Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekünk akkor indult el a szekér, és Fortuna a szeretőnk lett!Mihu írta:Ennyi erővel akkor mondhatnánk mi is hogy majdnem nem lettetek bajnokok. De mégis. Na mi is majdnem kikaptunk de mégsem kaptunk kicampeonesmadrid írta:majdnem kikaptatok!barca99 írta:Mivel jön a Real, azért igen, otthon lesz. Pont ezért nem félek. A Clássico mindig más, főleg, ha otthon vagyunk. Tavaly, még 10 emberrel is...
Ennyi erővel akkor mondhatnánk mi is hogy majdnem nem lettetek bajnokok. De mégis. Na mi is majdnem kikaptunk de mégsem kaptunk kicampeonesmadrid írta:majdnem kikaptatok!barca99 írta:Mivel jön a Real, azért igen, otthon lesz. Pont ezért nem félek. A Clássico mindig más, főleg, ha otthon vagyunk. Tavaly, még 10 emberrel is...
Hát a Reál sem leányálom, szerintem ez a két csapat vesztette a legtöbbet az új szezonban, a többihez képest, mint formában, mint igazolásbancampeonesmadrid írta:Sajnos mi megyünk hozzátok, én a tavalyi 3-3-ban kiegyezek!barcakiraly írta:Addig azért még sok idő van, de vitathatatlan hogy a MOSTANI Barcát porrávernék. (a bernabeuban)Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Azért mi leszünk otthol azon a meccsen és ott azért nem vagyunk rosszak, úgyhogy kár leírni még azt a meccset. De tény a mai játéknál sokkal jobb produkció kell, h megverjük a Madridot. És persze nekik is jobb mint egy hete Sevillában, ha akarnak vmit.Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
sajnos egy csapatot nem lehet leváltani, de egy edzőt igen.Drigo írta:Rijkaard nem ártatlan. SŐT! De amíg oylan gyermeteg hibákat vétünk, mint az első gól előtt...
Sajnos mi megyünk hozzátok, én a tavalyi 3-3-ban kiegyezek!barcakiraly írta:Addig azért még sok idő van, de vitathatatlan hogy a MOSTANI Barcát porrávernék. (a bernabeuban)Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Na, akkor pláne. idegenben ilyen mentlitással ki se kéne menni a pályára.barcakiraly írta:Addig azért még sok idő van, de vitathatatlan hogy a MOSTANI Barcát porrávernék. (a bernabeuban)Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Addig azért még sok idő van, de vitathatatlan hogy a MOSTANI Barcát porrávernék. (a bernabeuban)Baal írta:dec. 23-án jön a Reál, a bajnokság elején azt hittem jó kis meglepi lesz karácsonyra, de valószínüleg egy késői virgács lesz a Mikulástól
Egyetértek!haze71 írta:Ezzel a kerettel csodákat lehetne tenni. De egy csapatot össze kell rakni, taktika kell és úgy feltüzelni a játékosokat, hogy minden csapat rettegve várja a Barca elleni meccset. (hogy én a Verebest hogy utáltam, de valamit tudott)
1. Oleguer falábúcampeonesmadrid írta:Puyol miért játszik jobb szélen, amikor középen vklasszis, de jobb oldalon szürke?