Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a rész sem volt rossz, mostmár legalább képben vagyok teljesen. De szerintem az eheti PB jobb volt mint a Heroes.Sharkinho írta:Felirat a Heroes s02e08-hoz
Még nincs magyar sehol. Lehet, hogy Kenny csak holnapra lesz kész.grecki írta:feliratok.dyn.huSaint Germain írta:Hello!
A Hősök 2.évad 8-as epizódhoz van már magyar felirat? Angolt már találtam.
www.janosekweb.com/hosszupuska
feliratok.dyn.huSaint Germain írta:Hello!
A Hősök 2.évad 8-as epizódhoz van már magyar felirat? Angolt már találtam.
FCB_gábor írta:persze oké, bár én meg nem tudnám mondani mikor szedtem utoljára magyar vonatkozású filmet vagy zenét, de nekem úgy jött le, hogy e nélkül nagy baj van![]()
Saviola is írta, hogy reméli gyorsan visszajön, mert "ez az egyetlen reménye".
persze oké, bár én meg nem tudnám mondani mikor szedtem utoljára magyar vonatkozású filmet vagy zenét, de nekem úgy jött le, hogy e nélkül nagy baj vanDrigo írta: Hát lehet, hogy meglepő lesz, de magyar goldok letöltésére jó egy magyar torrent oldal, gondolom Indul a bakterházat nem sok angol nyelvű torrent oldalon nyomatnak, de igazíts ki, ha tévedek
Hát lehet, hogy meglepő lesz, de magyar goldok letöltésére jó egy magyar torrent oldal, gondolom Indul a bakterházat nem sok angol nyelvű torrent oldalon nyomatnak, de igazíts ki, ha tévedekFCB_gábor írta:Magyar torrent oldal miért jó egyébként?
Lagzi Jajcsit meg ll dzsunijort tölteni?
Én se nagyon értettem miről van szó, mert nekem is megy minden rendesen.Slither írta:Nekem semmi bajom nem volt torrenttel, előbb fel is ment 600k fölé a letöltés (sajnos csak egy rövid ideig), jelenleg is 100k fölött szedem a Hot Rod című filmet.
Szerk.: Most nézem, hogy magyar torrentsite-okról volt szó, én meg csak külföldiről töltök.