Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te is gondolgodj el azon, hogy mit írtunk, utánna hőbörögj.barcatom írta:És mégis melyik az az alkalom amikor lehetne passzolni, az amikor a Roni vissza passzol vagy az Henry mert egy cselt nem tudnak megcsinálni! Ha annyit tudnának és hajtanának a többiek de legalább Roni és Henry akkor nyerhetnénk idegenbe is!Hát inkább mint azokat a gusztustalan biztonságos semmit érö passzolgatásokat. Az tuti nem normális aki most Messi-t kezdi ki, kicsit gondolkodjon már!
Hát pedig sajnos kezd önző lenni. Megkapja a labdát, elkezd keresztbe cselezni. Egészen elcselezi magát a 16-os másik sarkáig. Aztán hátrapasszol mert látja hogy semmit sem tud csinálni. Lenne rá alkalma hogy lepasszolja a labdát többször is. De nem teszi. Azon kívül pedig sosem passzol a felfutó védőnek, illetve 2 m nem tesz meg azért hogy megkaphassa a labdát. Neki lábra kell adni. Van amikor kényszeírtőzik vkivel és befut a 16-oson belülre, de akkor is előtte lábra kapja a labdát és utánna passzol a másiknak.Karashu írta:Messi önző? Röhögnöm kell! Aki azt mondja, hogy önző, annak vmi nagyon az arcába csapott a getafe elleni meccs után is. Még hogy önző, na persze...![]()
Nem vitatom, de Decoval ketten már rengeteg szép dolgot csináltak, és még fognak isLionel85 írta:Nem kell neki mindenáron Deco, mikor Ronaldinhóval is jól megérti magát és lassan Henry-val is egyre jobban tudnak együtt dolgozni. És persze mindenki mással is, mert Messi CSAPATJÁTÉKOS!
varga tamás írta: Ó, itt vannak páran, akik még az élő fába is belekötnének, ha lenne rá módjuk.
Megmondom őszintén a játékosok közül számomra csak Oli nem haver, a többieket szeretem, becsülöm és tisztelem.
Egyetértek! Messi amellett hogy kiváló játékos, emberileg nagyon szerény és nem nagyképű, ezért én is becsülöm és tisztelem!varga tamás írta:Megmondom őszintén a játékosok közül számomra csak Oli nem haver, a többieket szeretem, becsülöm és tisztelem.
tizen valahány meccs alatt 2...barca99 írta:Pedig rosszul. Nem vagyok egy Los, de ha jól tudom már 2-nél jár, amikor nem adta oda a jobb helyzetben lévő társnak, hanem lőtt.csababarca írta:de gondolom a betis eleni szólója utániróll.
Ó, itt vannak páran, akik még az élő fába is belekötnének, ha lenne rá módjuk.csababarca írta:nem tom melyik esetről beszéltek amikor nem gurítota be középre...
de gondolom a betis eleni szólója utániróll.
hát sztem ott már lövőhelyzetben volt szal nyugodtan elvállalhatta.akkor lett volna önző ha még megcsinál egy cselt és mondjuk nem jön be....
egyáltalán nem önző....
az meg h emberileg nem szimp mostmár az elég durva....
Pedig rosszul. Nem vagyok egy Los, de ha jól tudom már 2-nél jár, amikor nem adta oda a jobb helyzetben lévő társnak, hanem lőtt.csababarca írta:de gondolom a betis eleni szólója utániróll.
Pedig nem először látom idén, hogy ott a jó helyzetben lévő társ, de ő elvállalja, mégha ezzel rosszul is járunk.Lionel85 írta:Pedig még mindig ugyanaz a csapatjátékos, csak ha van előtte lehetőség, akkor elvállaja, ha nincs, akkor passzol. Ennyire egyszerű.
Na az engem is rendesen kiborított, de sebaj, ő legyen annak tudatában hogy Leo jobblábas.dickricsi írta:Igen nagy hülye volt a riporter, amikor Leo-t jobblábas-nak nézte