Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Erre meg is van az esély, mert pár hete azt hiszem megjelen olyan hír hogy a bátja szeretne hosszabbítani.zsaneva írta:Ha Ronnie ebben az idényben jól játszik,(adná az ég) akkor nyáron nem az eladásával fognak foglalkozni hanem hogy szerződéshosszabítást kössenek velde jó lenne! nem akarom másik csapatban látni
Ha pl. a 2005-06-os önmagát viszonyítjuk a mostani Ronihoz, akkor sajnos azt kell megállapítanunk, hogy az egy gyorsvonat volt a jelenlegi önmagához képest. A Relnak a Bérnabeuban lőtt akkori két iszonyatos gólja elsősorban a gyorsaságán múlott. (pl. amikor elküldte a 2. gól előtt Ramost gyufáért...Bodi írta:Tényleg a sebességen múlik minden,viszont ezt visszanyerni már nem fogja,most megvolt neki minden,pihenés,alapozás,ennél többet nem lehet tenni.El kell fogadni,hogy nem lesz már olyan gyors,mint 3 éve,épp ezért nem fogja már elérni azt a szinten,ahol akkor játszott.
Ettől függetlenül viszont lehet hasznos tagja a csapatnak,de a legnagyobb sztár már Messi,és ő is marad!
Roni minden csapatnak jot tesz. Remélem innen vonul vissza, bár nemtom erre mennyi az esély, hisz most nem ment neki és egyböl a Milan-ba meg a Chelsea-ba képzelte mindenki. (bevallom egy ici picit én is) Most mondhatni visszatért, (vagy visza fog térni) és megint vinni fogja a csapatot. Csak kérdés hogy mikor fog megint álmos, csak hátrapasszolok, "kapusnak adom az inditásaimat" focit. Remélem majd 3-4 év mulvaRonaldinho&Barca írta: jót tesz a csapatnak
Egy bizonyos kor után automatikusan lassul az ember de Ronnie még nincs abban a korban szóval simán visszatudná nyerni ha nem lenne most meg neki a megfelelő gyorsaság de nála nem hiszem ilyen probléma volt...van... hanem elsősorban mentális!mypeter írta:Miért ne nyerhetné vissza a gyorsaságát?
Ez reszben igaz de azert regebb ha szamitottak a cseleire akkor sem tudtak megallitani.balazsfoci írta: azt a bokacselt te is várod tőle látod? szted akkor az ellenfél nem várja? ha mindig ugyanazokat a cseleket csinálná, akkor két forduló után megint ugyanott tartanánk h mindenki elveszi tőle a zsugát, és akkor megint fikáznák őt!
Hát pont hogy elmondta ő is, hogy mindenki a régi cseleit várja, ahogy az ellenfelek is, így váltani kell, meglepni őket, máshogy nem megy. Ha tudják mit várjanak tőle, akkor már veszett fejsze nyele!Tommasi írta:Ahhoz , h azokat a cseleket lássuk tőle mint régen, piszok gyors lábak kellenek. Azt én is észrevettem, h 1-2 kilót fogyott de a gyorsaságát nem nyerte vissza. Túl szélesek a mozdulatai és mintha nem ösztönből futballozna, merthogy neki az volt a legnagyobb erénye... Bár kétség nem fér hozzá mostmár nem szenved, kezdi önmagát adni. De amíg nem látok tőle 1 ernyőt meg azt a "bokából visszarántom és azt se tudod hogy hívnak" cselt, addig ő nem a régi...
Olyan edzést kéne vezényelni neki, h gyakorolja nekünk oly kedves cseleit és visszaszerezze gyorsaságát... Sztem eként önbizalama sincs. Mikor idejött és 17. helyről 2. helyre repítette a csapatot, azt hittem álmodom.
Hát azt kéne neki visszahozni, mert jelenleg ő "csak" a világ EGYIK legjobb támadója. De régen ő volt AZ EGYETLEN és VITAT6ATLAN.
Tommasi írta:Most valszeg hülyén hangzik amit írok de, ez a srác nem elég gyors. Ahhoz , h azokat a cseleket lássuk tőle mint régen, piszok gyors lábak kellenek. Azt én is észrevettem, h 1-2 kilót fogyott de a gyorsaságát nem nyerte vissza. Túl szélesek a mozdulatai és mintha nem ösztönből futballozna, merthogy neki az volt a legnagyobb erénye... Bár kétség nem fér hozzá mostmár nem szenved, kezdi önmagát adni. De amíg nem látok tőle 1 ernyőt meg azt a "bokából visszarántom és azt se tudod hogy hívnak" cselt, addig ő nem a régi...
Olyan edzést kéne vezényelni neki, h gyakorolja nekünk oly kedves cseleit és visszaszerezze gyorsaságát... Sztem eként önbizalama sincs. Mikor idejött és 17. helyről 2. helyre repítette a csapatot, azt hittem álmodom.
Hát azt kéne neki visszahozni, mert jelenleg ő "csak" a világ EGYIK legjobb támadója. De régen ő volt AZ EGYETLEN és VITAT6ATLAN.
Ez meg nem jelent semmitTitinho írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=473698
Eto'o szerint Ronaldinho már soha nem lesz a régi!![]()
Azt mondja, hogy Ronaldinho mostmár más játékos a 4 évvel ezelőttihez képest és olyan nem lesz mint 4 éve!
Pontosan igy latom en is, mecs kozben tobszor megfigyeltem hogy egy-egy szelen kapott labdat gyakran inkab visszafordit mintsem megindulna vele. Regebb ez nem volt enyire gyakori...Zozzy 5 írta: Én is valahogy ezt érzem. Nem akarom elvitatni a javulást és akarást, de a szélen való megindulások és lendületes rávezetések még mindíg hiányoznak, plusz sok hosszú átadást elszór. Fog ez még javulni szerintem, de egyenlőre nem kiabálnám el.