2005.03.09. 15:16:40
Így van! Nekem is jól esett amit írtál! Elhiszem, hogy vannak akkora real-drukkerek, mint mi, de nézzük a dolog másik oldalát: Arealosok fele azért szerette őket meg, mert va egy csomó sztárjuk (a Dagi, az Áruló, és a Divatmajom, de ha nekik ez jön be...), a nők meg azért mert "szépeknek" tartják őket és még a csapból is csak a real folyik, annak ellenére, hogy nagy kalap fosok. (Tisztelet a kivételnek: Celades és Casillas) De hát ez van, hiába szeretik őket a legtöbben a világon, mi játszuk a legszebb futballt a világon! És ha kiesünk ilyen cslzik ellen, akkor azt kell modani, hogy a mai futballban nem a szépség a lényeg, és ez csak a Barcának és az Arsenalnak fontos (kár, hogy nekik mostanában egyszerűűen nem megy). Én legszívesebben egy tavaly tavaszi Arsenal ellen láttam volna szíversen a Barcát. Ha kiesnek, akkor ez van, találtak egy ellenfelet, aki szépen focizik, de ettől az unorító cselzitől kikapni! 300milliónyira vannak benne védők. Hát olyanook is. De hát túléljük, mindent kibírtunk eddig még van Gaalt is.
Más kérdés, hogy még mindig úgy érzem, hogy a szívemből kitéptek egy darabot, de majd a következő megynert BL-döntő után (term. a cselszkij ellen) vissza fog nőni!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------