barcában kézilabdázik, viszont elvárjuk, hogy a válogatott meccseken ott legyen a válogatottban, és a világeseményeken is erősítse a magyar színeket. Ha nem jönne haza, mit kapna? Szerinted? Amúgy teljesen jogosan, én is fel lennék háborodva rajta.
lehet, h felháborodnék, lehet, h nem. ugyan nem igazán köt le a barca kézilabda csapatának a munkássága, de ha a válogatottbeli szereplés nem üti a klub programját, akkor természetesen nem érdekelne a szitu. ezt a futballal kapcsolatban is így gondolom. vannak előre egyeztetett válogatott napok, amikor kötelező jelleggel mindenki mehet, amerre lát, a klubok pedig lehúzzák a rolót addig. ezen kívűl van pl az afrika kupa, ami elhiszem, h böki a csőrét a barca vezérkarnak (és sztem a többi afrikaiakat játszató csapatnak is. a francia bajnokság pl ilyenkor "kiürül"), mert egyrészt egy fáradt, másrészt lehet, h egy szétfaragott embert kapnak vissza, ami nem annyira nagy öröm. viszont ahogy írjátok is, normális időpontot egyszerűen lehetetlen találni, ráadásul minden egyes játékosnak meg kell adni a lehetőséget, h szabadon döntsön a kérdésben. ha megy a samu, akkor csak azt tudom kívánni neki, h egészben térjen vissza és ne látszódjon meg ez a plusz teher a klubbéli teljesítményén.