Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bojan Krkic írta:Csövi srácok,na az a helyzet hogy tudna nekem mondani olyan netes oldalt ahol megnézhetném a Getafe-BARCA meccset??? előre is kössz
![]()
és TV-ben?
Egyszerűbb, ha neten behangolod te is, az egyik csodainternettévésprogrammalAsys írta:Este remélem az Élő közvetítés topic-ban közvetítitek nekünk szerencsétlen földi halandóknak akiknek nincs Sportklubjuk a meccset!!!![]()
Ugye igen?![]()
Nem tudom, én csak az argentin válogatottat követem figyelemmel és két vb-selejtezőt játszanak Bolívia és Kolumbia ellen, úgyhogy Messi és Milito nem fognak tétlenkedni az tuti!Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?
Sztem EB ill. VB selejtezők is lesznek.Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?
Én úgy tudom, hogy 1 barátságos és 1 selejtező meccs lesz!Zozzy 5 írta:Ezek a válogatott meccsek most ugye barátságosak lesznek?
A múlthéten azt mondták hogy 3-hét akkor úgynézki pont visszatér!Saviola írta:Valóban nagy szerencse,de a válogatott meccsek megint sokat ki fognak venni a játékosokból.Reménykedjünk az ellenkezőjében..
Ha két hét szünet lesz,akkor a szünet után talán már Eto'o is visszatér?