Bajnoki Mérkőzések 07-08
Előre is SRY de durva volt az a kép ahol M19 és R10 letőrve a cserepadon...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
LEGKEMÉNYEBB NEM RÚGTUNK KAPURA
giulyt vissza sírni

megint kaptunk egy serdülő kettes gólt.
ellenfél 9 emberrel védekezett. egsyszerűen nem volt hely a kapujuk előtt.
1-0 nál gudjohnsent hoztam volna be és ívelgettem volna fel neki és Henrynek a labdákat. paszokkal esélyünk sem volt a kapujuk elé kerülni.
Zambrotta mekkora egy paraszt.
PERSZE TÖBB FUTÁS, ÜTKÖZÉS KELLETT VOLNA, DE AZ NEM AZ ERŐSSÉGÜNK.
kár, hogy idegenben is kell játszanunk meccseket

-
- Llegenda del Barça
az a sz.r, h az ember csak ismételgetni tudja magát, azt meg minek? az otthoni meccseink után jön a bizakodás, az idegenbeliek után pedig a nihill.
ha így marad, akkor nem leszünk bajnokok, az egyértelmű.
a bl mondjuk más téma, mert ott a csoportmeccsek után a ki-ki bugikban akármi is lehet, de ott sem táplálok túl nagy reményeket.
rijkaard már 2006 szeptembere óta nem ér ló.fszt sem az edzői székben, ezt már elég régóta pofázzuk páran, de eddig le lettünk ugatva.
ahogy elnézem, eddig.
a lényeg: mindenképpen el kell küldeni a hollandot.
ha így marad, akkor nem leszünk bajnokok, az egyértelmű.
a bl mondjuk más téma, mert ott a csoportmeccsek után a ki-ki bugikban akármi is lehet, de ott sem táplálok túl nagy reményeket.
rijkaard már 2006 szeptembere óta nem ér ló.fszt sem az edzői székben, ezt már elég régóta pofázzuk páran, de eddig le lettünk ugatva.
ahogy elnézem, eddig.
a lényeg: mindenképpen el kell küldeni a hollandot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Ez nagyon szánalmas volt sajna az ideg szétvetett a meccs alatt én is legszívesebben szétrúgtam volna valakit apályán!! a mai meccen egyedül iniestét lehet kiemelni rajta látszott hogy akart a többiek.....!! Én sosem támadtam Frankot de itt az ideje a váltásnak Franknak menni kell!!!!! Mind amellett hogy ezt mondom nem kell elfelejteni mit tett a csapatért!!!!
Jöjjön Mourinhoooooooo!
Jöjjön Mourinhoooooooo!
- Subinho
- Director del Fútbol
rég nem írok már a fórumba, mert amit a csapat mostanában művel az szót sem érdemel! felesleges lenne minden meccs után leírni, mennyire kiábrándító teljesítményt nyújtottak!!! a rangers ellen mindenki el volt ájulva, pedig egy hulla [auto_cenzúra] meccs volt. a maira meg egyszerűen szavakat sem lehet találni!!! tényleg igaz, sokkal jobb volt a csapat gioval, bellettivel, marquezzel, edmilsonnal, larssonnal!!! ezek a "sztárok" egy kalap ***-t sem érnek!!! ettől lejjebb már nem lehet menni!!! ilyen lélektelen játékot bemutatni szégyen!!! ha legalább futottak volna, de lóf***-t se csináltak!!! ronaldinho a világ legjobbja, de már semmi motiváló erő sincs benne!!! ua. mint ronaldo! nem felejtett el focizni, még mindíg ő a fenomén, csak egyszerűen már beleszrik az egészbe, nem érdekli!!! na ilyen emberek nem kellenek nekünk!!! meg olyan edző sem aki ezt nem tudja kezelni!!! Rijkard felett eljárt az idő!!! a real meg merte lépni, hogy capellot elküldték, pedig bajnok lett a csapat, de a mutatott játék [auto_cenzúra] volt!!! ezt látnia kéne laportának is!!! ha 1-2 héten belül nem változik meg a felfogás, ami nem fog, akkor kell ide egy extra kemény edző, aki gatyába rázza ezeket az elkényeztetett sztárocskákat!!!!!!!!!
-
- Jugador d'estrella
Majd leváltják rijkardot egyszercsak, jön valami jó kis edző feldobja a csapatot, aztán ha a végén a Barca ott lesz a liga élén 10 pontos előnnyel akkor mondd h nem érdemlik meg, most még ne.haze71 írta:Most őszintén. EZ a csapat megérdemli a bajnoki címet. Egyáltalán bármilyen címet???????ultrasur írta:Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Rikaard cseréjét Del Bosque cseréjéhez tudnám hasonlítani, még a stílusuk is hasonló, a Real se jött jól ki abból anno, h lecserélte...
Sztm egyértelműen a játékosok a hibásak, nehogy már motivációs gondok legyenek pont a Getafe ellen, akiktől tavaly akkora pofont kaptunk, Rijkaard nem tehet arról, h ennyire impotens előadást nyújtott ma mindenki. Nem hiszem h közülünk bárki is más felállással küldte volna ma a pályára a csapatot, mert MA NEM VOLTAK IGAZI CSERÉINK...Rövi a padunk jelenleg, ez van.
Sztm egyértelműen a játékosok a hibásak, nehogy már motivációs gondok legyenek pont a Getafe ellen, akiktől tavaly akkora pofont kaptunk, Rijkaard nem tehet arról, h ennyire impotens előadást nyújtott ma mindenki. Nem hiszem h közülünk bárki is más felállással küldte volna ma a pályára a csapatot, mert MA NEM VOLTAK IGAZI CSERÉINK...Rövi a padunk jelenleg, ez van.
Ja és, ha esetleg csomagolna Rijkard vihetné magával Valdezt is!
új edzőt
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ez a játék még szánalomra se volt méltó...édes kevés ha otthon hozzuk a meccseket...én csak valdest sajnáltam egész meccsen...
egyszerűen nem éreztem azt belül h meglehet a meccs...
rijkaardról már leírtam a véleményemet a topicjában....

egyszerűen nem éreztem azt belül h meglehet a meccs...
rijkaardról már leírtam a véleményemet a topicjában....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
OK.Perrero írta:a holnapi meccsetek miatt irtam 4et, kérdőjelekkelhaze71 írta:Most őszintén. EZ a csapat megérdemli a bajnoki címet. Egyáltalán bármilyen címet???????ultrasur írta:Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
Ez borzasztó, remélem valaki végre feldarabolja ezt a vadbarom Rijkardot! Három éve a 4-3-3-ból próbál megélni, úgy, hogy semmilyen taktikai utasítást nem ad, egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen mecs után, miért nem megy le az elnök, és küldi el őt a halál .....
új edzőt
Nagyon felhúztam magam ezen a "teljesítményen". Ilyen ötlettenelenül, szürkén, fosul játszani?! Olyan játékosállománnyal, akik hazájuk válogatottjában alapemberek. Nálunk pedig elfelejtenek játszani. Miért nem látja már be a vezetőség, hogy Rijkaard egész egyszerűen ennyit tud és nem többet. Mennyire tudott belenyúlni a meccsbe szünetben?! A 2. félidőben ha lehet még impotensebben játszott a csapat. Azt gondolom, hogy ha nem küldik el télen Rijkaardot (márpedig nyilvánvalóan nem fogják) akkor ez az év is megy a levesbe. Amely csapatok felkészülnek ellenünk (értsd: lefogják a jó játékosainkat és felismerik, hogy csak középen kell tömörülni, mert szélen úgysem támadunk) azok ellen semmit nem tud kezdeni a csapat.
Be lehet látni, hogy ennél jobb játékosaink nem igazán lehetnek, de nem is kellenek, mert a leggyengébb pont az gombszem a pálya széléről a magába roskadt, értetlen arckifejezésével.
Szeretném, ha lenne EDZŐNK!
Azulgrana para siempre!!!!
Be lehet látni, hogy ennél jobb játékosaink nem igazán lehetnek, de nem is kellenek, mert a leggyengébb pont az gombszem a pálya széléről a magába roskadt, értetlen arckifejezésével.
Szeretném, ha lenne EDZŐNK!
Azulgrana para siempre!!!!
Ne kérdezz tőlem ilyet mert alig tudom magam realosként vissza fogni magam, hogy ne szídjam a barcat...tavaly ilyenkor megérdemelte a Real a bajnoki címet?
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Eddig nem nagyon szóltam hozzá, de most megteszem. Én még vártam volna az edzőcserével, de most azt mondom: a váltás akármilyen lutri is, Rijkaard-nak mennie kell. Köszönjük, szép volt, Európa élcsapatává tette a Barca-t(mondjuk, Henk segítsége is benne volt ebben nem kicsit) de ide már új ember kell, aki üvölt is az öltözőben, ha kell. Szerintem, akárki jönne, csak nem volna olyan bolond, hogy a játékosállomány legalább 80%-át ne hagyná meg.
-
- Jugador del Barça
Az idényben már a második olyan meccs volt, amelyen felhúztam magam. Szégyen volt nézni! Ritmustalan, ötlettelen játék.
Laporta Elnök Úr ideje cselekedni!!!
Laporta Elnök Úr ideje cselekedni!!!
Most őszintén. EZ a csapat megérdemli a bajnoki címet. Egyáltalán bármilyen címet???????ultrasur írta:Valaki írta hogy 4 pontot nem lehetetlen behozni eddig még csak 1 ponttal van lemaradva a barca sajnos nem biztos hogy a real holnap nyerni fog...
- frustrat
- Barça B
Szóval: nem tudunk futni, nem tudunk passzolni, nem megy a labdaátvétel. Elvileg a legtechnikásabb játékosok vannak nálunk... De mégsem csinálnak semmit. Milyen kupát akarunk mi? Talán egy megyeiben nyernének idegenben is... Ez enyhén szólva is elkeserítő. Rijkaard meg félelmetes arc. Ahogy néz ki a fejéből, az vmi extra szánalom.
Amilyen mákunk van a Madrid holnap nyer sajna. Hogy Mourinho mit tudna kezdeni az kérdés, amire akkor lenne válasz, ha tényleg kipróbálnánk. De az tudjuk mivel kell hogy járjon.
6 1 3 2 6-7
idegenbeli mérleg.........
idegenbeli mérleg.........
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
ez a meccs ismét tükrözte Franknak a tudását sajnos.. lehet h bajnok cspatot csinált az azok az évek elmúltak.. edzőváltás kell sürgőssen!!!!
További szép estét mindnekinek!
További szép estét mindnekinek!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ezen már csak nevetni lehet. Vicc az egész csapat az edzővel együtt.
A fiatalok egy fabatkát sem érnek, ahogy a sztárjaink sem. A védelem sokkal jobb volt Gioval, Oleguerrel, Marquezzel. A kp Deco nélkül 0.
Az összes támadónkat elcserélném a Larsson+Eto'o+Giuly hármasra, megtámogatva Decoval.
Most már eltudom képzelni, hogy Rijkaardot akarják megbuktatni a játékosok, mert ennyire shit játékot csak szándékosan lehet produkálni.
Frank lehet gyenge edző, de biztos nem ő mondja a játékosoknak, hogy szöktessék hosszan magukat, vezessék az ellenfélbe a labdát vagy felejtsenek el labdát lekezelni.
A fiatalok egy fabatkát sem érnek, ahogy a sztárjaink sem. A védelem sokkal jobb volt Gioval, Oleguerrel, Marquezzel. A kp Deco nélkül 0.
Az összes támadónkat elcserélném a Larsson+Eto'o+Giuly hármasra, megtámogatva Decoval.
Most már eltudom képzelni, hogy Rijkaardot akarják megbuktatni a játékosok, mert ennyire shit játékot csak szándékosan lehet produkálni.
Frank lehet gyenge edző, de biztos nem ő mondja a játékosoknak, hogy szöktessék hosszan magukat, vezessék az ellenfélbe a labdát vagy felejtsenek el labdát lekezelni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.11.10. 22:01:55-kor.

Rövid, tömör és lényegretörő. Ezért bírom Savit.Saviola írta:Akkor én a mai meccshez 2 dolgot fűznék hozzá:
Rijkaard TAKARODJ!
s mi meg ássuk el magunkat nagyon-nagyon mélyre.![]()

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
0
Rijkaard, eljött az idő...
Rijkaard, eljött az idő...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.11.10. 21:58:56-kor.
in to exile